T – Stresszoldó hétvége

Erotikus történet 2022-07-01

T – Stresszoldó hétvége

Daisy hangosan ásított, ülő helyzetbe került fel az ágyából, és óvatosan kellett kicsúsznia Max ölelő mancsai közül.

‘Mennyi az idő?’

Bár a redőnyök be voltak húzva, Daisy még mindig látta a fényt a redőnyök között, a naplemente mély narancssárgáját.

– Ó, istenem, csaknem az egész szombatomat aludtam! – mondta magában Daisy sajnálkozással, és odafordult a kutyájához, aki még mindig mélyen alszik az ölében.

Nos, nem teljesen elvesztegetett nap.

A gyomra korgása emlékeztette Daisyt, hogy soha nem ebédelt, kivéve a Max jóvoltából egy gyors fehérjefalatot. A gyomrának nyögése Maxet is felrázta álmából, aki ugyanúgy, mint gazdája, széleset ásított, mielőtt kinyújtózkodott az ágyon.

‘Vacsoraidő?’ – kérdezte Daisy sokatmondó mosollyal.

Max gyorsan válaszolt a kérdésére, leugrott az ágyról, és kiment a konyhába.

Daisy úgy döntött, hogy többé nem veszi fel a ruháit. Csodálatos meleg tavaszi nap volt, és csak azért volt szüksége rájuk, hogy elrejtse meztelenségét. Mivel a redőnyök zárva voltak a kíváncsi bámészkodók elől, élvezte ezt az érzést, a saját területéről dühöngött, és kedvenc dallamait sorban állta, hogy együtt énekeljen és táncoljon, miközben elkészítette neki és Max vacsoráját. Max a kedvenc helyéről nézte az egészet, a pult melletti székről kedvenc párnájával. Nem értette, mit csinál a gazdája, de élvezte a mosolyt az arcán, amint a lány kanálba kiált, és a sarkán csúszott.

Daisy gyorsan összehozott egy egészséges és lakomát, hogy pótolja az ebéd hiányát, és felkeltette Max figyelmét, és egy nagy darab csirkemellet tett a táljába a tányérjával együtt. Miközben Max ízlelgette a különleges csemegét, Daisy osztozott az élvezetben, látva, hogy a farkát annyira csóválja, hogy az egész feneke együtt remegett.

‘Lát! Te is tudsz táncolni. Daisy nevetett, mielőtt belevágott a saját étkezésébe.

Akárcsak a reggelinél, Max gyorsan megtisztította a tányérját, mielőtt Daisy lábára feküdt, miközben befejezte az étkezést. Daisy a lábujjait vonogatta pihe-puha hasa alatt, és úgy élvezte a meleget és a puhaságot, mintha egy takaróval borították volna be. Miután elfogyasztotta a vacsorát, és megtelt a lyuk a gyomrában, Daisy elkezdte takarítani és elrakni az edényeket. A kevés házimunka után Daisy a telefonjához fordult, és a kanapéra rogyott, hogy válaszoljon arra a néhány üzenetre és e-mailre, amit a nap folyamán kapott. Gondolkodás nélkül megmozdította a lábát, ahogy meghallotta, hogy Max közeledik, és hagyta, hogy felugorjon a kanapé másik felére, miközben rajta feküdt. A szemek a telefonjára tapadtak. Daisy szórakozottan a fejét vakarta, miközben gyorsan kifogásokat talált a barátainak, hogy miért csak most válaszol.

Max egy hangot sem adott ki, de ahogy elmozdította a súlyát, a nő érezte, hogy valami súrolja a lábát. Kemény volt és meleg, és összetéveszthetetlenül Max farka. Végül, miután elég okot kapott, hogy felnézzen, Daisy zavartan Max felé hajtotta a fejét.

– Nem volt már eleged, fiú?

Max tükrözte a mozdulatot, nagy szemei ​​várakozóan Daisy szemébe nézett. Az órára pillantva Daisy látta, hogy még korán van, csak vacsoráznia kellett, mert kimaradt az ebéd.

elegem van?

Daisy huncutul Maxre mosolygott.

Nem, nem.

Ez volt az a fontos nap, amelyre várt, a telefonja holnapig várhat. Emlékezni akart erre.

– Oké, fiú. Azt hiszem, mindketten ehetnénk egy kis desszertet.

Max nyelve kiszakadt a szájából, mint mindig, amikor izgatott volt. Bár nem értette a szavait, mostanra már értette a jelentésüket. Ezúttal Max kelt fel először, leugrott a kanapéról, és elindult a hálószobába. Ahogy Daisy felállt, gyorsan megfordult, és megbizonyosodott róla, hogy a nő követi-e.

– Jövök, jövök. Daisy felnevetett, és kissé mögé sietett.

Nem teheti, hogy azt higgye, hogy főnökösködik.

Max már az ágyon feküdt, mire a lány le tudott ülni, és középre támaszkodni tudott. A feje körbefutott, és nem tudta eldönteni, hova összpontosítson először.

– Előbb le kell nyugodnod, Max – figyelmeztette Daisy sajátos gyakorló hangján.

A hangszín hatására Max gyorsan kijózanodott, és visszaült a hátsó lábára, és intően lefelé szegezte a fejét.

‘Jó.’ Daisy bólintott a férfi engedelmességére.

‘Most!’

Max felé rohant, átkarolta őt, és megakadályozta, hogy mozduljon. Max nem vette észre, de az udvarias üléshelyzete révén Daisy tökéletesen hozzáfért a félkemény farkához. Miután Max belenyugodott a lány hirtelen mozdulata után, Daisy maga elé fogta a kezét, és játszani kezdett a fehér-piros tagjával. Korábban is annyira izgatott volt, hogy nem tudta jól átérezni a dolgot, ezt a hibát most orvosolni fogja. Ujjai végigjátszották a hosszát, élvezve a ruganyosságát, miközben enyhén megszorította, a nyelve pedig kiugrott a szájából, hogy felfogja a hegyén keletkező cseppeket. Max tökéletesen mozdulatlanul ült, erős zihálása biztosította, hogy elégedett legyen. Miután Daisy minden egyes centiméterét befogta a kezét, ismét a szájába vette a farka fejét. A férfi ülve jól érezte magát, mert tudta, hogy nem tud a szájába dugni, és nem bánthatja, ezért ezt a kockázatvállalás jelének tekintette. Lassan hozzászokik az alakjához, Daisy lefelé húzza a hosszát, többet vett belőle a szájába, és ellazítja a torkát, miközben csiklandozta a hátát. Mély lélegzetet vett, és lefelé lökött, érezte, hogy gumiszerű hossza végiggörbül a torkán, nyelve pedig végigvillant az alsó oldalán. Max egyre meredtebb volt, a csomója lassan megduzzad alatta, és célt adott neki, amit el kell érnie. Daisy most határozott volt. nyelv villog az alsó oldalán. Max egyre meredtebb volt, a csomója lassan megduzzad alatta, és célt adott neki, amit el kell érnie. Daisy most határozott volt. nyelv villog az alsó oldalán. Max egyre meredtebb volt, a csomója lassan megduzzad alatta, és célt adott neki, amit el kell érnie. Daisy most határozott volt.

Lassan lecsúszott a tagjáról, hogy levegőt vegyen, és megnyalta az ajkán kiszabaduló folyadékot, és megnyugodott, mielőtt újra megpróbálta volna lenyelni. Ezúttal a torka készen állt, és könnyedén hagyta, hogy a farka ütődjön és lehajoljon a folyosón, valószínűleg a kutyus előcum gyors fröccsenései segítették az utat, hogy bekenje az utat. Daisy orrán keresztül belélegzett egy utolsó lélegzetet, és Daisy ajka a csomó tetejére nyúlt, szárának vastagabb része kitöltötte a szája nagy részét. Max csomója mostanra már teljesen eltömődött, és tökéletes helyzetben volt ahhoz, hogy élvezze. Ajka a vastag kerületéhez szegeződött, ami áthatolhatatlan fal volt a mélytorka előtt. Bármilyen jól is képezte magát, el kellett fogadnia, hogy ezt soha nem fogja tudni a torkára venni, bármennyire is akarta.

Hogy pótolja biológiájának zord tényeit, Daisy fel-alá ugrál a farkán, hagyta, hogy a sima hossza ki-be mozogjon a száján és a torkán. Meglepte magát, hogy milyen gyorsan tud menni, buborékok képződtek a szája körül, ahogy eltűnt és újra megjelent az ajkai mögött. Max most gyorsabban lihegett, mint korábban, izgatottságát nem tudta más módon kimutatni, kevésbé hagyta abba a szolgálatot, amelyet a gazdája nyújtott neki. Bár Max nem tudott figyelmeztetni, a farka igen. Daisy érezte, ahogy megkeményedik, és kinyomja magát a torkából. Egy pillanattal később a farka görcsbe rándult, és sűrű kutyamagját Daisy várakozó szájába szökkentette. Daisy szeme kipattant. Korábban az első spray egyenesen a torkán folyt le, de most úgy érezte, hogy a teljes ereje szétfröcsköli a szája belsejét. A száját szilárdan a farka fölé tartva hagyta, hogy az ajkak alján a cum meggyűljön, és várja, hogy az orgazmusa teljesen véget érjen. Ahogy az utolsó spurtek kicsordultak, Daisy óvatosan felhúzódott, és eltávolodott, és szilárdan tartotta a pecsétet az ajkán, amíg ismét egyenesen ült. Érezte a fájdalmat a nyakában, felemelte a fejét, a mozdulat a torka hátsó részébe billentette a kömvet, és ötletet adott neki.

Fenékig.

A fejét a helyén tartotta, eleresztette a torkát, és szándékosan nyelte le Max cumáját, élvezve az érzést, ahogy lassan lezuhan a torkán.

Ki kell találnom, hogy mennyi kalória van ebben. Nem akarom ezzel tönkretenni az alakomat.

Daisy elégedetten felsóhajtott, mosolyogva Max boldog tekintetén. Ahogy a szorítás a nyakában és a szájában kezdett enyhülni, nagy fájdalom lüktetett az ágyékában. A keze lefelé nyúlt, érezte, hogy magánszemélyei teljesen telítettek.

Istenem! Valami baj van velem?

Daisy még soha nem fájt így. Max közelebb lépett hozzá, de a fájdalom túlságosan erős volt, és a lány a könyökére esett, egyik karja feltartotta, míg a másik az ágyékánál fogta. Daisy mindezek előtt néhány hétig visszatartotta magát a maszturbálástól, és elhatározta, hogy a mai napot a legteljesebb mértékben élvezi. Túl sok volt a mai hirtelen és hatalmas öröm ennyi várakozás után?

Ó! Nem lehet semmi rossz. Max és én óvatosak voltunk. Valószínűleg csak én vagyok ilyen kanos.

Daisy a combjában fájt, és nem nagyon figyelt Maxra, akit éppen egy túlcsorduló mézesfazék ajándékozott meg. Épp amikor újra elkezdte csapkodni, valami megmozdult benne. Daisy arccal lefelé fekszik, feneke a levegőben, és nedvessége feromonok százaival tölti meg az orrát. Max jól képzett kutya volt, de alig tudott figyelmen kívül hagyni az ösztöneit. Akárcsak az apja előtte, Max felemelkedett, két elülső mancsát Daisy két oldalára terítette, a lány lábához nyomta őket, és lehetővé tette, hogy elhelyezkedjen. A hirtelen öleléstől Daisy magához tért. Keze leesett a hasítékáról, és ezzel kissé felemelte magát, és hátrafordította a fejét.

– Max? – kérdezte zavartan, de neki az volt, ha könyörög érte.

Egy gyors lökéssel besuhant Daisybe, és kinyomta a szavakat, amiket a lány mondani készült neki. Valami elpattant Daisy-ben, a hasában a fájdalom megkarcolódott, ahogy Max farka belezuhant. Maxnek most nem kellett vigyáznia, Daisy hihetetlenül nedves volt, a puncija folyamatosan pulzált, ahogy benyomult, amilyen gyorsan csak tudott.

– Ó, jaj, jaj – nyögte Daisy lökéseivel.

Most már nem volt kontroll. Ujjai és lábujjai összegömbölyödtek a gyönyörtől; vacogott a foga, ahogy csúcspontba ringatta a csúcspontot. Max előrehajolt, fogai megakadtak Daisy rövid hajában, és hátrahúzta a fejét. Daisy alig érezte, örült, hogy nekidőlhetett, hátravetette a fejét, és felsikoltott örömében.

‘Ó Istenem! Bassza meg! Bassza meg, igen!

Max hangosan és tisztán hallotta. Dobd tovább a puncimat. Csinálj velem, amit akarsz. Max egyre mélyebbre lökött, a farka feje Daisy méhnyakának ütközött, és minden fájdalom, ami rendesen származna belőle, teljes mértékben élvezetté vált. Daisy érzett valamit, tudta, mi az, nem tudta megállítani, nem mintha akarta volna. Max csomója nőni kezdett. Kerek, baseballszerű alakja a gyorsasága miatt ki-be csúszott a rántásból, de ahogy nőtt minden egyes lökéssel, jobban feszült neki megfeszített puncinak. Amikor biztos volt benne, hogy többé nem jön vissza, Max erősebben nyomta, mint korábban, a csomó áthaladt az ajkán, és megfeszítette őket a kerületével. Ahogy Max megpróbálta újra kihúzni, elakadt a csomója, amitől Daisy felkiáltott örömében, és rövidebb, kétségbeesettebb mozdulatokkal folytatta a pumpálást. Daisy érezte, hogy tovább dagad. Továbbra is ugrálj benne, és nyomd meg az összes szükséges gombot. Állandóan nyögött, képtelen volt szavakat formálni, miközben az élvezet egyre nőtt. Bőre csúszós lett az izzadságtól, és hozzátapadt párja szőrös testéhez, ahogy a férfi rányomta magát.

Max is elérte a határát. Daisy hihetetlenül feszes volt, miközben a farka tovább nőtt, puncijának határai satuba szorították a farkát, miközben megpróbálta előre-hátra rázni. Max szeme elkerekedett, szája kinyílt, ahogy elengedte Daisy haját, és a tető felé fordult. Magas üvöltést hallatott, olyan hangot, amelyet a lány még soha nem hallott kiadni, de ahogy megértette szavainak jelentését, most már tudta, mit akar ezzel mondani.

Az enyém.

Max farka megkeményedett benne. Nem tudott mozogni feszes testében, amely folyamatosan görcsölt. Tökéletesen elhelyezkedett benne, a farka kitört, és hatalmas terhét a méhnyak falán keresztül a méhébe áramoltatta. Bár ez lehetetlen volt, Max elhatározta, hogy párosodik vele, tenyészti.

‘Uhhhhh…’

Daisy utoljára felnyögött, és érezte, hogy megtelik Max magjával. Kiengedve a szájából, az arcára esett, a szája nyitva volt. Az örömnek ezzel a végső robbanásával nem tehetett mást, csak elájult.

Max ott állt szerelmében, és hagyta, hogy ameddig csak tudta, beleszivárogjon. Bár többre vágyott, a gazdája szakszerűen kifejte mindenből aznap. Most elégedett volt. Bár az ösztönei arra irányultak, hogy megforduljon, és várja, hogy a csomója leeresztődjön és elengedjen, Daisy iránti szeretete erősebb volt. Ehelyett, ahogy Daisy az ágyára rogyott, lefészkelődött rá, a farka biztonságosan betömte a lyukat, a bundája pedig melegen tartotta meztelen bőrét, ahogy az éjszakai levegő hűlni kezdett. Ők ketten így aludtak egész éjjel. Kisállat és gazdi, de most már szerelmesek is.

Miután előző nap annyit aludt, Daisy meglepően jól kipihenten ébredt, kivéve néhány izomfájdalmat. Eszébe jutott, hogy megnézte a telefonját, és elborzadt a felgyülemlett üzenetek számától, a barátok és a család elhatározta, hogy tudják, miért nem válaszolt. Daisy mindent megtett, hogy gyorsan válaszoljon és megnyugtassa őket, miközben Max mellette feküdt. Miután az utolsó üzenetet kezelték, visszaesett Max mellé, és megdörzsölte a fejét és a füle mögé.

– Azt hiszem, tegnap egy kicsit túlzásokba estek, fiú. – mondta Daisy tétlenül.

– Talán ma egy kis szünetet kellene tartanunk?

Max felnyögött, és hagyta, hogy Daisy menjen reggel. Nem értette a szavait, de tudta, mire gondol. Amit igazán akart.

És azt hiszem, mindannyian tudjuk, hogy valójában mit csinált aznap.