T – Petra randija

Erotikus történet 2019-08-14
Petra randija

T – Petra randija

Ültem a bárban, rumot és kokszot kortyolgatva, körülnéztem. Ideges voltam, és meg kellett nyugtatnom az idegeket, mielőtt megmutatta. Maya és én majdnem egy éve online csevegtünk, és kapcsolatot létesítettünk, de nem tudtam, hogy állhat szemben a valósággal.
Végül észrevette, hogy sétál az arcade bár bejárati ajtójában. Karcsú öt és fél láb, sötét spanyol bőr és gyönyörű 20 éves fiatal nő arca, rajta egy egyszerű fekete ruha, amely nem mutatott túl sokat, és magas sarkú cipő, hogy megkíséreljük kicsit rövidebbé tenni a magassági résünket. .
Felállok, hogy üdvözöljem, és a szeme felgyullad, amikor személyesen lát. A Skype semmit sem tett ennek a nőnek a szépsége miatt. Átkarolunk, és éreztem a vállának tiszta bőrét és frissen mosott haját. Az ölelés fogásából tudom, hogy az online érzelmi kapcsolat semmi más, mint a fizikai kapcsolat, amelyet most megosztunk. Azt is tudom, hogy az összes szórakozás és játék, a szexálás, a videohívások, a képzelet mind erre a pillanatra késztettek bennünket.
Asztalt vett nekünk, és leültünk vacsorát rendelni. Elég jól tudtam, hogy mit szeret a beszélgetéseinkből, ezért megrendeltem nekünk egy császár saláta feldarabolását és egy pohár bort nekem. Egy pohár vízzel maradt, megrendeltük a belépőinket, és aprólékos beszélgetést folytatottunk, amikor vártuk a szorongást, amelyet tudtam, hogy mindketten érezzük.

Először a pincér azt hitte, hogy apa és lányunk vagyunk, de amikor közelebb állt hozzám, és egyik kezét az enyém fölé helyezte, a pincér kérdő pillantást vetett rám. Felvontam egy szemöldökét, elmosolyodtam és bólintottam. Jól látta.
Maya felé hajoltam, és suttogtam a fülébe. „Kész vagy?”
Megharapta az ajkát, és bólintott.
– Menj be a fürdőszobába. Hozd vissza a fehérneműt.

Petra randija

Kóstoltam a bort, miközben arra vártam, hogy Maya visszatérjen a fürdőszobából, és elgondolkodtam azon körülmények között, amelyek ide vezettek. Én, egy elvált ember a negyvenes éveiben, vacsorázni egy olyan fiatal nővel, aki elég fiatal, hogy lányom legyen. Ezek a dolgok mindig is olyan klisék voltak, hogy az emberek nevetnek, amíg maguk a helyzet közepébe nem kerülnek.

Kezeim tétlenül forgatta a vörös bort, a szemem elveszett a mozgásban, emlékezetbe véve az online találkozás esélyét, amely nyilvános, majd magánbeszélgetésekhez vezet. Hetek után ezt követően telefonhívások. Még néhány héttel azelőtt, hogy Skype-t indítottunk. Minden előrehaladás egyre kockázatosabbá vált, míg végül tudtuk, hogy találkoznunk kell. A közti szexuális feszültség túl feszült lett. Folyamatosan küzdöttem ezen a vonalon az apám alakja között, amely tanácsot adott, és a potenciális szerető között, ahol az életkor nincs különbség.

Kihúztam az álmomból, amikor ismét mellette ült az asztalnál, és egyik kezét a kendő alá tette, hogy a kezembe helyezze fehérneműjét.
Mosolyogtam, és odahajoltam, hogy megcsókoljon az arcát. Az első intim pillanatunk együtt a való világban. – Jól sikerült, Maya. – mondtam, miközben felemeltem a kezem, hogy megvizsgáljam a bugyit. Világoskék selyem, elöl egy kis nedves jelöléssel. Jó. Annyira élvezte ezt, mint én. Megragadtam egy tartalék vizespoharat, és belehelyeztem a bugyiba, hagyva az asztalon, hogy a pincér láthassa, és minden járókelőt, aki figyelni bámult.
Maya halkan felsóhajtott. – Alex, kérlek … vegye le az asztalról. – Az egyik kezével az üveg felé nyúlt. Gyorsan, de óvatosan megragadtam a kezét, és az ölembe szorítottam az ujjaimat. Nem ráztam a fejem.

„Az emberek már ítélnek minket. Egyszerűen csak hitelességet adok a gondolataikhoz, a gyűlöletükhöz és valószínűleg valami azon gondolkodni, amikor éjszaka egyedül vagyunk, és mi nem vagyunk. ”, Azt mondom, amikor előrehajolok, hogy az ajkomat az övére tegyem. Az első valódi csókunk, az ajkak kissé repedtek és enyhén kiszáradtak, lágy, fiatalos ajkaival. A kontraszt feltűnő volt, és annál is intenzívebb.
A vacsora befejezése ezután kellemes házasság volt. A pék megérkezése után egy pillanatra szétvágtam a tányéron lévő összes ételt harapós méretű darabokra, majd az egyik kezével evett, míg a másik a térdén pihent, érezve a ruhájának ruháját. Az asztalterítő elrejtette a cselekedeteimet, miközben elkezdett összefonni az ujjaimat, tovább húzva a sarkát, amíg éreztem a meleg bőrét a kezemmel szemben, közvetlenül a térd fölött.
Folytattam az étkezést, és beszélgettem a könyvekről és a videojátékokról, miközben rámosolygtam, és kezem magasabbra csúszott. A szeme elkerekedett, amikor rájött, mit csinálok. Az egyik kezét az enyémmel szemben zsetonista tiltakozásban megijesztette, de ő is ezt akarta.
– Alex … kérlek … – mondta.

A kezem egy pillanatra megállt. „2019-es Maya. Hétek óta beszélünk erről a pillanatról.” – néztem egyenesen a szemébe. „Tedd. Te. Beleegyezel?”
Ismét megharapta az ajkát annyira imádnivaló módon, hogy kezdtem el esni. Egy pillanatig elgondolkodott és mély lélegzetet vett: – egyetértek.
„Akkor mozgassa a kezét.”

Így tette, és folytattam az észak felé tartó utamat. A térd feletti vékony csontos terület utat engedett a comb keményebb testének. Még tovább siettem, egyszerre egy ujjal, ugratva lassan, a meleg növekedésével. A lába szétcsúszott, lehetővé téve számomra a hozzáférést. Végül én is!