T – Erotikus történet 1

Erotikus történet 2018-05-30
Szex Sztori

T – Erotikus történet 1

Bevezetés:
Egy fiatal feleség elmondta nekem a történetének alapvető körvonalait egy csevegőszobában. Szóval azt hiszem, ez egy igaz történet – legalábbis bármit, amit hallani egy csevegőszobában. Persze, megváltoztattam a neveket, és néhány részletet betöltek, LOL.
Sosem szexeltem valakivel, csak a férjemmel. Nagyon vallásosak voltunk, és mindent megtudtunk a paráznaságról. Hát, a bűnösség kevésbé volt, kezdtünk szexelni, amikor elfoglaltunk. De úgy tűnik, hogy az utóbbi években Luke szexuális érdeklődése messzire ment.

Minél többet tanultam mások szexuális életéről, annál több frusztrált és kétségbeesett. Végül is 28 voltam. Connie és Julie mindent elmondtak nekik a saját bűnös életükről, és elég meggyőződtem róla, hogy meg kell, hogy mondjam ki. De olyan félénk voltam, hogy semmi sem történt.

Késő délután terveztünk találkozni kedvenc bárunkon. Amikor odaértem, Connie és Julie asztalhoz ültek, két hihetetlenül faragott férfi – később rájöttem, hogy kondicionáló edzők – Carlos és Jack. Valahol az első italom alatt – a második körben voltak – Connie azt mondta nekem: „Tehát Penny, úgy döntöttünk, hogy egy kis pártot dobok a helyemre – meglepetés!”

A szeme olyan széles volt! Nem volt nehéz kitalálni, hogy mit gondoltak, de biztos, hogy nem számítottam rá. Mindenki nevetett, amikor a kezem feljött a szájamra. Most nyilvánvaló volt, hogy az elmúlt napokban miért olyan kíváncsiak voltak az öcsém munkájáról, hogy az adott héten. Mégis, csak homályos elképzelésem volt arról, hogy mi fog történni, csak az, hogy hűséges feleségemnek éppen befejeződtek. Azt hittem, éreztem, hogy a punci nedves.

Amikor Connie lakásához értünk, mindannyian vettünk sört a hűtőből. Connie-nak volt egy nagy széke, amelyet a Goodwill-ben kellett elvállalnia a válás után, és én irányítottam az irányt. Mindenki zsúfolódott körülöttem. Valaki felvette a félig elkészített sört, és tedd az asztalra. Miközben még mindig álltam, Julie megdörzsölte a kezét a melleim között. „Olyan szép mellekkel jársz” – mondta, és megcsókolt, amikor elkezdte visszafordítani az ingemet. Julie egy kicsit nehéz, és mindig azt mondta, kívánta, hogy az övéi csak 34C-k, mint az enyém.

Jack azonnal elkezdett dörzsölni a melleimet is, és Carlos és Connie megpiszkálta a lányomat, és dörzsölgette a lábamat. Kigúnyoltam. Carlos kinyitotta a nadrágot, és letette a cipzárat. Idegesen, és nem kis zavarban kiléptem a cipőmből, és hagytam, hogy csúsztassa a nadrágját a padlóra. Jack levette az ingemet, miután elengedtem a karjaimat ahhoz, hogy elengedjem. Az érzéseimmel keveredtek a félelem, az izgalom és igen, a vágy.

Jack taszította a melltartót a mellemről, és elkezdte szopni a mellbimbámat, miközben Julie visszadobta a melltartóm és visszaesett a padlóra. Ott voltam, semmi mással sem álltam, csak a nagyon rózsaszín pamut alsónadrám. Érezhettem, hogy nedvesek, és nem tudtam abbahagyni a csiklandozást.

Connie keze az alsóujjam derekáig csúszott, és a lábam között. Biztosan át kellett költöznöm a lábamat, mert tudtam, hogy az ujjai nedvesek. Luke sosem játszott ott, mint Connie, és jó volt, hogy egy másik lány csinálta! Még jobban elváltam a lábaimtól, és ujjai ujjaihoz érő érzést keltettek bennem.

Végül mindannyian visszavittek a székembe. Connie valahogy meg tudta tartani a bugyámat, és mélyebbre nyomta az ujjait, mint korábban.

Fel kell ismerned, hogy ez teljesen új számomra. Luke soha nem tesz semmit, csak dörzsölje a melleimet és kibaszott. Néha alig tudok nedvesíteni érte. Most Carlos térdelt a padlón, felemelte a lábamat, és megcsókolta a lábamat. Julie és Jack mindketten szívták a mellbimbóimat. Látnom kellett.

Carlos csókjai felemelkedtek a lábamon – bokák, borjak, térdek, combok. Most a puncijám mellé nyalogatta az alsóujjak két szélét. Connie keze elhúzódott, és elkezdett rágni a puncijámon a bugyámon. Jónak kellett volna kóstolnia, biztos volt benne, hogy nedves. Összetettem a lábaidat annyira, hogy hagyd, hogy csúsztassa le az alsónadrágomat, még akkor is, amikor megcsókolta a hasát alsó és alsó részében. Volt egy olyan aroma, amelyről tudtam, hogy a saját szexemnek kellene lennie.

És aztán megcsókolta a punci ajkamat – BTW, mindig ezt kérdezik a csevegőszobákban, és a punci nem borotvált, fekete haja, mint a fekete haj a fejemben. – És most Carlos ujjait szorongattam az ajkaim között, és dörzsölni kezdtem ott az érzékeny kis bump-ot. Ó, istenem, az érzéseim a hasamban. Aztán, ahogy az ujjai benyomultak a hüvelyébe, nyelvét átvette az ajkam között. Most nyögtem. Hangosan felhangolódott. Ahogy a hullám az érzéki hullám után gördült fel, egész testem remegett. Soha nem tudtam, hogy az orgazmus olyan erős lehet. És hallottam, hogy Carlos szabad kezével visszadobja a nadrágját.

Feljött a lábam közé, és dörzsölte a péniszét, ahol az ujjai és a nyelve volt. A csípőim önkéntelen szexuális mozdulatokban lógtak. Ő használta, hogy becsapja a clit, és még csiklandozza a seggem lyuk. Éreztem a farkát a nyíláson. Egy darabig csiklandoztam. Akkor anélkül, hogy megkérdezné, hogy egy hüvelykre csúsztatta. A hátam felmerült vele szemben, és hirtelen benne volt. Mélyen bennem. Beáramolva és kifelé. Soha nem éreztem ilyen jól. Sosem voltam olyan készen, olyan rászorulva. minden támadás ellen felemeltem, hogy megpróbáljak mélyebben haladni, még akkor is, ha minden egyes löketet elindult. Istenem. Istenem. Moaning, nyafogás.

Jack abbahagyta a szőrzetemet, és felállt mellettem. Ott volt a farkája az arcomon. Csak a második kakas, akit valaha láttam – még nem láttam Carlosot, mielőtt bepöccintette volna – és Jacks olyan közel volt. Nyilvánvaló volt, hogy a szájába akarta tenni. Tudtam, hogy az emberek ezt tették, úgyhogy úgy döntöttem, hogy rendben lesz. Beletettem. Nem voltam biztos benne, hogy mit kellett volna csinálnom, de kibaszott mozdulatokat indított, körbevettem az ajkamat, és megpróbáltam nem hagyni, hogy a fogaim megkarcolják. És én olyan gyönyörű érzésem volt, amennyire Carlos karma mélyen belé voltam, bár a nyögésem most elfojtott.

Az orgazmusom leereszkedett, és visszatért, és Carlos még mindig kibaszott. De végül hallottam, hogy nyögni kezd. Aztán a mozdulatai görcsösek lettek, és úgy éreztem, hogy a bennem áradó sperma kifolyik. Oly boldog voltam! A barátnőim tudták, hogy van egy IUD, és azt hiszem, azt mondták a férfiaknak. És így az óvszer tárgya nem szólt. Úgy tűnt, mintha soha nem állt volna ki belőle, de még miután nem volt több, folytatta a kibaszott, amíg puha volt és kiugrott tőlem.

Arra számítottam, hogy Jack a szájamban szenved, de inkább abbahagyta. Amikor Carlos elment, Jack jött a lábamhoz, és azt javasolta, hogy térdre kerüljek. Nem volt kínos a nagy székre, de amikor megcsináltam, kissé megdörzsölgetett a faszával. Szörnyű rendetlenséget kellett volna játszanom, de mindenképpen elcsúsztatta a faszát. Istenem, hogy jól éreztem magam. Eltérő módon. Olyan mély. Nyilvánvalóan készen állt, és nem sokáig tartott, még mielőtt felsóhajtott volna, és minden kiugrott. Egészen melegnek éreztem magam.

Akkor tudtam átnézni a szobát, amíg ez megtörtént, és Connie Julie lábai között nyalogatta a punciját. Carlos mögött Connie dörzsölte a punciját és ujjaival – még nem volt még kemény. De miután Jack befejezte bennem, Carlos sikerült Connie-t hátulról bejutnia. Én és Jack, felálltunk és figyeltünk.

Jack a hátam mögött volt, nedves kakasával a seggem ellen. Körülvette és dörzsölte a melleket, majd a puncijával játszott, ahogy figyeltük. Carlos úgy döntött, hogy Julie-t hasonlóképpen kezeli, és átkapcsol neki. Addigra már úgy éreztem, hogy Jack farkája keményen mögöttem. Meggörbült a szék hátsó felén, és ismét becsapódott. Belemegtem, ezért nem volt annyira szórakoztató, de valahogy még mindig jól érezte magát, és boldogan éreztem magam, hogy másodszor is elenged. Carlos befejezte Julie-t, miközben ujjaival Connie-t orgazmussá tette.

Julie-nek időben kellett hazaérnie, hogy megtisztítsa, mielőtt a férje hazaért volna. Luke még mindig pár órája volt a műszakban, de mindannyian úgy döntöttünk, hogy egy éjszakát hívunk. A Connie törülközőjének egyikét használtam, hogy megtisztítsam a lehető legjobban. Aztán hazamentem, és zuhanyozni kezdtem, és mindent megtettem, hogy a spray-t tisztítsam ki. A bugyám és a nadrágom is bizonyítékot adott a házasságtörésemre, úgyhogy úgy döntöttem, ideje volt a mosógép futtatásához. Nem mintha számítana. Három héttel Luke előtt jött hozzám a szex.

Soha nem voltam annyira boldog az életemben!