T – Találkozás a gazdával

Erotikus történet 2022-06-30

T – Találkozás a gazdával

Anna azon töprengett, vajon ez elég-e az életben. Tényleg elégedett volt azzal, hogy egyedülálló anya? Tényleg kellett neki egy férfi? Fiatal volt, intelligens, lendületes és éppen elég makacs ahhoz, hogy teljesen önálló legyen. Két fiúja elég volt ahhoz, hogy elégedetten érezze magát. Valljuk be, kimerült volt, mire a nap vége felé fordult. Szóval tényleg benne volt, hogy fenntartsa a kapcsolatot? Legyünk őszinték, úgy tűnt, hogy a magány érzése még mindig beszivárgott annak az alapnak a repedéseibe, amelynek újjáépítésén olyan keményen dolgozott. „Hogyan randevúznak manapság” – gondolta magában. Hat év telt el azóta, hogy utoljára randevúztak. „Ha! Keltezett? Ez nem randi volt! Ez csak egy elromlott csatlakoztatás volt – fenyítette magát hangosan. „És a szex még csak nem is volt jó” – tette hozzá, miközben egy másik tányért súrolt.

A húszas évei elején járó részeg éjszaka két gyönyörű fiúval, három összetört szívvel és sok bizalmi problémával ért véget. A bizalmi problémákon nem volt biztos, hogy valaha is legyőzi. Másfél év nem sok idő egyedül lenni a való életben, de amikor az ember a lövészárokban, három összetört szív megjavításával és három ember életének újjáépítésével, inkább egy örökkévalóságnak tűnik. Az egész fájdalma még mindig frissen szúrt. Vajon tényleg elbír egy újabb szívfájdalmat? Tudnának a fiúk megbirkózni egy másik férfival, aki rájuk sétál? Annát kissé émelyítette a gondolat, hogy megnyitja magát és gyerekeit egy másik férfi előtt. Egy kolostorban lévő apácák képei futottak át az agyán, miközben egy tálat súrolt. „Én is utállak titeket” – suttogta halkan kuncogva az edényekhez.

„Jó isten, Anna szedje össze magát. A mosogatóhoz beszélsz. Őszintén mondta magának. Komolyan, mikor ment ki utoljára, vagy beszélt egy másik felnőttel, aki nem családtag? Körülötte mindenki házas volt, vagy komoly kapcsolatban élt olyan életekkel, amelyekbe már nem illett bele. Anna nem tudta nem érezni magát fiatal társasági köre páriájának. Baráti társaságából az első, aki anya lett, most pedig az első, aki egyedülálló anya lett. Később ő volt az első, akit kidobtak a baráti csoportból. Annának tényleg nem volt ideje új barátokat szerezni, még kevésbé elmenni. – Nézz szembe vele – mondta magának –, magányos vagy. Szükséged van egy férfira. Szükséged van szexre!”

Itt megint a szexre gondolt. Mostanában egyre többet gondolt erre. Az életkor előrehaladtával kanosbbá váló valóság-e, és azon tűnődött. Egyáltalán meg lehet fáradni a vibrátorban? Biztosan nem. Oké, lehet, hogy az utolsó rész nem volt teljesen igaz. A nyúl sok stresszes időszakon ment keresztül. Arról nem is beszélve, hogy a két dupla A elem még nem hagyta cserben. Ezt nem mondhatta el egy férfiról. Azok az átkozott akkumulátorok azonban soha nem ölelték meg, és nem mondták neki, hogy minden rendben lesz. A vibrátora nem tudta megmondani, hogy jól néz ki, miközben játékosan a fenekére csapott. A nyúl egészen biztosan nem fogja egyhamar megdörzsölni a hátát, és gúnyolódott is, miközben kitisztította a mosogatót. – Lány, mikor érintett meg utoljára valaki? – mondta magában Anna.

Mégis milyen érzés volt megfogni, megnyalni és szívni. Hogy egy durva kéz gyengéden simogassa a mellbimbóit, vagy mélyen belemerüljön. Vajon Anna már elfelejtette, milyen, ha egy felnőtt férfi szeretkezik vele? Nincs olyan, hogy ne emlékezett volna arra, milyen volt jónak lenni és szarnak lenni, és elégedetten távozott, igaz? Pusztán fantáziákról, pornóról és nyúlfilmekről futott? Gondolatai kezdték visszavinni a magány fecskéibe. Ideje lefeküdni, gondolta. Holnap beszélni fog a nővérével, hogy visszaüljön a randevúba.

Anna kikelt az ágyból, és belevágott egy új napba. Felkészítette a fiúkat az iskolába, és kilépett az ajtón, és nézte, amint mindkét szülei munkába indulnak. Mindhárman a közelmúltban visszaköltöztek az anyjához és az apjához, és mindannyian még mindig új rutinba keveredtek. Elválasztása eleinte nem volt zavaró, de ahogy az élet oly gyakran megy, a szar végül eltalálta a közmondásos rajongót. Anna volt szeretője úgy döntött, nem kell gyerektartást fizetnie. Ettől ő és a fiúk verekedtek, hogy elkerüljék. Amikor a harmadik gyermektartásdíj kifizetése elmaradt, tudta, hogy többé nem tudja egyedül tartani a fejüket. Felhívta a rettegett szüleit, és tudatta velük, hogy ki kell költözniük a bérletükből. Természetesen mindhármójukat tárt karokkal fogadták, és mindketten azt mondták Annának: „Minden rendben lesz.

A gondolat, hogy vissza kell költöznie a szüleihez, mélypontnak tűnt. Ahogy becsukta a kék bungaló ajtaját, Anna utoljára érezte, hogy a szíve végre összetörik. Ő és a fiúk visszaköltöztek a városból, amikor az exe törölte közös bankszámlájukat. A tizenhatezer dollár, amit az első otthonuk megvásárlására spóroltak, eltűnt. Helyette tizenkét egész dollár és egy úrnő egy új házzal. Még élelmiszerre sem hagyott eleget, még kevésbé az új lakásuk bérleti díját. Anna egyetlen megmentő kegyelme a bungaló volt. Véletlenül találta meg: „Egy barátjának volt egy bátyja, akinek üres volt a háza, mert hát, kisvárosban él” – mondta el a történetet nagyobbik fia halainak, miközben etette őket.

Anna annyi időt töltött azzal, hogy belemerült a fiúkba és a házba. Soha nem lassított le, hogy feldolgozza mindazt, amin keresztül ment. Az összes szobát kifestette, a nappaliba és a hálószobákba új keményfa padlót rakott. A konyhaszekrények pasztelllilák és tengerhabzöldek voltak, amikor beköltözött. Emléke szerint „Barf” megengedett. Majdnem egy teljes hónapba telt, mire szétszedték, lecsiszolták, fehérre festették és összerakták őket. Az év első szép hétvégéjén még a tornácot is átvilágította, és trambulint állított fel a fiúknak. Projektet projektre, esti mesét lefekvés előtti mesére kapcsolt.

Most itt állt a szülei konyhájában, és a koszos reggeli edényeket nézte. Hogyan alakult idáig az élete? Hogyan lehet a huszonéves, és látszólag visszafelé halad? Elátkozta magát, majd józanul megátkozta az exét. Úgy döntött, jobb, ha iszik egy csésze kávét, és folytatja a napot. – Hiába töprengsz olyan dolgokon, amin nem tudsz változtatni – suttogta a kutya felé. A megváltoztathatatlan dolgokról beszélve teljes köre bejött. Anna úgy döntött, itt az ideje, hogy felhívja a húgát Mollynak.

Ha valaki egy kis kedvet tudott adni neki egy életre, az a kishúga volt. Ő volt az egyetlen ember, aki meg tudta mondani neki, hogy húzza ki a fejét a fenekéből anélkül, hogy sértő lett volna. Anna hihetetlenül hálás volt Mollyért. Valahogy ő volt az a személy, akire szüksége volt ahhoz, hogy életben maradjon. Mindig támogat, mindig nyers, mindig megnevetteti, és mindig hagyta, hogy felsírja magát. Soha nem volt ítélet, vagy én is ezt mondtam. Azonban sok ásatás volt Anna exénél, amitől minden alkalommal egy kicsit jobban érezte magát. Molls végig és keresztül a személye volt. Nem tudta, milyen rendetlenség lenne, ha nem lenne a nővére.

„Hé gurl hé!” Molly válaszolt az ötödik csengetés után. Anna felkacagott egy „széna! Ők ketten a hétvégéről beszélgettek, és utolértek minden helyi pletykát. Beszélgettek a gyerekekről, és a közelgő dolgokról, amelyek mindketten történtek. A beszélgetések mindig könnyen mentek kettejük között. Végül Anna úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy újra randevúzzon. Megkérdezte Mollytól: „Megőrült volna, hogy újra randevúzzon?” Molls, aki a támogató nővére, felnevetett: „Tényleg úgy gondolja, hogy ez egy jó ötlet az eddigi eredmények alapján? Viccelek!” Egy kicsit lágyabb lett. – Azt hiszem, itt az ideje, Nanna. Nagyon régen továbbköltözött. Nincs ok arra, hogy várjon, hogy visszatérjen oda. Te jobbat érdemelsz, és a fiúk is.” Anna egy pillanatra elhallgatott. Tudta, hogy a nővérének igaza van. Tényleg ideje volt folytatni az életet.

„Már nem is tudom, hogyan kell randevúzni” – utálta ezt hangosan beismerni. Hogyan kérhetne randevúzási tanácsot kishúgától? Anna mindig azt hitte, hogy fordítva lesz, de egy nap a kishúga felhívta, és megkérdezte, hogyan szerezhet házassági engedélyt. Molly és Cooper nem sokkal ezután elszöktek egy rockkoncertre, és még mindig erősen építették családjukat egy-egy baba után. „Tudod, hogy az online randevúzás az egyetlen dolog, amit most csinálnak az emberek, igaz” – kérdezte Molly. Anna a szemeit forgatva így válaszolt: „Mi történt a hagyománnyal?”. A kishúga még egy kicsit dühöngött: „A fenébe Nanna, milyen vagy 100?”. Egyszerre gyűlölte és szerette, hogy nővére gyermekkori becenevét még mindig az Anna Banana rövidítéseként Nanna-nak nevezte. „Úgy látszik, az vagyok” – kotorászott Anna „Nem is tudok randevúzási oldalakról”. Molly nevetett a költségén, mielőtt így válaszolt: „Sok barátnőm csatlakozott a The Sea-hoz. Menjen horgászni nővér.” Befejezték a beszélgetést a szokásos kötekedő „viszlát” „viszlát”-jukkal, és letették.

Anna úgy döntött, hogy újratölti a bögréjét, mielőtt leül a laptopjához. Beírta a „The Sea” kifejezést a keresősávjába. Az oldal volt az első javaslat. Nem tűnt túl rosszul neki. Csak enyhe szorongásos érzések támadtak. Kattintva belépett az oldalra. A „Sign Up” felirat egy kék dobozban jelent meg. „Itt nem megy semmi” – mondta magának Anna. Végigment a szokásos név, e-mail-cím és jelszó beállítási rutinján. Aztán áttért a felhasználónévre. Uram, irgalmazz a lelkemnek, gondolta. Furcsa lenne AnnaBanana1-nek nevezni magát, vagy esetleg MidwestAnna1-el kellene mennie. Csak azt tudta elképzelni, hogy milyen sorokat fog kapni Banana a felhasználónevében. Jé, biztosan nem! KözépnyugatAnna1 az. Entert nyomott, és azonnal a következőt kapta: „Ez a felhasználónév már foglalt”. Megpróbálta újra az AnnaMN1-et, és ismét ugyanazzal az ellenállással találkozott. AnnaNanna1 lépj be. Ismét blokkolva. „Jaj, világegyetem, azt akarod mondani, hogy ne csináljam, vagy mi” – mondta. A kutya ugrott egy kicsit, a hal pedig egyenesen figyelmen kívül hagyta őt. Anna azon kezdett tűnődni, hogy ez bölcs döntés-e. Lassan és szándékosan beírta a MnAnna86-ot. Siker!

Annának most ki kellett töltenie a profil részt. Ez a rész könnyen bejött Annának. Bak elméje egyenesen munkába állt. Őszinteséggel és hozzáértéssel töltötte ki minden tulajdonságát. Amennyire tudta, megpróbálta leírni magát. Átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű, öt láb magas. Szeretsz a szabadban lenni, élvezni a tanulást, a kalandvágyat és a nyitottságot. Anna abban reménykedett, hogy ez elég volt egy-két beszélgetés megkezdéséhez. Ezután szelfit készített. Nem a legjobb képe, de elég lesz. Kattints, kattints, kattints, és kész. A profilját bámulta, és azon töprengett, vajon nem követ-e el hibát. „Nos, most egy kicsit késő van” – figyelmeztette magát.

Anna körbekukkantott az oldalon, megismerkedett annak funkcióival, és elolvasott néhány profilt. Volt néhány nagyon jól kinéző srác. Tetszett neki a profiljuk, mert jól tudta, hogy kikerültek a bajnokságból. Aztán körülbelül tíz profilban kezdte látni a legrosszabb rémálmait. Minden, amit el tud képzelni a jelmezektől kezdve a feleségüket egyértelműen megcsalókon át a csomagjaikat tartó férfiakig. Elolvasott egy profilt, amelyen az állt, hogy „Költözzek össze anyámmal és én. Kiszolgáljuk őt nappal, és engem éjjel”. Tényleg így viselkednek az emberek, vagy most léptem be a pokol hetedik körébe? Ez a profil késztette arra, hogy folytassa a napját.

Hétköznapi rendszer volt érvényben. A konyhát azzal kezdte, hogy reggeli után kitakarított. Ezután átment a mosásra, és felvette a házat. Anna átfutott a fürdőszobákon, és kétszer is ellenőrizte a padlót Néha felporszívózott, söpört és felmosott. Néha úgy tett, mintha nem is lenne emelet a házban. Délre minden házimunkát végzett, és evett egy könnyű ebédet. Szakított egy kis időt, hogy körbejárja közösségi média fiókjait. Mivel semmi különös nem kötötte le a figyelmét, így folytatta a napi mozgást.

Ez volt a heti rutinja. Gyerekek, ház, élelmiszerek, étkezések és a felnőttek felelősségének litániája. Kapcsolatba lépett néhány sráccal. Némelyikük valóban tisztességes embernek tűnt, némelyikük pedig elgondolkodtatta, vajon sikerül-e valaha megtalálniuk a lakcímét. Valójában minden fajta kell ahhoz, hogy a világ forogjon. Anna még nem talált senkit, aki valóban felkeltette volna érdeklődését. Csütörtökön úgy döntött, hogy rákattint a helyiek linkre. Látott néhány ismerős arcot, és néhány arcot, amelyeket egyáltalán nem kellett volna látnia. Kicsit elbátortalanító volt látni néhány házas férfit, akit ismert az oldalon.

Végül egy férfi profiljára bukkant, akiről úgy gondolta, hogy ismernie kell, de nem tudta egészen a helyét. MattDaddy4 volt a felhasználóneve. Kicsit kuncogott tőle. Helybeli volt, öt évvel idősebb nála, és egy kicsit titokzatos. Profilképe egy traktorkabinos szelfi, egy pilóta napszemüveg és egy kis odajött mosoly volt. A haja majdnem kopaszra volt borotválva, és öt órai árnyéka volt. „Hmm, kopasz, szeretem a kopaszt?” – kérdezte Anna a kutyától. Elolvasta az életrajzát és a tényeket. Egyedülálló apa és gazdálkodó volt, szerette a szabadban lenni, és a kertészkedést. Hat láb öt hüvelyk magasan Anna fölé tornyosult, és vékony testalkatú volt. „Mmm, szeretem, ha magasak és soványak” – mondta a kutyának, aki továbbra is horkolt a lába előtt. Úgy döntött, hogy belevág, és kedveli a profilját, mielőtt a férfi megkedvelné az övét. Egyszerre volt izgalmas és bénító.

Körülbelül fél napba telt, mire MattDaddy4 válaszolt. Anna az ágyba bújtatta a fiúkat, amikor a laptopja dörömbölni kezdett, amit felismert. Gondosan szánta idejét a teljes lefekvés előtti rutin elvégzésére. Alig várta, hogy lássa, ki üzent neki. Az esti mese, amit a fiúk ma este kiválasztottak, rövid volt. „Köszönöm, Jézusom” – motyogta az orra alatt. Mindkét fiú ölelést és puszit kapott, miközben a lány szorosabban bedugta őket a takarójuk alá. „Nighty Night, szeretlek titeket” – mondta, miközben kilépett a szobából.

Anna gyakorlatilag feldobta a laptopját, miközben beugrott az ágyába. Felkapta, és görcsösen a kurzor fölé csúsztatta az ujját. A képernyő kivilágosodott, és izgatottságára és rémületére üzenetet kapott. „Szia” csak ennyi volt. Volt valami a két levélben, ami egy kicsit magával ragadta. „Hé mi a helyzet?” Visszaírt. Felbukkantak a chatbuborékok. Nézte őket, ahogy táncolnak a képernyőn egy örökkévalóságnak tűnő. Miért érezte magát így. Semmi különös nem volt ebben a profilban, és két betűs üdvözletében sem volt semmi különös. „Nem jártunk együtt a középiskolába” – ez volt a következő üzenet, ami átjött. Anna átkozta magát, amiért elpakolta az évkönyveit. A biztonság kedvéért így válaszolt: „Hova jártál középiskolába?” A lány randevúzni akart, nem pedig hideg ügyet kezdeményezni. MattDaddy4 azt válaszolta: „Miller Hill High. Biztos vagyok benne, hogy megtettük.” Rendben, igaza volt, hogy együtt jártak iskolába, de a lány még mindig nem ismerte fel egészen. Anna beírta: „Igazad van. Melyik évben érettségiztél? 2005-ben érettségiztem.” Matt így válaszolt: „2000. Emlékszem rád az iskolából, népszerű voltál, én meg nem”. Hangosan felnevetett, miközben azt csipegette: „Hmm, soha senki nem nevezett népszerűnek LOL, csak barátkoztam mindenkivel. Valójában nem tartoztam egy csoporthoz. kivel lógtál?” Anna egy kicsit kétségbeesett, amikor megemlítette Jason Gradeyt. te népszerű voltál, én meg nem”. Hangosan felnevetett, miközben azt csipegette: „Hmm, soha senki nem nevezett népszerűnek LOL, csak barátkoztam mindenkivel. Valójában nem tartoztam egy csoporthoz. kivel lógtál?” Anna egy kicsit kétségbeesett, amikor megemlítette Jason Gradeyt. te népszerű voltál, én meg nem”. Hangosan felnevetett, miközben azt csipegette: „Hmm, soha senki nem nevezett népszerűnek LOL, csak barátkoztam mindenkivel. Valójában nem tartoztam egy csoporthoz. kivel lógtál?” Anna egy kicsit kétségbeesett, amikor megemlítette Jason Gradeyt.

Jason Molly legjobb barátjának bátyja volt. Többször is látta Jasont és barátait, amikor fel- és leadták Mollst. Most végre össze tudta szedni. „A kishúgom Molly. Most már tudom, honnan ismerlek meg – vágott vissza. Matt gyorsan válaszolt: „Ó, igen, ismerem Mollyt és Coopert. Ő és én visszafelé megyünk.” Mennyire voltak barátok, és ő soha nem találkozott vele. Emlékeztette magát, hogy egy kicsit szar legyen Coopernek, amiért olyan dögös barátja van, akinek soha nem mutatta be. Beszélgetésük olyan könnyen folyt. Két és fél órán át beszélgettek, mire Anna végre beletörődött a fáradtságába. „Nagyon utálom befejezni a beszélgetést, de annyira fáradt vagyok, hogy alig bírok ébren maradni” – küldte neki. „Rendben van, én is meg vagyok verve. Reggel beszélek veled.” Matt visszaküldte. Kicsit rövidnek tűnt, de mégis ígéretesnek tűnt.

Anna lerogyott az ágyába, és nem is törődött azzal, hogy végigcsinálja az éjszakai rutinját. Ő és Matt számot cseréltek és még néhány fényképet. Felhúzta őket, és egy kicsit jobban tanulmányozta őket. Nem volt a te pompás típusod, nem volt feltűnő állkapcsa, vagy halott szexi hálószobás szeme. Mindkét lelkes szeme volt, egy kis öntudatos, mégis nagy faszenergiának tűnt. „Használhatnék egy kis fasz energiát az életemben” – jelentette ki. Nem tehetett róla, hogy több szempontból is vonzódik hozzá. Az egyik beszélgetés során Mattnek többet tudott beszélni vele, mint bárki más valaha. Nem is beszélve azokról a képekről, amelyeket küldött. Semmi kockás, csak a tipikus szelfik, de a traktor mellett álló férfi képe teljesen újfajta izgalmat váltott ki benne.

Lehunyta a szemét, alig tudta nem érezni magát, de izgatott volt, hogy holnap reggel felébredjen. Anna többet akart tudni róla, és csak nagyon szeretett volna beszélni vele. Valami a beszélgetéseikben meghozta a béke érzését. Egy érzés, amit egy ideje nem érzett.

Annának sikerült megtartania a napi rutinját, de most egy véget nem érő beszélgetéssel töltötte el Matt-tel. Sokat tanult az elmúlt pár hétben. Mindenről beszélgettek a tetszéstől és a nemtetszéstől a családig és a munkáig. Minden a kettő között is le volt fedve. Arra jöttek rá, hogy a fiaik között tizenhét hónap van egymástól. Mindkettőt megcsalták, és egyszerre mentek keresztül a válásokon. Matt és Anna még mindig kissé nyersek voltak korábbi kapcsolataik miatt.

Matt minden nap SMS-t írt neki: „Jó reggelt”. Hogyan született két gyereke egy férfival, hogyan építette fel vele az életét, és hogy soha nem kapott jó reggelt üzeneteket? Ez új volt számára, és Anna imádta. Azok a reggeli üzenetek jobban felpörgették, mint a kávé. Oké, ez lehet, hogy egy kicsit megnyújtja, de ez egy közeli második volt. Még senkinek nem beszélt Mattről. Valahogy túl újnak, túl szentnek és túl szórakoztatónak tűnt ahhoz, hogy legyen valami sajátja.

Végül elmondta Mollynak és Coopernek. Összehozták a gyerekeket, és együtt lógtak, amikor Molls megkérdezte tőle: „Na, hogy megy a társkereső oldal”. Cooper kissé döbbenten nézett Mollyról Annára. Anna tudta, hogy nem akar gonosz lenni. Családja az első sor közepén ült, amikor az élete összeomlott és égett. Biztos volt benne, hogy a férfi csak meglepődött azon, hogy úgy döntött, hogy visszaül a lóra. – Tulajdonképpen találkoztam valakivel – mondta Anna, miközben egy kicsit elvörösödött az arca. – Néhány hete mindennap beszélgetünk. Kiderült, hogy Cooper barátja – nevetett egy kicsit. „Mit? WHO?” – mondták mindketten egyszerre. „Matt” – mondta Anna, miközben érezte, hogy az arca még tíz árnyalatnyi vörös lesz.

Cooper Mollyra nézett, és felnevetett. Anna nem tudta, hogyan fogadja. Megkérdezte tőle: Coop, miért nevetsz? Ó, istenem, ő nem jó srác!?”. Érezte a pánikot és az epe emelkedését. Ebben a pillanatban jött rá, hogy túlságosan mélyen van Matt-tel ahhoz, hogy ne törjön össze, ha kiderülne, hogy egy másik szemétember. Cooper abbahagyta a nevetést, és azt mondta: „Rendben van Nanna, ő egy nagyon jó srác.” Kicsit tovább kuncogott, miközben megjegyezte: „Egyszerűen hatalmas, és tudod, mit mondanak azokról a nagy srácokról?” Anna egy ütemet sem kihagyva kacsintott, és azt mondta: „Nagy lábak!” Mindhárman nevetésben törtek ki. – Komolyan mondom, Anna jó srác, és örülök neked – mondta Cooper halkan –, te és a fiúk megérdemelnek egy jó embert.

Anna egy kicsit jobban érezte magát, miután Mollyval és Cooperrel beszélt. Úgy érezte, újra kap levegőt. Valóban tartotta a stresszt, amiért nem tudott egy ideje? Úgy érezte, élvezi Matt megismerését. Gyors üzenetet küldött neki, és elmondta, hogy örül, hogy találkoztak. Üzenetet küldött neki, és bevallotta, hogy látta őt az iskola aulájában, és mindig félt kihívni. „Mindig a népszerű gyerekekkel voltál, és nem gondoltam volna, hogy valaha is adsz nekem esélyt” – küldte neki. – Nagyon szeretném, ha megtennéd. Sok szívfájdalomtól kímélte volna meg mindkettőnket” – üzente vissza.

Hat hétig folytatták így, amikor Matt végül azt mondta: „Mikor találkozhatok?”. Anna rájött, hogy ideje megtenni a lépést, és személyesen találkozni vele. Beszélgetéseik flörtölővé váltak, és a lány kanosabb volt, mint valaha. Csak igazán alatta akart lenni. – Vagy rajta, az is megtenné – nevetett a kutyára. A kutya olyan pillantást vetett rá, mintha azt kiáltotta volna, hogy „menj a templomba”. Anna visszaüzent Mattnek: „mire gondolsz”. A válasza szinte azonnal megérkezett: „Nos, aratás van, úgyhogy későig kint vagyok a mezőn. Bármikor átjöhetsz a házba, miután hazaértem. Bár késő lenne.” Egy pillanatra el kellett gondolkodnia ezen. Racionális elméje azt üvöltötte: „Dokumentumfilmmé akarsz válni? Eltűnt személy ügye?”. Női mivoltának minden darabja azt kiáltotta a háztetőkről: „Lány, csináld! Hagyd, hogy szántson egy darabig!” Te jó isten, már rég volt. „Hadd beszéljek a szüleimmel, és nézzem meg, nem bánnák-e, ha holnap este megnéznék a fiúkat” – küldte vissza.

Ettől kezdve az üzenetek egyre hevesebbek lettek. Igazából még soha senkivel nem szexelt. Nagyon szórakoztató volt, és izgalmas. Anna már-már azon töprengett, hogy kipötyögte-e magát, amikor végre elmondta neki, hogy nem szexelt senkivel azóta, hogy ő és a fiúk apja elváltak. Azt is bevallotta, hogy eltelt egy ideje. Üzenetet küldött neki, amelyben ez állt: „Alig várom, hogy lógjak és dugjam”. Ekkor már fékeznie kellett volna, de egyszerűen nem tudta megtenni. Túlságosan akarta.

Anna majdnem ezer halált halt meg arra várva, hogy eljöjjön a másnapi lefekvés. A szüleivel kidolgozta a dolgot, hogy ott lehessen, lefektesse a fiúkat, aztán elmenjen Matthez. Szülei kissé aggódtak, de meglepő módon az apja azt mondta: „Ha készen állsz arra, hogy újra megpróbáld, minden tőlünk telhetőt támogatunk”. Anna készen állt arra, hogy újra megpróbálja, de nem akarta megzavarni a fiúk életét egy olyan férfival, akivel még nem találkozott. Így hát töprengett a nappal, átesett az éjszakai rutinon, és felkészült az indulásra.

Az ajtón kisurranva halkan intett a szüleinek. Anna biztosra vette, hogy az arca valószínűleg elárulta, és valószínűleg egy-két árnyalatnyi vörös volt. Nem tehetett róla. Olyan volt, mint egy gyerek az édességboltban. Tiszta izgalom és öröm. Ugyanakkor úgy érezte magát, mint az a gyerek, akit rajtakaptak, amint megevett egy darab édességet, mielőtt kifizette volna. Tsk tsk. Amikor Anna kiért a felhajtóról, üzenetet küldött Mattnek: „Csak itt hagyod, mi a címed?” Volt általános elképzelése arról, hogy hová megy, de még nem járt a megye azon részén. Válasza gyors tűz volt, majd egy puszi arc hangulatjel, ami csak fokozta a lány izgalmát.

Anna vegyes cd lejátszásával elindult a farmja felé. A parti dallamoktól kezdve a romantikus country dalokig minden. Már közeledett Matt házához, amikor Molly felhívta. „Hé, csak azon tűnődtem, hogy tud-e babázni ezen a hétvégén” – kérdezte. „Ó, igen, határozottan a fiúkkal és velem semmi közünk. Szívesen vállalnánk a gyerekeket. Mit csináltok ti ketten? – mondta szórakozottan. Ez volt az ő hibája. Molly folytatta a hétvégi terveik áttekintését, Anna pedig kihagyott egy fordulatot. A GPS-je kiborult a háttérben, és Molly elkapta. – Hová mész – ugratta Molly kuncogva. – Hogy lefeküdjek, ha megtalálom az átkozott házát – kiáltotta Anna félig nevetett. – Mennem kell – mondta. „Mhmm, lefogadom, hogy kapál” – ugratta Molly. Mindketten nevettek, amikor Anna bevágott egy autóútra, hogy megforduljon.

Amikor Matt házához ért, nem volt biztos benne, hogy ki kellene szállnia a kocsiból. Az idegei összevissza voltak. Anna végre kiszállt a kocsiból, és felment az ajtóhoz. Matt kinyitotta neki az ajtót, és így szólt: „Hé! Eltévedtél”. Anna körülbelül 7 árnyalatot váltott a vörösből, és felnevetett, hogy „istenem, igen”. Beletelt néhány percbe, amíg bevitték egymást. Mindkettőjüknek tetszett, amit láttak. Olyan magas és sovány volt, személyében pedig jól nézett ki. Előrelépett, és megölelte. Jó érzés volt és természetes. Egyáltalán nem volt kínos.

„Tehát mit akarsz csinálni?” kérdezte „Ha akarod, megnézhetünk egy filmet. Van egy üveg olcsó bor a hűtőben. „Ó, te fröcsögtél” – nevetett a nő „jól hangzik egy film, már egy nap telt el”. Most először nézett körül a házában. Megdöbbentően tiszta volt egy legénybetéthez képest. Anna csodálta ezt. Szép, de egyszerű ház volt. Semmi extravagáns, otthon érezte magát. Szinte azonnal megnyugtatott. Bementek a konyhába. Matt kivette a bort a hűtőből, és kivett két poharat a mosogatógépből. Kissé szégyenkezve beismerte: „Lehet, hogy most fejeztem be ezt a mosogatógépet”. Mindketten nevettek, amikor Anna azt mondta: „Minden rendben van. Legalább te mosogattál, mielőtt átjöttem.”

Teljesen teletöltötte a két poharat. Anna ránézett, és azt mondta: „Tudod, hogy jól kell hazamennem”. Rákacsintott, és azt mondta: „Egy darabig nem”. Merész, gondolta magában, miközben leült a kanapéra. Megkerülte a dohányzóasztalt. Anna egy pillanatra arra gondolt, hogy a kanapé másik végére fog ülni, de leereszkedett a mellette lévő párnára. Mindketten egyszerre rúgták fel a lábukat a dohányzóasztalon. – Jól érzi magát, vagy azt akarja, hogy egy kicsit közelebb vigyem a dohányzóasztalt – kuncogott. „El tudom érni” – nevetett. Közelebb húzta hozzájuk a dohányzóasztalt, hogy Anna ne csak a lábujjait tegye rá.

Átlapozták a műholdat, és nem találtak semmi érdekeset. Következő Matt átnézte a DVD-gyűjteményét. Egy akciófilm mellett döntöttek. Könnyed csendben ültek, nézték a filmet és kortyolgatták a borukat. Itt-ott elbeszélgettek a napjukról és arról, amit csináltak. Egy idő után Matt megkérdezte Annától, kér-e még egy pohár bort. Egyetértett azzal, hogy „bár ez az utolsó”. Amikor visszaült mellé, Matt közvetlenül mellé ült. Csípőtől csípőig, combtól combig, kartól karig. Anna azonnal jól érezte magát. Melegnek, teljesnek, békésnek érezte magát, és valahogy hihetetlenül kanosnak érezte magát.

A teste az övéhez képest kis híján átküldte a szélén. Anna soha nem akart valamit ennyire. Matt lenézett rá, és lehajolt. Ajkaik olyan heves érzéssel találkoztak, hogy mindketten egy kicsit hátrahúzódtak. Matt Annára nézett, Anna pedig rá. Nem szóltak egy szót sem, csak újra csókolóztak. Lassan és tudatosan. Anna nem tehetett róla, ahogy érezte. A férfi érintésének intenzitása megmozgatott valamit a lelkében. Abban a pillanatban tudta, hogy ez más. Ez a szenvedély és a szükség új érzése volt.

Matt megkérdezte, nem akar-e lefeküdni. Anna felállt, és felhúzta a kanapéról. Egy szót sem szóltak. Követte őt a hálószobájába. Nem gyújtott fel semmilyen lámpát, hogy elég sötét legyen ahhoz, hogy alig legyen egy másik. Anna köré fonta a karját, és magához húzta egy újabb csókra. Matt a lány köré fonta a karját, miközben a nyelvét a szájába csúsztatta. Anna úgy érezte, hogy a lehető legjobb módon megszállták. Belecsúsztatta a karját a férfi ingébe, és végighúzta az ujját a farmere tetején. Megcsókolta a nyakát, miközben felemelte az ing szegélyét. Mattnek sikerült levennie az ingét a szájáról, és alig törte meg a nyakát. Megharapta a gallércsontját. Anna azonnal érezte, hogy a lábai között forróság medencézik.

Kezét az ing alá csúsztatta, és kényszerítette, hogy vegye le. Miközben az ingét oldalra dobta, Anna a szájába vette az egyik mellbimbót, és megharapta. Miközben elkezdte kibontani a nadrágját. Egy apró, mély nyögés szökött ki a torkán. Matt könnyedén megkerülte Annát, és egyetlen gyors mozdulattal kipattintotta a melltartóját. Ahogy a mellei kiszabadultak, hüvelykujjával végigkövette a mellbimbóit. Ezúttal elkerülte a nyögés. Lehajolt, száját a mellbimbója köré tette, és a nyelvével megpöccintette, miközben kipattintotta a farmernadrágját. Ahogy Anna lerúgta a farmerját, hallotta, ahogy a farmer a padlóhoz csapódik.

– Az ágyon – suttogta félig, félig követelte. Egyszerre volt szelíd és parancsoló. Anna engedelmeskedett, és becsúszott a takaró alá. Matt bekúszott utána. Keze azonnal megsimogatta a nyakát, miközben a szájával fogta a száját. Végigcsókolta az állkapcsát, le a torkán, és visszament a mellbimbóihoz. Ahogy nyalta és szopta a kezét, kettészakadt a térdén. Megsimogatta a belső combját, hogy elérje a csiklóját. Hüvelykujjával végigdörzsölte a selyembugyiját, amitől ismét felnyögött.

Anna csípőre mozdult, és Mattnek dőlt. Megcsókolta, és a fogai közé vette az alsó ajkát. Lecsúszott a nyakáig. Szívta az ádámcsutkáját, miközben ujjai a mellbimbóit simogatták. Lassan lelépett a mellbimbóihoz. Harapott és szopott, miközben ujjait végighúzta a férfi boxerek varrásán. Matt visszahúzta a testét Anna fölé, miközben le-le csúsztatta a boxereit. Levette az időt a bugyiról, és ledobta az ágyról. Még egyszer kettévágta a combját, és elindult felé. Két ujját mélyen Anna belsejébe nyomta, és felnyomta.

A nyomás önmagában kis híján túljutott a szélen. Annyira jóllakottnak és jól érezte magát. Ezt még egyszer megtette, miközben hüvelykujjával végigdörzsölte a csiklóját, amitől ismét felnyögött. – Ó, a francba – suttogta. Újabb nyögés tört ki belőle, amikor lehajolt, hogy megcsókolja. Anna Matt szájába csúsztatta a nyelvét. Miközben megcsókolta a nyakát, Anna a farka köré csúsztatta a kezét. A nő zihált. „Ez soha nem fog bejönni” – nevetett. Matt még egyszer megcsókolta a nyakát, és azt mondta: „Hmm, nem gondolod, mi”.

Anna annyira dögös volt, és annyira készen állt, hogy azt mondta neki, hogy „tegyük fitt”. – Biztos vagy benne? – kérdezte Matt. „Igen, most meg kell basznod” – mondta bizonyos sürgősséggel. A lány széttárta a lábát, ahogy a férfi áthaladt rajta. Megfogta a farkát, és a bejáratához vitte a fejét. – Lassan megyek – suttogta gyengéden. Anna lelkileg ellazította magát. Tudta, hogy ez csak akkor megy, ha teljesen ellazul. Matt nekilökte a nyílást. Lassan benyomult. Mindketten felnyögtek. – Ó, basszus, olyan szoros a puncid – mondta Matt vágytól teli hangján. Anna a szemébe nézett, és azt suttogta: „Annyira jó érzés.

Csípőjét Mattbe nyomta, mélyen magába kényszerítve a kemény farkát. Anna még soha nem érezte magát ilyen jóllakottnak. Hatalmas farkának nyomása majdnem elég volt ahhoz, hogy elkeserítse. Matt lassan kihúzott. Érezte, hogy az erekció feje áthúzza minden redőjét. Visszadöfött a lányba, amikor felemelkedett, hogy találkozzon vele. Amikor Matt másodszor is kihúzta magát, Anna megnyalta a mellbimbóját, és szorosabban megszorította a farkát. Matt összeszorított fogakkal kibökött egy újabb „ó, baszd meg”-t.

Anna mellbimbói tetőztek neki, ahogy lejött és kihúzódott. Nem tudta, hogy a szex ilyen jó érzés lehet. Égő szükségével Matthez nyomta a csípőjét, és miközben a férfi mélyen belenyomta a farkát. Mindketten felgyorsultak, Anna megragadta Matt fenekét, és olyan mélyre húzta, ahogy csak tudta. Matt a térdére dőlt, és Annát félig az ölébe húzta. Meztelenül feküdt neki, háta ívelt volt, mellei meztelenek. Kezével végigsimított a hasán, majd a mellei között a nyakáig.

Matt a legkisebb nyomással a nyaka köré fonta hosszú ujjait. Anna olyan erősen szorította a farkát a punciban, ahogy csak tudta. Mindkettőjükből egy nyögdécselés. Matt csípőjén lévő keze lökte és húzta, ahogy ki-be lökött belőle. – Bassza meg Matt, bassza meg jól – nyögte Anna. Alig bírta sokáig kitartani. „Be fogok szállni, Anna” – fojtogatta Matt. Anna érezte, ahogy a saját orgazmusa mélyen felépül benne. „Jaj, Matt, ne hagyd abba” – mondta Anna, miközben belényomult. Érezte, ahogy Matt hatalmas farka megmerevedik benne, ahogy cukizni kezdett. Mindketten mélyen egymásba nyomulva „Oh baszd meg” mindketten felnyögtek, ahogy összeértek.

Egy pillanatra elhallgattak. Matt megcsókolta Anna nyakát, és azt mondta: „Ez volt a legjobb szex, amit valaha éltem”. Anna alig tudott válaszolni. Még soha nem szarták így meg. Soha nem akart még valakit ilyen mélyen a belsejében. Anna már akkor tudta, hogy ez más, és minden megváltozik. Nem biztos benne, hogy jóra vagy rosszra változna. Csak azt tudta, hogy többet kell belőle. Szüksége volt erre a szenvedélyre. Szüksége volt rá.

– Mi a fene történt most? – kérdezte Anna Mattet, aki végül kihúzódott belőle, és átfordult. A hátára feküdt mellette. Mindketten a plafont bámulták. „Soha nem szexeltem még ilyennel” – tette hozzá. Matt nevetésének üvöltése először megijesztette, majd egy villanásnyi zavart keltett benne, majd harag kezdett belopózni. „Soha nem éreztem még ilyet, ezért nem tudtam, mit mondjak. Bocsánat – kuncogott félig. „Igazán tanácstalan vagyok a szavakhoz. Ez volt a leglenyűgözőbb szex, amit valaha éltem.” Gyorsan ezt követte: „nem mintha sokat szexeltem volna sok emberrel”. Mindketten nevettek. – Ugyanaz – mondta Anna halkan.

Egy kicsit tovább feküdtek egymás kezét fogva, és nem beszéltek semmiről. Anna ásítozni kezdett, mielőtt engedett volna a kínzó érzésnek, hogy haza kell indulnia. Begurult Matthez, és közölte vele, hogy nem akar hazamenni. Azt mondta neki, hogy maradjon. Egyikük sem akart elengedni, de vonakodva keltek fel az ágyból. Átválogatták a földön heverő ruhakupacot. Néha megtalálják a saját ruháikat, néha pedig kereskedniük kell.

Miután felöltöztek, Matt az ajtóhoz sétált Anna. – Tényleg biztos vagy benne, hogy menned kell? – kérdezte halkan. – Vissza kell mennem a fiúkhoz – ellenkezett. Kitárta a karját, Anna pedig az ölelésébe lépett. Egy hosszú pillanatig fogták egymást, mielőtt megcsókolták. Anna kuncogott, és azt mondta: „Meg kell állnom, különben nem megyek haza”. – Tökéletesen jó velem – ugratta vissza Matt. „Nem, nagyon szeretném, ha maradnál, de menj haza, és aludj egy kicsit, mielőtt felébrednek” – ellenkezett.

Ahogy hazafelé tartott a sötétben, country zene szólt a háttérben, az éjszakára gondolt. Soha nem szexelt az első randin. „Ó, istenem, valószínűleg azt hiszi, hogy kurva vagyok” – mondta a szó szoros értelmében senkinek. „Valószínűleg soha többé nem fog beszélni velem”. Szomorúság tört rá. Miért tette? Miért feküdt le vele azonnal? Anna tudta, hogy Mattben valami más. Nyugodtnak és békésnek érezte magát a férfi jelenlétében. Szavakkal nem lehetett egészen megmagyarázni, de tudta, hogy mélyen van.