T – Szexuális élvezetek

Erotikus történet 2018-05-31
Egyik legjobb szex történet

T – Szexuális élvezetek

Újabb szex sztori! Szexuális élvezetek haladóknak. Kinyitottam a szemem, hogy megtalálja az új szeretőmet, az elbűvölő apró Morgant, aki előttem áll. A keze a teste mögé feküdt, és finoman simogatta a növekvő kakasomat. Nem csoda, hogy felébredtem. A mellét simogatva simogattam a mellbimbóját. A férfi rám támadt. – Arra gondoltam, mikor felébredsz – suttogta. Ezt hallottam, Marti, a számítógépem, életre kelt.

A szexualitás kezdetei

„Jó reggelt uram. Jó reggelt, Morgan. Remélem, nem bánod, hogy tegnap este hallgattam a beszélgetésedet. Legfényesebbnek találtam, de mit jelent az „Ungghh”? Nem az adatbankjaim vannak.

„Ungghh „azt jelenti, hogy csak szem előtt tartsa a saját üzletét”, válaszoltam. „Indítsa el a kávét, de ne legyen készen 15 percig.”

– Azt hiszem, jobb, ha 20 percet teszel – mondta Morgan.

– Rendben, akkor 20 perc – és ne hagyja figyelmen kívül a „ungghh” -t, amit hallasz.

Morgan felém fordult, és apróra vágta a mellkasát. Elmentem, hogy megcsókoljam, de elfordult. – Reggel levegőt – mondta.

– Nem érdekel. Gyere ide, és csókolj meg. Felállt, és felajánlotta finom ajkát. Csináltam, gyengéden először, egyszerre csúsztattam az ujját a puncijába. Még mindig ragadós volt a tegnapi lerakódásoktól, de néhány finom dörzsölés hamarosan kihozta a természetes lúgát. A farkam most kemény volt és fájdalmas volt a megkönnyebbülésre, ezért fölemeltem a lábát, előrehajoltam, és másodszorra beléptem. Az elvesztegetett óvszer ezúttal nem volt bőrön. Annyira feszes volt. Olyan volt, mintha a farkamat egy erős körkörös szájba raknám. Érezhettem, hogy az izmok megragadnak, miközben elindultam és elindultam elkerülhetetlen orgazmusunk felé. Morgan még magasabbra emelte a lábát, és a puncija merőleges a testemre. A rugalmassága és a súrlódás, amelyet ő készített, vadul vadásztak. Keményebben és nehezebbé tettem a rugalmas fiatal testét. Találkozott minden tolóerővel az egyikénél, aki kényszerítette a merevedésemet a puncijában, amíg meg nem éreztem a méhnyálka által előidézett gátat. Hallgatólagosan felsóhajtott, amikor az anyaméhébe kényszerítettem. Közelebb voltam, így elérte, hogy csiklandozza a clit. Azonnal válaszolt – reszketve, remegve, és még közelebb húzta a testemet. Újabb csókot indítottam, ahogyan ellenőrizhetetlenül megrázta magát, és a farkam és a golyó végigsöpört. Szexuális élvezetek, erre csak szükségem volt. Lövelltem stream patak után patak forró cum a méhébe. Reméltem ő őszinte volt, amikor azt mondta nekem, hogy a tabletta. A megpróbáltatásaink során legalább hat „Ungghh” volt, úgyhogy Martiól hallottam róla.

Szexuális élvezetek első

Egyszerre egymásba süllyedtünk, amíg hirtelen „A kávé készen áll, uram”, hallottuk Marti bejelentését. „És még többet hallottam ezekről az” Ungghh’s „-ról. Bárcsak hozzá szeretné adni az adatbankomat, hogy tudjam, mit tegyek. ”

„Csak annyit tudok mondani, hogy nagyon örömteli élményről van szó.” Morgan felnevetett, miközben egymás mellett tartottuk egymást.

„Köszönöm, Uram. Most már tudom, hogy örülsz, amikor hallom ezt a hangot. Sosem hallottam még tegnap este. Ez azt jelenti, hogy még soha nem élvezted magad?

„Igen, élveztem magam, de ez különleges élmény-szexuális élvezetet jelent. Nézd meg ezt az adatbankjaidban.

– Igen, uram, már elkezdtem. Most már értem. Van egy különleges öröm, ami a szexhez kapcsolódik. Ez így van?

– Igen, most, ha nem bánja, megkapjuk a kávét és a reggelit. Kapcsolja ki magának egy órát.

Csak lágyan, kérlek!

Morganet húztam az ágyból. Teljesen meztelenül kimentünk a konyhába. A kávét öntve eltávolítottam egy kis szalonnát, kolbászt és tojást a hűtőből. Élveztük a kávéinkat, a Kona keveréket, amelyet közvetlenül a Big Island-ból importáltam, miközben reggelizni kezdtem. Az én tartományomnak van egy beépített palacsintaja, így amikor felmelegedett, több szalonnacsíkot és kolbászkapcsolatot adtam a forró felületre. 5 tojást repedtem, összekevertem egy tálba, és elkezdtem verni őket. Pár perc alatt készen álltam szolgálatra. Mindent elvittem a fedélzetre. Morgan kissé ideges volt a meztelenségünkkel kapcsolatban, de biztosítottam neki, hogy rendben lesz. A szomszédok nem láttak minket – a házam kint volt a kis szirteknél – és a hajósok elhaladásához távcsőre lenne szükségünk. Megtartottam a székét, aztán mellé ültem. Csókoltunk és viccelődtünk, miközben együtt élveztük az első étkezést. Amikor befejeztük, javasoltam egy zuhanyzást. Meglepett a fürdőszobám. Van külön komódszoba, egy nagy pezsgőfürdő, amely elég nagy ahhoz, hogy kettőt, és egy háromfalú zuhany nélküli ajtót. Vannak spray-k mind a három fal egy terület mintegy 18 négyzetméter. Miután a víz kényelmes volt, együtt járkáltunk, megragadtuk a szappanokat, és mossuk egymást. A polcról vettem a borotvát, és leborotváltam, mielőtt térdeltem, hogy borotválkozzam a szerető macskámat. Meglepődtem, amikor elvitte a borotvát tőlem, és megpróbálta megborotni a labdáimat és a karom körül. Mindez a figyelem újra megnehezítette. Miután Morgan leöblítette, az ajkához szorította a merev kakasomat. Megpaszta a hegyet és a fejét, mielőtt mélyen a szájába és a torkába húzta. Tettem a kezét a feje mögé, és elkezdtem szopni. Néhányszor bekopogott, amikor végig benyomódtam, de soha nem panaszkodott és elszívta.

Szexuális élvezetek

Felvettem, és karjaim a combjai alatt a zuhanyzó falához nyomtam. Meleg forró víz volt felettünk, ahogy leeresztettem az erekcióra. Harmadik alkalommal kevesebb, mint tíz órán belül beléptem a szerelem forró, szoros alagútjába. Felemelte a lábát, hogy a vállam felett legyenek … átkozottul, szétszóródott! Ebben a helyzetben tudtam vezetni a farkamat a legmélyebb pontját benne; ismét benyomultam a méhébe, a méhsejt a fülembe szorította. Áthelyeztem a kezem a seggébe. A szappanos vizet kenőanyagként használva ujjamat benyomtam a végbélébe. Morgan felsóhajtott, amikor két lyukat masszíroztak. – Ooohhh – morogta, amikor egy másik ujj behatolt. Az ujjaimat használtam a vékony bélés masszírozására, amely elválasztja a vaginát a végbéltől. Éreztem, hogy az erekció ereje csúszik a membrán másik oldalán. Tudtam, hogy Morgan közel van, amikor visszadobta a fejét, kezét a nyakamba tette, és erővel megcsókolt. A teste lecsapódott, ahogy az orgazmusa kontrollálhatatlanul végigfutott a testén. A karomba süllyedt, lábait leengedve. Beállítottam a fogantyámat és folytattam a saját orgazmiai boldogságomat. Bár elköltött, elkezdett velem költözni, bátorítva a cumot. – Ungghh – ordítottam újra és újra, miközben a méhét és a piskómat permeteztem az én magomon.

„Látom, több móka van.” Megint a számítógépem volt. – Fogadok – feleltem. „Talán kitalálhatok egy módot, amellyel megtapasztalhatod ezt, bár valószínűleg felrobbantja az áramköröket.”

Morgan csak nevetett. „Soha nem tudtam, hogy a nerds nagyon szórakoztató lehet.”

Mi törölgetjük egymást száraz és öltözött.

– Nagyon meg kell mennem – mondta Morgan. „Ma este dolgozom.” Csak ültem, és hittem, hogy figyelmen kívül hagyom. – Ryan – folytatta -, meg kell mennem. Szükségem van rám. Ma este visszajövök.

– Azt hiszem, abbahagyja ezt a munkát, és itt maradjon velem.

„Ez egy jó ötlet, de hogyan támogatnám magam?

– Nem kellene … ha te lennél a barátnőm … ha velem éltél. Vigyázok rád.

Előrehajolt, és gyengéden megcsókolt. „Ez egy jó ötlet, de nem tudom, hogy még kész vagyok-e. Végül is csak találkoztunk. Másrészről, nem szexeltünk … nem, fantasztikus szex … háromszor. És remek csésze kávét szolgálnak fel reggelivel. De még nem … rendben?

Elég elöl leszünk???

Leeresztettem a fejemet, tudván, hogy igaza van. „Kapom a kulcsomat, és visszaviszlek a bárba.” Felmászottunk a Porschebe, és kimentünk. A sebességhatár alatt maradtam … alig. Az üres parkolóhoz mentem, közvetlenül a kocsijához. Megértettem, miért érdekli – ez egy szar szar. Ez egy Plymouth PT Cruiser volt, amely nyilvánvalóan üzleti teherautó volt. Láttam, hogy a nevét és a telefonszámát már lecsiszolták és újrafestették a házfestékkel.

Figyelembe vettem, majd megfordultam. – Ezt fizetett? Szexuális élvezetek, úgy néz ki, hogy meg kellett volna fizetniük, hogy elvállalják.

„Haha nagyon vicces. Ez minden, amit megengedhettem, és nagyon jól működik. „Megint megcsókolt, és ígérte, hogy visszajön hozzám, amikor elhagyta a munkáját.

Hazatértem és Marti-val dolgoztunk, javítva a kezelőfelületét, hogy a Morgannal és a többiekkel is tudjon parancsokat venni. Aztán eljutottam a legközelebbi városba, ahol vettem neki néhány ruhát, fehérneműt és intimát. Marti azt tanácsolta nekem, hogy Morgan 2-es méretű volt; olyan volt, mint születésnapi vagy karácsonyi ajándékokat vásárolni. Én is csomagoltam őket – néhány karácsonyra, néhányat egy születésnapra. Mire elkészültem, majdnem vacsoráztam. Természetesen visszatértem Morgan éttermébe, ahol kértem, hogy szolgáljon.

Szexuális élvezetek kettő

„Szia, én vagyok Morgan, és én leszek a te … Mit keresel itt?” Szexuális élvezetet? Kétszer vett, amikor meglátott.

– Természetesen vacsorázok. Lássuk, egy étvágygerjesztőnek azt hiszem, szeretnék, szexuális élvezetek hogy egy kis finom punci lecsapjon az arcomon. Akkor talán egy 69-es vagy nagy kibaszott egy entrée. De még mindig nem biztos a desszertről.

– Ryan, engem kirúgnak.

– Ez olyan rossz lenne? Sokkal jobban odafigyelek rád, mint itt. De mivel éhes vagyok, parancsot fogok adni, és engem szolgálni nekem, de csak egyetlen feltétellel.

– Deal. – Ajánlott egy csirkemellet, ami kiderült, hogy elég tisztességes és a sör hideg volt. Ismét készpénzben fizettem. Egy csúcsért egy egész százat hagytam. A számlám 17,63 dollár volt.

11: 30-kor sikerült megtalálnia a helyemet. Megnyomta a kaput, és Marti válaszolt. – Üdvözöljük vissza, Morgan. Az én uram vár rád. Még ma este „Ungghh” -ot hallok. Remélem. A mesterem nagyon elfoglalt nap volt. Meg kell élveznie magát. ”

– Remélem, Marti is. Én is remélem.”

Üdvözöltem Morgan-t az ajtónál. Felugrott, hogy megcsókoljon. „Ez volt egy kis tipp – 100 dollár egynél kevesebb ellenőrzésnél. Nagyra értékelem a pénzt, de remélem tudod, hogy meg kell osztanom tippeket, és száz felemelt néhány szemöldökét.

– Nos – válaszoltam -, a szolgáltatás kiváló volt, és most szolgálni fogok. Menj be!

Elvittem a hálószobába. Gyorsan ugrott az ágyba, és csak levetkőzni kezdett, így meglepetten látta a karácsonyra és a születésnapra csomagolt dobozok hatalmas halását. „Rendben van, ami először jön?”

„Mi ez? Mi történik?”

– Csak azt akarom tudni, hogy mennyit értesz nekem – sokkal többet, mint a szex. Szóval, mikor van a születésnapod?

Rám nézett: „Te őrült vagy. Tudod ezt, ugye? Január 11. ”

– Igen, tudom, hogy őrült vagyok-rólad. Szóval először jön a karácsony, kezdjük el innen.

Morgan elment az ágyhoz, és leült, és elkezdte megnyitni ajándékait. „Szörnyen sok itt van csak egy éjszaka kibaszott.” Nem mondtam semmit, csak átmentem az első csomagot. Úgy döntöttem, hogy rendszeres ruhával kezdem, mielőtt továbblépnék az intim ruhába.

– Nem élvezed magad, mester. Ma este nem hallok „Ungghh” -t.

– Ne aggódj, Marti – felelte Morgan. – Rengeteg később lesz. Szexuális élvezetek Morgan minden mosolyra nyitotta ajándékát. Még akkor is rám támadt, amikor kinyitotta a felnőtt áruházban felvetett tárgyakat, különösen a nyitott csészék melltartóját és a gallér nélküli bugyit.

Szexuális élvezet

Hamarosan vége a pártnak. Feltöltötte az összes csomagolást egy szemeteszsákba, mielőtt Morgan felé fordulva letérdelt, hogy eltávolítsa cipőjét, bokáját és nadrágját. Meglepettem, amikor láttam, hogy nem viselt bugyit. – Csak azt hittem, elindulok – mondta mosolyogva. Felmentem a pólójára és a melltartójára, mielőtt eltávolítottam a saját ruháimat. Egyszer meztelenül elkezdtem az esti szórakozást, amikor hátra lökte az ágyra, hogy meg tudom nyalni a punciját. Már meg volt nedves, ahogy szétzúztam a váladékait. Méltóan felnyögött, amikor a duzzadt csiklójára csikorgattam, és erőteljesen szopogattam a szájamba. Én ujjaimon tartottam a munkámat a csiklóján, amikor leértem a nyelvre. A nyakamba nyúltam, majd lassan visszavonultam, mielőtt újra elkezdtem a folyamatot. Morgan felemelte a csípőjét, és a nyelvemhez ugrott – gyorsabban és szexuális élvezetek gyorsabban. Hirtelen „Ungghh … ungghh … ungghh”. Az orgazmus legalább egy lábát lőtt le az ágyról. Amikor visszahúzódott, a légzése még mindig tompult. Folyton nyalogattam, amíg suttogta: „Elég … elég … mostanáig.” Felállt vele, ahol feküdt, miközben visszanyerte erejét.

– Most én vagyok a sor – mondta -, hogy megmutassam neked, hogy érzem magam. Te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Lassan simogatta, hamarosan a maximális keménységig és méretig hozta. Nem emlékszem, szexuális élvezetek hogy olyan nagy vagy olyan nehéz. Előrehajolt, és megérintette a farkamat a nyelvével. Lassan lenyengett engem egészen a golyóimig, és újra felment, és szünetet tartott, hogy körülfogja a fejét, mielőtt a szájára süllyedne. Felfelé és lefelé bobbantotta a fejét, megragadta a farkamat az ajkával és a nyelvével, hamarosan szenzációs orgazmushoz vezetett. Én forró jizmust lőttem le a torkában, míg a farkam meglágyult. Megemésztett engem minden megmaradt sperma után, majd megpaskolta a fejét, és minden cseppet elfogott. Mosolyogva felpillantott, és pillanatokon át megállt, hogy tisztára mosolygott.

Húzódtunk vissza a párnákra, pihennünk és beszélgetünk, egészen délután 2 órakor. Megnéztem az órát: „Menjünk át?”

– Természetesen, de mielőtt alszunk, több tervem van neked. Felugrott az ágyból, megragadta az egyik dobozt a halomból, és befutott a fürdőszobába. „Maradj ott, visszajövök.” Ezért maradtam addig, amíg újra meg nem jelentett az egyik vásárolt fehérneműből. A bor vörös nyitott melltartót viselte, egybefüggő, hüvelygörcsös alsónadrágokkal. Csak annyit tehettem, hogy szemem tartsa a fejemben. Az ujjamon azt állítottam, hogy „jöjjön ide”, és úgy tett, hogy az ágyra csúszott, így egy finom mellbimbó megjelent a szájamban. Szopogattam a mellbimbóját, és úgy éreztem, hogy nő az ajkam között. A bal kezemmel kinyújtottam a társa mellé, hogy a jobbom szabadon felfedezhesse a forró pofát. Egész rám zuhant, mielőtt megragadta a farkamat egy kézzel, és a labdáimat a másikhoz. Sürgősen csókoltunk, ahogy a szenvedélyünk épült. Szexuális élvezetek, de nem tudtam irányítani magam. Felpillantottam a hátára, és megmutattam a punciját. Visszahozta, és újra bevezettem. Becsapta a rugalmas lábamat a derekam köré, és magához tolta magát, minden egyes láncolatával találkozott az egyikével. Gyorsabb és keményebb, nehezebb és gyorsabb … amíg egyidejűleg „UNGGHH … UNGGHH … UNGGHH … UNGGHH.”

Ennyi a szexuális élvezet?

Épp most összezuhantunk egymás karjaiba, amikor az elkerülhetetlenül hallottuk: „Jó, uram. Annyira örülök, hogy végre szórakoztat. Te is, Morgan.

Az álom felé nevetettünk. Mielőtt bólintott volna, suttogtam neki: „Tényleg el kellene hagynia ezt a munkát.”

„Már megtettem.”

Lecsaptam. „Azt jelenti…?”

„Igen, bejövök.”

Mi egymáshoz ragadtunk, ahogy elaludtunk, ahogy az ajkunk találkozott.