T – Kinky Sex

Erotikus történet 2022-06-22

T – Kinky Sex

Először találkoztunk (talán én is) a név kedvéért a „Kinky Sex”-nek. Abban az időben Lisával csak néhány nap volt a hatodik házassági évfordulónktól. Abban az időben Lisa 32 éves volt, és még mindig nagyon képes volt megfordítani a fejét, én harminchat éves voltam. Amikor megismerkedtem ezzel a hihetetlen lánnyal, bevallotta, hogy „egy kicsit sportolt”, mielőtt eljött velem, nem volt kifejezetten szelíd, de élvezte a szexet, és sok férfival volt együtt. Valójában néhány meséje felkeltett. Kék szemű szőke volt, szép alakkal, amit a két gyerekünk segített egy kicsit kitölteni, így most volt egy 36c-os és egy 5 láb 5”-os alakja, ami nekem tökéletesnek tűnt.

Oké, igen, az volt az érzésem, hogy a házasságunk során többször is megfeküdték őt különböző férfiak, és ez ismét felkavart, és idővel igazabbnak bizonyult, mint képzeltem. Nagyon diszkrét volt, de az elmúlt hónapokban észrevettem néhány jelet. Aztán néhány héttel az eset előtt; ágyban, szex után; Viccesen felvetettem, hogy szeretném megnézni őt egy másik sráccal; vagy 5 másodpercig komolyan nézett rám, majd azt mondta: „Tulajdonképpen úgy érted, nem? Ekkor már nehezen láttam, amit ő tisztán látott. – Gondoltál valakire – kérdezte. Nem tettem, és megráztam a fejem. Elmosolyodott, és azt mondta: „Rendben, mi lenne, ha ez lenne a következő születésnapi ajándékod? Kiszáradt a szám; egyszerűen beleegyezett, hogy ezt olyan könnyen megtegye! Újra szexeltünk, és mindketten nagyon tomboltak, a következő napokban mindketten úgy tettünk, mintha csemegeként átvészelné ezt a megpróbáltatást. De a szexuális életünk egy fokkal feljebb mozdult.

Gúnyolódott velem, és azt kérdezte, hogy találjak-e pasit, vagy neki kellene? Egy másik alkalommal megdorgált, amikor azt mondtam, hogy olyan valakinek kell lennie, akivel szeretne szeretkezni, és azt mondta: „Nem, ő szeret velem; szexelne vele. Egy másik alkalommal megkérdezte, hogy leülök-e egy székre és nyíltan nézem őket, vagy rejtve maradok. Azt mondtam, hogy szeretném, ha a nyilvánosság előtt lenne, tudtam, hogy ez feldobta, és addigra úgy alakult, hogy meg fogja találni a srácot. Más dolgok is fejlődtek, ami mindkettejüket megmozgatta, amikor felvettük a gondolatot:

„Akarod, hogy megengedjem neki, hogy meztelenül vigyen vissza?” (igen)

‘Nyeljem le?’ (igen, és talán arcra)

„Anális szex? (igen)

‘Kinyalsz, miután elment?’ (igen) – Majdnem elájult, amikor ezt kimondtam.

Azt mondtam neki: „Szeretném, ha egy totális szajha lennél vele, és mindent megtennél, amit valaha is tettünk, és azt szeretném, ha legalább egy olyan dolgot tennél meg, amit még soha nem tettél meg velem. Úgy nézett rám, mintha valamit javasolnék. – Ó, nem – mondtam. – Nem fogom javasolni, de szeretném látni, hogy csinálsz vele valamit, ami igazán slampos, talán elég ahhoz, hogy elviseljem a kezemet. ez szemtelen’. Ez azért volt, mert időnként csináltunk néhány dolgot – Bondage, CP, golden shower és néhány más. Néhányszor körbevágtam a tarsolyát, és azt is megtapogattam, és reméltem, hogy viszonozza, de nem, és szívesen látnám, ahogy a szájába vesz egy kakast, amely a végbelét szántotta. Ezek a dolgok megfordultak a fejemben, és még mindig nagyon boldognak tűnt. Az igazat megvallva, soha nem dühöngött semmivel korai együttlétünkben. de aztán a gyerekek és az idő hiánya csökkentette a szexuális játékunkat, és csak mostanában javult. Aztán ez az utolsó „ötlet” visszavezetett minket a szinte napi szexhez.

Akkoriban még fiatalabb partner voltam egy ügyvédi irodában, és a főnököm éppen elég jó pert indított a bíróságon egy görög ügyféllel szemben, bár én minden kemény munkát elvégeztem; étteremtulajdonos volt, két hellyel a londoni Sohóban. Az eredmény jobb volt, mint bármelyik, ő vagy én számítottam, ezért nagyon fel volt ragadtatva. Lisa az utolsó nap délelőttjén utazott fel, tudván, hogy időben végzünk egy délutáni bevásárlással a West Enden. (Nyögés!)

Amikor elhagytuk az udvart, bemutattam Theót Lisának, és négyen beugrottunk egy kocsmába egy gyors ünnepi italra. Ahogy megrendeltem a kört, a főnököm, Theo és Lisa elment asztalt keresni. Theo a negyvenes évei elején járt, nagydarab férfi, durva arcú, rengeteg karakterrel. Csak amikor le akartak ülni, akkor jutott eszembe a „mi bátorságunk”. Abban az eufóriában, hogy megnyertük az ügyünket és olyan jól sikerült megnyernem, teljesen megfeledkeztem arról, hogy előző este, amikor a másnap délutáni vásárlási kötelezettségről beszéltem, mertem Lisa egész nap nadrág nélkül és rövid szoknyában tölteni. .

Rájuk néztem, ahogy leültek, és kiszáradt a szám. Nem tudtam, hogy a feleségem együtt ment-e a bátorságommal vagy sem. Olyan szoknyát viselt, amely bár nem ultramini, minden bizonnyal a minibajnokságban szerepelt, és jóval a térde fölött volt. Szemben ült vele, egy kis, alacsony, ovális asztallal közöttük.

Lisa biztosan érezte, ahogy a szemem őt fürkészi, mert felnézett, vigyorogva lassan keresztbe vetette a lábát, Theo hátat fordított nekem, de ha a feleségem aznap csukló nélkül maradt, akkor biztosan látta volna. Mintha most bárkinek megmutatta volna, abban a kocsmában, amely most úgy nézett ki, pár hüvelyknyire a csupasz combtól, sötét harisnyafelsője fölött. Így voltunk azon a napon Londonban a kocsmában, bár a bárban csak az járt a fejemben, hogy Lisa el mert-e menni otthonról „bugyi/nadrág nélkül”.

Ahogy elvittem az italainkat oda, ahol Lisa és Theo ült, semmi sem utalt arra, hogy ő bármi más, mint egy tekintélyes külvárosi anya. Tisztában voltam vele, hogy a gondolataim és a szándékosan keresztbe tett lába megduzzadt a péniszem, ami most a nadrágom elejét nyomta, és Lisa szeme azt mondta, hogy látott. Ahogy elfoglaltam magam, Theo mellett, a feleségem széles mosolyt küldött rám, és nagyon szándékosan rám „pillantott” úgy, hogy ismét lassan keresztbe tette a lábát. A szám kiszáradt, a nyelvem megragadt, nadrág nélkül maradt.

Nemcsak szeméremszőrzet villanását mutatta meg nekem, hanem egy szétválasztott combról készült felvételt, amelyen szeméremajkak ajkai teljes pompájában láthatók. De nem volt kétséges, hogy Theo látta, hogy nincs fehérneműje. Ő és Theo informálisan beszélgettek a családról stb. Az egyetlen kérdésem az volt, hogy „Ó Istenem! Ha a főnököm meglátja a csupasz punciját, tönkremegyek. Az italaink formálisak és rövidek voltak, de mielőtt elment volna Theotól, aki tudta, hogy közeledünk a házassági évfordulónkhoz, azt mondta, hogy felveszi a kapcsolatot. Elmesélte, hogy minden alkalommal volt vele szemkontaktus, amikor keresztbe tette a lábát, és a szeme egyszer sem tévedt el.

„Kapcsolatfelvétele” két nappal később érkezett meg, ez egy levél volt, amelyhez két jegyet mellékeltek a West End egyik legjobb előadására, és meghívtak, hogy a bemutató után jöjjön át éttermébe. A bemutató dátuma a házassági évfordulónk előtti nap volt, de Lisa egy futó beszélgetés során közölte vele, hogy aznap este úgyis bulizni fogunk.

Elfogadtuk Theo nagylelkű gesztusát, és egy nagyszerű műsor után elmentünk az étterembe. Be kell vallanom, hogy üresen láttam a helyet a nappali fényben, és teljesen lenyűgözött az atmoszféra, amikor beléptünk. A fő étkező- és táncparkettre néző asztalt egy kis emelvényen, valószínűleg korábban színpadként használták, fenntartották nekünk, és pazar figyelmet fordítottak ránk. A többi mecénás bizonyára azt hitte, hogy „showbusz-sztárok vagyunk, vagy ilyesmi”. A hely tele volt és nyüzsgő, tudtam, hogy 120 ember fér el benne.

Lisa sugárzóan nézett ki azon az estén, teljesen elbűvölően, hosszú, szőke haját egy ékköves csatba kötözte, a hozzá illő fülgyűrűkkel. A ruhája hihetetlenül szexi volt; fekete volt, ezüst díszítéssel, háttámla, koktélruha. A háta csaknem a seggének repedéséig volt vágva, az eleje pedig veszélyesen közel volt ahhoz, hogy a mellei kiesjenek, két kis, majdnem átlátszó, fekete csipkés anyagú háromszög mindkét oldalán, amelyek hozzátapadtak a gyönyörű gömböcskéihez, és mindent összetartottak. egy vékony pánt fut fel a nyaka mögött. Fekete harisnyát és lakkbőrt viselt ezüst csatokkal, tüskés magas sarkú cipőt.

Theo megérkezett a másik helyéről, amikor befejeztük az étkezést, ami remek volt, megiszoltak bennünket borral, és végül is mi ünnepeltünk, és valaki más vette fel a lapot, szóval borús voltunk, de vége az étkezésnek. Theo bemutatott nekünk két öccsét, akik ott dolgoztak, Philipnek, aki körülbelül 25-26 évesnek tűnt, és Sharmit, aki úgy tűnt, hogy csak egy tizenévesnek tűnt. Ebéd után felváltva vitték Lisát a táncparketten, a táncok meglehetősen lendületesek voltak, és először azt hittem, ez rendben is van, mert ez azt jelentette, hogy nem smoocherben fogják tapogatni a feleségemet, hanem egy tánc után. Philip visszavezette az asztalhoz, bal mellbimbója kezdett kiszabadulni a korlátból, és bimbóudvarának csaknem fele látszott, a rózsaszín textúrát a ruhája fekete színe és a mell tejszerű fehérsége emelte ki. Nem voltam kemény a szexuális izgalomban, de dagadt a szexuális vágyak első felkeltésében. Úgy tűnt, Lisa nem vette észre, bár a többi hím igen, éreztem, hogy megmozdul a farkam. Nem tettem semmi erőfeszítést, hogy tudassam vele.

Percekkel később Theo is megérkezett, és Lisával folytatott tánca tudatta mindenkivel, hogy rövid ruhája alatt nem csak harisnya van rajta, hanem egy apró skarlát bugyi is volt rajta. A tánc alatt a bal melle teljesen megszökött, nevetségesen gúnyos riasztást regisztrált, de mivel Theo megfogta a kezét, nem tudott semmit tenni a kitettség ellen körülbelül 30-40 másodpercig. A farkam már majdnem teljesen felállt. Bár a tánctér elsötétült, biztosan sokan látták őt, és az volt a benyomásom, hogy amúgy sem aggódik túlságosan. Valójában élvezhette, hogy ez megtörtént.

Ahogy elhagyták a táncparkettet, úgy tűnt, hogy megosztanak egy viccet, és láttam, hogy Theo Lisa egyik mellét simogatja, hüvelykujja becsúszott a ruhája alá, és nagyon nyilvánvalóan dörzsölte a mellbimbóját. Nem tett erőfeszítést, hogy megállítsa, és megcsókolták. Nem egy hosszú francia csók, de több annál, mint amit egy tekintélyes fiatal feleség megtenne egy közeli idegennel; ajkaik körülbelül 10-12 másodpercig voltak együtt. Ahogy elváltak, láttam, hogy Lisa arca kipirult, ajkai pedig szétnyíltak, kétségtelenül mélyen a szájába döfte a nyelvét.

Nem tért vissza közvetlenül az asztalunkhoz, hanem a hölgyekhez ment. Amikor újra csatlakozott hozzám, megcsókolt, teljesen egy hosszú francia csókkal, és tisztában voltam vele, hogy valamit a kabátom zsebébe tett. Már jócskán elmúlt éjfél, és a legtöbb vásárló elment. Lisa és én kimentünk a táncparkettre, aznap este másodszor. Közel jött hozzám, és megérezte az erekciómat, megfeszítve a nadrágomat.

Rám mosolygott: „Azt hittem, ugye, kapsz egy rúgást a mutatkozásomtól” – vigyorogtam rá. Amikor végeztünk, Philip belevágott a következőbe. Ahogy visszasétáltam az asztalunkhoz, eszembe jutott a zsebem, beledugtam a kezem, félig várva, amit találok, feleségem skarlátvörös nadrágja. A táncok már kevésbé voltak lendületesek, de volt néhány kanyar, hogy megemelje a szegélyvonalát, ami számomra dühítően az emelt szint miatt , röviden megpillantottam harisnya felsőjét, de nem láttam, hogy elég magasan tekergőzik-e ahhoz, hogy megmutassa csupasz punciját.

Ki kellett mennem a vécére, és amikor felbukkant Theo, odaintett, ahol ült, a táncparkett mellékasztalhoz, amelyet a korábbi lakók már elhagytak. Most ezen a magasságon tisztán láttam a feleségem bohóckodásait. Láttam, ahogy befejezi azt a táncot Philip-el, majd Theóval táncol. Igen, megmutatta magát, de csak nagyon rövid, kötekedő pillantásokat vetett a meztelen puncijára. A harmadik nadrág nélküli tánca velem volt, szándékosan forgattam erősebben és hosszabban, és a ruhája ennek megfelelően magasabbra emelkedett. Lisa rám vigyorgott, de meg sem próbálta megakadályozni, hogy a szegélye magasra emelkedjen a derekáig. Az ülők között nem lehetett kétséges, hogy a gyönyörű szőke nő a táncparketten nem viselt bugyit, és a szerencsésebbek számára, asztalokkal a szélén, az sem volt kétséges, hogy ez a nő leborotválta a szeméremajkakat.

Amikor Theo azt javasolta, hogy menjünk fel az emeletre, hagyva Sharmit, hogy bezárjon és bezárjon, körülbelül fél órával később csatlakozott hozzánk. Mint szelíd bárányok a vágásra mentünk. Amúgy addigra már mindketten dühösek voltunk, vagy legalábbis azt hittem, hogy ez volt az oka.

Az emeleten egy palotalakosztály volt. Tanya, Philip felesége üdvözölt bennünket, aki a harmincas évei elején járhatott. Feltűnően vonzó nő volt, telt alkattal, „Sophia Loranra” emlékeztetett. Tanya volt az, aki a kezembe vett, Philip és Theo pedig a feleségemre fordította a figyelmet.

Táncoltak és mocorogtak; mindkettőjüknek puszit adott. Kíváncsi voltam, hogy Tanya mit érez így a férje és a feleségem iránt. Bizonyára ő is ugyanezt a kérdést tette fel irántam. Kivezetett a konyhába,

„Még nem láttad ilyennek a feleségedet” ez több volt, mint kérdés, megvontam a vállam:

„És te” kérdeztem.

„Mindent láttam már, mindig az okos, vonzó hölgyek imádkoznak, néha otthagyják a pasit vagy a férjet részeg kábulatban lent, amíg a nő együtt van.” Elhallgatott. „De ti ketten különbözőek vagytok. Tudom, hogy Theo szereti mindkettőtöket, azt mondta nekem, hogy a feleséged nem volt nadrágban, amikor találkoztál, bemutattad a kocsmában. Tudod, nem véletlenül mutatta meg magát neki, de nagyon Szándékosan? Amíg az italokat kaptad,

azt is látta, hogy nyíltan felnézel egy nagyon vonzó lányra, és arccal flörtölsz vele.” Alig emlékeztem,

„Ma este mindkettőtöknek megadták a hatalmat”, könyörgőn néztem „Ez egy afrodiziákum, mint a spanyol légy, férfiakon és nőkön működik, általában csak a nőnek adják.” Látta a riasztót az arcomon: „Ne aggódj , tényleg ártalmatlan, én magam is sokszor szedtem, ők is szedik, igazán randivá és szexissé varázsolja az embert. Férfiaknál felállóvá válnak és mereven maradnak, még ha lövöldöznek is, több órán keresztül” – simogatta meg a nadrágom dudorát, ami Lisa lenti bemutatója közben keletkezett, én még mindig tomboltam. Ettől az ember minden gátlást elveszít, és úgy értem. minden –

Tanya elkezdte kibontani a nadrágom cipzárját,

„A feleséged számára a szexuális eksztázis nagy magasságát éri el, tudom, sok orgazmusa lesz, mindegyik nagyobb, mint az előző, a drog kihozza belőle a kurvát, teljesen gátlástalan lesz a tetteitől. , Nézd…”

Kinéztem a nyitott konyhaajtón, még időben, hogy lássam Lisa ruháját, ahogy lecsúszik a testén, és egy kupacba landol a lábainál, és kilép belőle. Mindkét férfi levette az ingét, ő most köztük volt. csak a nadrágtartó övében, harisnyájában és a szexi tüskés magassarkújában

volt.Tanya kiszabadította a farkam a nadrágomból, és éreztem, ahogy hűvös szája bezárul forrón lüktető péniszemre, csodálatos érzés volt.

Néztem, amint mindkét férfi megcsókolja a feleségemet, hosszan elhúzódó francia csókokkal, mindegyik férfi dagasztotta a nő egyik telt, feszes mellét, ugratva a dió kemény mellbimbóját; míg a kezei kibontották a nadrágjukat, amíg mindegyik csak az alsónadrágjában állt.

Tanya most levette a nadrágomat, és az ingem következett, megnyalta a farkamat teljes felállásig, majd hátraállt, lecipzárazta a saját ruháját, lecsúszott róla, meztelen volt, meghúzta fekete magassarkúját. A mellei csodálatosak voltak, egy pár teljesen feszes, 36”-os, hatalmas mellbimbókkal. nagyon kedves volt.

Meztelenül tértünk vissza a társalgóba. Theo és Philip ránk vigyorogtak, amikor beléptünk, Lisa elfoglalt volt. Amikor leültem a kanapéra Tanyával, néhány méterrel arrébb néztem a feleségemet, amint hüvelykujját Theo alsónadrágjába akasztotta, és lecsúsztatta a lábán, miközben behajlította a lábát, ahogy a nadrág elérte a térdét. kakas szabadon ugrott, nekiütközött a mellének, pokoli kakas volt, nagy vastag és eres. Mire a nadrág a bokájáig ért, a lány már lüktető szörnyeteggé vált. A szám teljesen kiszáradt, amikor elnyelte azt a péniszt, és annyit vett a szájába, amennyit csak tudott. Szívása és nyalása rövid volt, körülbelül 30 másodpercig, ajkai vonakodva hagyták el.

Lisa megismételte fellépését Philipen, férfiassága méretét tekintve majdnem megegyezett bátyjával, Lisa pedig nagy lelkesedéssel fogadta. Kedves feleségem pillanatok leforgása alatt édes szájába vett két kakast, amelyek szinte teljesen idegenekhez tartoztak. Ez a látvány fogadta Sharmit, amikor belépett a társalgóba. Philip kelletlenül kihúzta a farkát Lisa szájából, és amikor magyarázatért ránézett, Sharmi felé biccentett.

Lisa a térdén megfordult, és magához hívta a fiatal fiút. Gyorsan levette róla a ruháit, alsónadrágja pedig elárulta férfiasságát. Végre megkönnyebbültem, amikor megláttam egy pénisz, nagyjából akkora. Lisa ismét azonnal megszívta, és teljesen a szájába vette.

Miközben néztük őket, megkérdeztem Tanyát, hány éves Sharmi. Hatalmas vigyorral közölte, hogy egy hónap múlva lesz 19. Ez adott egy kis izgalmat; a feleségem szexelni akart egy tinédzserrel, hú! Valójában nem csak fele volt nála, hanem abban az évben született, amikor elvesztette a szüzességét. Most a másik kettőnél jobban szerettem volna látni elegáns feleségemet, amint örömében nyögdécsel, miközben ez a fiatal srác megbaszott.

Az volt a kívánságom, hogy késlekedjek egy kicsit, mert Theo rávette Phillipet, hogy üljön le egy karosszékbe, lábait a karok fölött, Lisát pedig Phillip elé helyezte a térdére, és így mögé térdelve belépett a feleségem puncijába, mint a szája. visszament dolgozni Phillip farkán. Bár jól lógott, úgy tűnt, minden erőfeszítés nélkül belesimul Lisa puncijába.

Ahogy az a szörnykakas belépett a puncijába, éreztem, hogy a sajátom is megnőtt, nagyon szétfeszítette, elcsodálkoztam, biztos ő a legnagyobb kakas, akit a feleségem valaha is tapasztalt benne, mégis olyan könnyen felhajtott. Később mesélte, hogy annyira nedves volt, hogy nem hitte el, hogy Theo szörnyfarkja, hanem azt hitte, hogy Sharmié. De ennek a kakasnak kellett adnia a szexuális lendületet ahhoz, hogy mit tegyen a következő lépéseihez, és folyamatosan lassú simogatással dühöngött a vágyakozó puncijában.

A szemem visszatért arra, amit az ajkai csináltak, Lisa szeretettel mindent a szájába vett, amit csak tudott, és végighúzta a száját a farkán, és azt mondta, érezte, hogy megérzi, hogy nemrég egy másik nő mellett volt, és a nyelve. átnyalt rajta. Otthagyta a hímtagját a nyálában, amikor belemártotta a száját a golyóiba.

Megnyalta a férfi szőrös zsákjait, amíg a fekete szőrszálakat el nem takarta a nyál. Ezután egyikük köré csavarta a nyelvét, és egy egész herét a szájába húzott, ahol úgy szívta meg, mint a férfi hímtagját, ez megismétlődött mindkét szőrös zsáknál. Mostanra ismét kiszáradt a szám.

Amikor megfogta a lábát, és feljebb tolta a székben, tudtam, hogy ezt fogja tenni vele, mert a feneke most az arca előtt volt. Jelezte, hogy tartsa meg a lábát, én pedig néztem, ahogy a feleségem megragadja a fenekét, és széthúzza őket, felfedve sötétbarna és vörös ráncos anális lyukát, amelyet néhány fekete szőr borított. Ahonnan ültem, láttam, hogy nem volt túl tiszta, kis száraz szar részecskék tapadtak a hajába, és maga a lyuk barna foltokat mutatott. Most táviratban közölte szándékát minden jelenlévővel. Egy pillanatra megállt az idő, éreztem, ahogy a szívem hevesebben ver. Láttam, hogy a feleségem most tétovázik, nyilvánvaló volt számomra, hogy miután ránéztem az anális gyűrűjére, és láttam, milyen koszos, nem igazán akarta megtenni. De mindennél jobban szerettem volna, hogy csinálja.

Amikor más férfiakkal álmodoztam róla, mindig is „lelőttem”, amikor mélyen a szájába vette a nagy kakasokat, és a nyelvére dörgött. Most azt akartam, hogy nyelven nyelje ki ennek a férfinak a végbélnyílását, nem azért, mert izgalomba hozná, hanem azért, mert most már nyilvánvalóan visszataszítja az olajos szar levét.

Habozása alig volt 3-4 másodperc, de egy életre szólónak tűnt, aztán előrehajtotta a fejét, és csodálkozva néztem, ahogy a nyelve kibújik, és végigfut a derékráncán, ahogy áthalad az anális lyukon. látta, hogy a nyelve felveszi a körülötte felgyülemlett olajos szart.

Lisa most az egész fenekét nyalogatta, amíg a bőre nyálkás volt, és a feneke körüli szőrszálak matt nem lettek, de tiszták, majd a seggét szélesre húzva a száját az anális lyuk fölé tette. Az arckifejezése mindent elárult.

A feleségem finom nyelvével a szennyezett végbélnyílását fürkészte, most már tudta, hogy a végbél tele van, a nyelve pedig mélyen benne van, és ízlelgette savanyú, fanyar szamárlevét. Lisa úgy tűnt, ragaszkodott a fenekéhez, és minden undor, amit esetleg elpárolgott a szexuális vágyból. Erősen bízott, és amikor ez kiderült, a lökések között örömmel láttam, hogy a nyelve hegye már barna.

Örömöm tükröződött Phillip arcán, szemei ​​ragyogtak a tiszta élvezettől, hímtagja felügyelet nélkül ringott, de teljesen megerőltette a bőrét a burjánzó erekcióban. Amíg hirtelen megragadta Lisa fejét és lerántotta a fenekéről, a szájába döfte a farkát, éppen akkor, amikor felrobbant a pofája, láttam, hogy az első gömböcske az ajkán landolt, aztán bent volt, és a fejéből és a lökéseiből. Láttam, hogy teletömi a száját a spermájával, amit lenyelt. Feje fel-alá billegett, húzta vörös ajkait, most már szarral és spermával elkenődött a fegyvere mentén, mígnem teljesen a szájába fogyott, csak ekkor lopódzott ki Lisa nyelve, és nyalogatta le a nyomokat az ajkáról, elengedve a mostanit. teljesen ernyedt férfiasság.

Ez jobb volt, mint az elmúlt hat hónap álmaim és fantáziáim. Lisa gátlás nélkül lépett fel előttem. Soha nem képzeltem, hogy „piszkos” a fantomszerelmesekkel, ez mindig tiszta, klinikai szar vagy fújás volt, most, hogy láttam őt akcióban, imádtam látni, hogy piszkos, mocskos és nyavalyás.

Tanya most felkapaszkodott az erekciómra, szétnyitva nyúzott ajkait, könnyedén beléptem Philip kiskorú feleségébe, és ajkaink szenvedélyes csókra kulcsoltak. Lehet, hogy ő is annyira izgatott lett volna Lisa kiállításán, mint én. A mellbimbói olyanok voltak, mint a kis kavicsok, ahogy megfogtam a telt melleit, és mindegyiket erősen meghúztam, amitől erősen felnyögött. Erősen húztam és megszorítottam – nyögte teljes örömében.

Amikor megszakítottuk a csókunkat, még mindig tudtam nézni Lisa tetteit Tanya válla fölött. Philip és Theo a padló közepére manőverezték, közvetlenül elém, és megérintettem a fejét, ha akartam. Még mindig a térdén feküdt, a levegőben lökdösődött. A manőverezés során Theonak sikerült a farkát teljesen beleágyaznia a pinába. Sharmi most a hátán feküdt előtte, lábait széthúzva, farka centiméterekre az arcától. Lisa szája éppen becsukódott Sharmi hímtagja fölött, amikor láttam, hogy az egész teste megmerevedik,

„AAAAAAAAAAAAaaaaaHHHHHHHHhhhhhhhh!….. Ohhhhhhhhhhs, My GGggggoooooddd” volt az, ami kiszabadult az ajkáról. Hitetlenkedve nézett körül, láttam, miért kiáltott, és meg voltam döbbenve. Theo belépett az anális lyukba azzal a szörnyeteg kakassal, sima hüvelynedvével, amelyet az első centiméterek belemerítettek, amitől a teste összeroppant, és sírni kezdett. Az anális lyuk vadul ki volt feszítve. Lassan nyomult befelé.

„Ooooohhhh” Lisa elakadt a lélegzete, szemei, mint az enyémek, a szörnyetegre tapadtak, és felnyitotta őt. Körbenyúlt, magához húzta Theo fejét és megcsókolta. Csókjuk hosszú volt, és mire megszakadtak, a férfi teljesen beágyazódott a fenekébe, 12″-es farkának legalább 10″-e a legjobb része benne volt.

„Óóóóóóóóóóóóóóóóóóó, Jézusom, baszd meg nekem” – kiáltotta elhagyatottan, amikor megtörtek. – Óóóóóóó, kavard fel a szart. Nem hittem el, hogy a feleségem szájából ömlik a szavak, mint egy közönséges salak.

Theo az ő kívánsága szerint elkezdte a faszát, lassan meghúzta magát, amíg a végbelében csak a péniszfeje volt, majd lassan újra a markolatig döngölte. Ha volt valami fájdalom attól, hogy a szörnykakas felszántotta a szarcsatornáját, akkor az nem látszott, vagy elfojtotta a tőle kapott öröm.

Theo bele akart dugni Lisa végbelébe, amikor végül visszaejtette a száját Sharmi farka köré. Látni akartam, ahogy megismétli Sharmi végbélnyílásán nyújtott teljesítményét, és biztos vagyok benne, hogy Tanya is ezt tette. Leereszkedett a golyóihoz, és nyelvével nyalogatta őket, és közben néztem, ahogy megnedvesíti az ujját, és beledugja az anális lyukába, és a markolatba csavarta. Még mindig szívta a duzzadt heréit, miközben megmozgatta az ujját, majd Tanya és én csodálkozva néztük, amint kihúzza, apró foltokkal borítva a ürülékéből, és a szájába vette a szennyezett ujját, megmosta és megtisztította. (nem)sós váladék, mielőtt újra visszacsúsztattam volna, a folyamatnak csak Tanya és jómagam voltunk szemtanúi, mivel Lisát a testdarabkák elzárták a többiektől, bár Philip sejthette.

Erotikus látvány volt, és Tanya is, mert az ajkához húzta a kezemet, és a mutatóujjamat a szájába vette, majd a fenekére irányította. Kétség sem férhetett a meghívásához, ujjamat mélyen becsúsztattam szűk végbélébe, és azonnal éreztem, hogy az ujjam érintkezik valami puha szarral, ami ott hever. Kis erőfeszítéssel a vékony membránfalakon keresztül éreztem a saját péniszemet. Megjegyeztem, hogy pár percen belül cseréljem ujjat és farkat. Amikor először kihúztam az ujjam, alaposan megnéztem a barna szar foltok nyomait és az ürülék apró foltjait a ujjamon. Közel sem olyan szennyezett, mint az ujja, amelyet Lisa az imént megtisztított a második kijáratánál.

Megbizonyosodva arról, hogy Tanya lát, a számba vettem, az anális íze egész kellemes volt, és mindenképpen stimuláló. Éreztem, ahogy a teste megremegett. Most kezdeményezve visszatettem az ujjamat a végbelébe, de amikor másodszor is eltávolítottam, Tanya megfogta a kezem, és ő volt az, aki kitisztította a szájába. Megismételtük ezt a folyamatot, minden alkalommal, amikor az ujjam előbukkant, szennyezettebben, mint azelőtt. A többiekre nézve Philip most élvezte, ahogy feleségem nyelve belenyúlik a végbelébe.

Szóváltás és álláspontváltás közben Lisa tiltakozott amiatt, hogy túlságosan kiszáradt a feneke, és fájni kezd. Így hát néztem, ahogy a szörnykakas kihúzott az anális lyukából. Rövid ideig láttam, hogy a feleségem anális záróizma nyersen vörös, és nem záródott be. De a szemem megakadt a szörnykakason.

Fiú, ez le volt fedve, a feleségem végbelében, biztos, hogy valami szar összecsapást csinált. Erősen elkenődött az oldala mentén, de a péniszének feje bizonyára egy nagy, puha dudorba volt ágyazva, mert a mogyoróvaj és csokoládé keverékéből kirakott csokoládéhoz hasonlóan az ocsmány szar az egész fejen volt.

Theónak ötlete támadt, hogy megtisztítsa a farkát, és olyan helyzetbe hozta Lisát, hogy a szájához mutassa, amit a lány hamarosan észre is vett. Philip megfordult a háta mögött, és belépett a seggébe vagy a pincájába, nem figyeltem, nem hiszem, hogy senki, minden tekintet Lisára szegeződött, vagy inkább Lisa buja szájára, alig néhány centire Theo szarától. fedett kakas.

Theo megpróbálta Lisa fejét a farkához irányítani, de a lány lerázta a kezét, megrázta kedves fejét, egyértelművé téve, hogy ez túl sok. Majdnem elsírtam magam, soha életemben nem akartam még valamit annyira, mint most, látni akartam, ahogy szopja azt a hímtagot.

Lisa arra lett figyelmes, hogy mindenki megállt és őt figyeli. Először Theóra nézett, aztán ravaszul minden őt figyelő arcra, engem hagyva az utolsóig. Tiszta kék szemei ​​szikráztak az izgalomtól, és egyenesen a szemembe nézett, nem tettem és nem mondtam semmit, de tudta, hogy azt akarom, hogy tegye. Rám nézve megrázta a fejét, én pedig bólintottam. Bíborvörösre pirult, a rózsaszín pír szétterült az arcán.

Lassan, tétován visszafordult Theohoz, és lehajtotta a fejét a szar farkához, amíg vörös ajkai alig néhány centire nem voltak tőle, megállt, habozott, majd szétnyílt a szája, és kinyílt a szája, és a szájába vette azt a csúnya dolgot. Körös-körül hallható látvány volt.

A szája becsukódott a feje fölött, a nyelve rögtön lenyalta, majd vissza a szájába. Reszkető szeméből tudtam, hogy az émelyítő íz megtámadja a nyelve ízlelőbimbóit. Arra számítottam, hogy bármelyik pillanatban meglátom a száját, de nem. Ehelyett láttam, hogy megremeg a teste. Beletelt egy másodpercbe, míg rájöttem, Lisa éppen orgazmusban volt, és valójában kiszállt abból az aljas tettből. Most megpróbált többet bevenni ebből az eszközből a kis szájába, feszülten, ahogy finom ajkai egy ilyen szörnyeteg körül voltak.

Ez a játék túl sok volt Theonak, és elkezdte ütögetni a csípőjét, és a poénja a szájába ömlött. Most majdnem beszorult egy öklendezett, nem a szar aljas íze miatt, hanem azért, mert a mozdulata még több kakast nyomott a szájába, egészen a torkáig. A poénja valójában a lány torkába fröccsent.

Lisa csaknem hat centiméternyit zsúfoltak a szájába a tizenkettőből, ajkai feszültek a kerülete körül, vörös rúzsát most már barna szar maszatok kenték, de mindvégig folytatta, amíg Theo abbahagyta a dörömbölést, és megnyugodott. ahogy elvesztette az erekcióját, így Lisa egyre többet tudott a szájába zsúfolni, és kiszívta őt a szar szennyeződésektől és az elcseszett golyócskáitól. Míg végül az egész a szájában volt, puha és hajlékony, bár a hegye a torka hátsó részében volt.

Bármilyen normális körülmények között mostanra már „elszívtam” Tanya meleg köcsögét, bár abbahagytuk a lökdösődést, hogy megnézzük Lisa előadását, ennek a pompásan perverz tettnek elégnek kellett volna lennie ahhoz, hogy lőjek, ehelyett csöpögtem és az indukált drogot. nem csak az erekciómat tartotta telten. de a farkam mintha megnőtt volna az erotikus látványosságok miatt.

De most meg akartam szarni ezt a fiatal nimfát, és elkezdtem igazán belenyomulni a méhébe. Valamit görögül hívott a férjének, aki kihúzta magát a feleségemből, és Sharmit hívta, hogy vegye át a helyét. Valójában Philip Lisa punciját szargatta, a farka felegyenesedett, és csillogott a picsa levétől. Tanya lehajolt, és a szájába vette a férje farkát, miközben megbaszottam. Két-két perc szopás és nyalogatás után elengedni. Valami mást mondott neki, és a férfi eltűnt a háta mögött. Éreztem, hogy kihúzza az ujjam a fenekéről, és felhozta, rajtam a sor. Az volt a benyomásom, hogy Philip most a felesége seggét nyelgeti. A nagyon szennyezett, majdnem barna ujjat a számba vettem.

Amint az ujjam újra tiszta volt, Tanya magához húzott egy heves csókra, nyelvünk őrülten harcolt egymás szájában. Akkor kaptam a legfurcsább érzést, tudatában voltam annak, hogy Philip megnyomja a felesége fenekét, most pedig úgy éreztem, ahogy kiveszi a farkam a puncijából. Biztos megnyalta párszor a felesége pináját, majd megrázott, a farkam a szájába vette. Az érzés semmiben sem különbözött attól, hogy egy nő szája a farkamon van, de furcsa volt tudni, hogy egy férfi szoptat, főleg, hogy egy clincherbe zártak a fiatal feleségével.

A farkam szívása rövid volt, vagy 20 másodpercig, de visszavezetett a feleségébe, nem a puncijába, hanem a seggébe. Könnyen beléptem, valószínűleg az ott lévő sok lé és a nyála miatt a farkamon. Azonnal éreztem, ahogyan Theo is érzett Lisával a dús szarlerakódásokat a beleiben. Olyan víziók lebegtek az elmémben, hogy Tanya kiszívja a farkam a saját szarából, ahogy Lisa tette, és majdnem kilőttem. Vagy még jobb, ha Lisa megkóstolja Tanya szart a farkamon.

Ez a gondolat arra késztetett, hogy a feleségemre néztem. Még mindig orálisan stimulálta Theót, aki most ott ült, amikor Sharmi egy széken ült, Lisa pedig a combjai között térdelt. Sharmi hosszan, lassú mozdulatokkal kibaszotta a pináját vagy a seggfejét. De ami Theót illeti, nyilvánvaló volt, hogy a lány már kinyelte a golyóit és a seggét, mivel a szőrszálak gyengén hevertek a heréin. A farka még mindig mélyen a szájában volt, és csendesen szívta az alvó szörnyeteget. Amit csak Ő és Lisa tudott, abban a pillanatban a férfi a felénél járt, amikor a nő torkába ürítette a hólyagját. Amikor a farka teljesen ernyedt volt, egy cseppet engedett, hogy tesztelje a reakcióját. A lány reakciója teljesen kedvező volt ehhez a cselekedethez, így a férfi lassan csorgatta belé sárga pisáját, hogy minden cseppet megihasson.

Lisa megérezte a pillantásomat, és azt kívánta, hogy lássam a tetteit, és felemelte a száját a pisizó farkától a pisi hátralevő részében, körülbelül 30 másodpercig, vastag hímtagját fogva, továbbra is mohó szájába vezette a vizeletsprayt. . De rajtam kívül mindenki más is látta már cselekedni.

Mintha ez nem lenne elég az érzékszerveimnek, Philip most kivette a farkam a felesége ragacsos fenekéből, és ismét éreztem, hogy elkezd lebukni. Ezúttal komolyabb volt, feltehetőleg a felesége szarának íze ösztönözte.

Körülbelül két percet töltött azzal, hogy a legélvezetesebben szívatott, és visszanyomta a gombomat a felesége pinájába, miközben a szája az anális lyukon dolgozott. Amikor izgatott volt, mondott neki valamit, megint görögül. Gondolom, ő és a másik két férfi nevettek egy viccen. De tudtam, hogy a hangjában sürgősség volt.

Teljesen a hüvelyében voltam, amikor a legfurcsább érzést éreztem életemben, még a mai napig is. Éreztem, hogy a farka behatol a vékony membránfalon keresztül. Egy szót sem értettem, amit a férjének mondott, de elég egyértelmű volt, hogy amit a férfi csinál, nem azt akarta.

Tanya és én bizonyára a csúcspontunkon voltunk, bár úgy tűnt, állandóan egy másodpercre voltam a csúcsponttól. Amikor Philip felállt és odajött mellénk, megmutatva neki, mennyi szar gyűlt fel a farkán. A csípős szag azonnal megcsapta az orrlyukaimat, de ez a gyógyszer bizonyára jól működött, vagy éppen a túlórában, mert amit megengedtem neki, hogy ezután mit tegyen, és arra gondolok, hogy Lisa mit engedett meg neki, hogy ezután tegyenek vele.

Megbabonázva néztem, ahogy előre húzta a fejemet, amíg a férje farkának hegye az ajkaimhoz nem ért, szinte kétségbeesett nyögéssel, kinyílt a szám, és bevettem. Kínzó íze támadja meg az ízlelőbimbóimat. Soha nem vettem még egy férfi farkát a számba, Lisa világossá tette, hogy szívesen átadná a hármasban való elbűvölésemet, amikor csak akarom, feltéve, hogy egy másik férfival vagyok, és kész vagyok adni. Ő egy „blow job”, megbeszéltük, mindketten felkeltette az ötlet. Miután rendszeresen megkóstolta Ian és néhány más férfi üdítőjét a köcsögében, valójában csak az volt a kérdés, kit hívunk meg.

Cselekedetem zihálást hozott Lisa ajkáról, ahogy Tanya válla fölött elnéztem, a szám tele volt Philip koszos farkával; befejezte Theo farkát, és tátott szájjal figyelt minket. Sharmi még mindig lassan kibaszott, kutyus stílusban, Lisa pedig a saját melleit húzta és szorította. A feleségem vonásai még mindig teljesen kipirultak a szexuális izgalomtól, kék szemei ​​szikráztak a vágytól.

Miközben feszülten figyelte a tetteimet, kicsúsztattam a farka fejét a számból, és lassan végignyaltam a farkának még piszkosabb tövéig. Tanya mondott valamit a férjének, miközben éreztem, hogy egy-két ujját a seggébe csúsztatja; – rázta a fejét, miközben beszélt. Felnevetett, és éreztem, hogy az ujjai még egy kicsit rángatóznak, amitől Tanya felkiáltott, majd kihúzta ujjait a tarsolyából, és az ajkához emelte, teljesen mocskosak voltak a szartól, a nő megrázta a fejét, de a szájába kényszerítette őket.

Még mindig próbáltam tartani a tolóerőmet, ami nehéz volt a rám nehezedő súlytól és a történtektől. Ezen a ponton 100%-ig biztos voltam benne, hogy Tanya elvesztette az uralmát a belei felett, és biztos vagyok benne, hogy valami szar kipattant a fenekéből, és lecsúszott a közöttünk lévő térben, miközben átcsúszott a combomon és a heréimen. Körülbelül három hónappal ezelőttig (amikor valami történt, ami miatt létrejött a levélszerződés), Lisa mindig eljátszotta, mi történt ezután. Most azonban teljes mértékben elismeri, hogy megtette.

Ugyanis ezen a ponton Philip jelezte Lisának, hogy menjen előre. Sharmi még mindig a helyén volt, és három-négy lábnyit térden kúszott a székünkig. Nem volt tétovázás, amikor előrehajolt, eredeti történetében csak körbe-be nyalott Tanya seggébe, és engem is, most bevallja, hogy rajtam és Tanyán feküdt néhány szar csomó, amit felnyalt és lenyelt. mindhárom férfi pontosan látta, mit csinál, és amikor ajkait Tanya anális lyukához tapasztotta, Tanya szándékosan átment neki néhány további apró darabon.

Ugyanakkor halványan tudatában voltam annak, hogy a farkam mélyen a méhébe lövell és lövell, és Tanya teste remegett a csúcspontjával. majd Philip a számba lőtte a terhét, szenvedélyesen és hevesen szívtam a farkát egészen addig, amíg testünk reszketni kezdett a csúcspontban, míg az övé elernyedt és a farka megtisztult a felesége szarának nyomaitól, de az íze olyan, mint afrodiziákum, elhúzódott, egyáltalán nem bántam. Meglepődtem, hogy bár összetört az a mindenható csúcspont, a farkam még mindig kőkemény volt, az étvágyam pedig látszólag csillapodott, ez annak a drognak köszönhető, amiről Tanya beszélt?

Az éjszaka hátralévő része körülbelül onnantól kezdve homályossá vált, mint a kábítószerek minden formája, gondolom az egyetemen eltöltött napok óta, hogy pohárba szedtem, van egy magas, majd egy gyors zuhanás. Igazából csak a hajnali hűvös fényben érkeztem meg, a hajnali 5 óra sosem volt a kedvenc órám, de addigra Lisával egy Mini taxiban ültünk, amit egy ázsiai származású srác vezetett. hazafelé (vonattal utaztunk be Londonba). Lisa teljesen kiakadt, és a fejem úgy éreztem, mintha egy szánkó kalapács eltalált volna valamikor.

Csak azért ébredtem fel, mert a sofőr egyik karjával rázott, útbaigazítást kérve. Közeledtünk a kis Surrey-i falunkhoz. Ahogy mondtam neki, tisztában voltam vele, hogy mindketten levetkőzve vagyunk. Míg a ruháim körülöttem voltak, de nem voltak jól kidolgozva, Lisa a fülke hátsó ülésén terült el, meztelenül hordta a most létrás harisnyát és a gereblyézett nadrágszíjat. Ruhája és kabátja a földön hevert. Nem érdekelt. Úgy éreztem magam, mint egy álomban, nem én irányítottam, hanem hülye voltam.

Leállt a kocsifelhajtónkra, megpróbáltam fizetni neki, de azt mondta, hogy elintézték, de ha teát vagy kávét akarunk főzni, örülne egy csészének, mivel egész éjszaka úton volt. és hosszú volt az út vissza Londonba, és még semmi sem lesz nyitva. Haboztam a fejem és Lisa megjelenési állapota miatt, de arra gondoltam, hogy annyit látott belőle, amennyit valaha is látni fog, és azt akartam mondani, hogy „gyere be”, mielőtt beleegyeztem volna, Lisa meghallotta az övét. kérésére behívta. Úgy tűnt, nem aggódott az öltözködése miatt. Miután bement a házba, elment feltenni a vízforralót, emlékszem, leült, és megkérte a sofőrt, hogy keressen a kocsijában egy fülbevalót, ami hiányzik.

Nem adagoltam, de a következő dolog, amit észrevettem, az volt, hogy zajt hallottam a konyhából, és elmentem megkeresni a kávémat. Lisa a mosogató fölé hajolt, a sofőr lassan a puncijába süllyesztette a farkát (hátulról, és azt mondta: „Vigyázz, borzasztóan fáj”, néhány ütés, és kihúzta, mondván: „Ez” ennek kell lenni” – vezette a nő a seggébe, amelyet ő is nagyon szívesen használt.

Felkaptam a kávét, a csészéket és a vízforralót, egyikük sem vett rólam tudomást. Amíg megfőztem a három kávét, a feleségem akit egy teljesen idegen, egy könnyen elég idős férfi megzavart ahhoz, hogy az apja lehessen.Egyáltalán nem sietett vele, hagyta, hogy megízlelje ügyességét, morogva és kitörve jött.

5 perccel később egy asztal körül ültünk mindhárman, mintha csak kezet fogtak volna, de Lisa még mindig meztelen volt. Nem vagyok benne biztos, hogy a srác valóban tudta, mi történik, de ostoba vigyor volt az arcán, és nem tudta levenni a tekintetét Lisáról. Nem láttam, mi történik, amíg fel nem álltam, és láttam, hogy a feleségem még mindig a farkát simogatta, és kilógott a nadrágjából, Lisa szó nélkül térdre rogyott, és a szája beburkolta a kemény farkát. Az íjmunkája jó tíz percig tartott, és lenyelte a magját. Lisa meglátta, és még a bejárati ajtónál is adott neki egy hosszú, hosszú puszit.

Lassan elsüllyedt, hogy épp most láttam a feleségemet szexelni egy teljesen idegennel, megdugta a seggét, és a farkát (a szamár szájába) szívta érte, miközben nézek valamit, amire vágytam. néhány éve kemény volt a farkam, de szinte észre sem vettem.

Néhány pillanattal később, miután a sofőr elment, bedőltünk az ágyba, és csak késő délután keltünk fel; olyan volt, mint egy erős másnaposság.. Ez volt a házassági évfordulónk napja is, és aznap estére meg kellett szerveznünk egy bulit. Mindketten elmondtuk a barátoknak és a családtagoknak, hogy még egy kicsit másnaposak voltunk a tegnap estétől, és ők megértették, vagy legalábbis azt hitték, hogy igen, a felét sem tudták.

Nos, minden bizonnyal emlékezetes éjszaka volt. Mindketten úgy éreztük, hogy a dolgok egy kicsit kicsúsztak a kényelemért. Lisa, aki a nap hideg fényében kissé megdöbbent attól, hogy hogyan engedett el, persze fogalma sem volt a „Power” cseppekről, én pedig nem. elmondani fog. Lisa három napig túlságosan fájt ahhoz, hogy még csak megérintse a hüvelyében, így még a házassági évfordulónk sem volt kibaszottul, és napokig újra és újra visszaemlékeztem arra, hogy mit csinált azon az éjszakán.

Lisa is betartotta azt az ígéretét, hogy egy másik sráccal fog fellépni, amíg én néztem, lefogadom, hogy megtette, de ez egy másik történet.

Körülbelül 2 héttel a Theoval töltött szórakozásunk után átugrottam hozzá, és nagyon lelkes volt Lisáért és azon az éjszakán. Nagyon tudatában volt annak, hogy szeretne még egy találkozást vele (legalább), és „a világ férfiai vagyunk” stílusban beszélt; Kértem tőle néhány energiacsökkenést. Habozás nélkül adott nekem egy szemcsepp vaku méretű kis tartályt, benne csepegtetővel, és azt mondta, hogy nyugodtan menjek vele, soha ne adj háromnál többet. Megkérdeztem, hányat csúsztatott Lisával aznap este, azt mondta, nagyon korán 2 cseppet a borával. Azt mondta, hogy a közeljövőben nagyon szeretné Lisát egy egész éjszakára magánál tölteni, azt mondta, hogy olyan szexi és gyönyörű, és olyan „jó sport”; hogy a nálunk eltöltött este volt évének eddigi fénypontja. Egy pillanatig sem gondoltam, hogy beleegyezik,

Nem voltam benne biztos, hogyan vessem fel a témát a feleségemmel, hogy elmegy egy éjszakára Theóval; nyilvánvalóan szexuálisan vágyott rá. 2 napba telt, mire vettem a bátorságot, hogy mondjak valamit, így aznap este az ágyban elmondtam neki, hogy odamentem Theohoz, hogy rendezze a számláját a cégünkkel, és kösse le néhány laza végét. Lisa ezen egy kicsit felvidult, és megkérdezte, hogy van; Kimondtam a szokásos énjét, ő pedig utána kérdezett, ez csupa mosolyt csalt az arcára, mintha most felidézné az éjszaka történéseit, mély lélegzetet vett, és azt mondtam neki, hogy „megkérdezte, megtehetné-e töltsön el egy éjszakát veled

„Ó, azt hiszem, megtehetném” – nem erre számítottam. Éreztem, hogy megkeményedik a farkam. „Ha tényleg azt akarod, hogy szórakozzak más férfiakkal, miközben nézed, amit technikailag meg is tettél aznap este, akkor arra gondoltam, hogy gyakorolnom kell egy sráccal, mielőtt fellépünk.”

„Nos, biztosan gyakoroltál vele azon az éjszakán

” Mmmm, biztosan tettem – mosolygott Lisa ezzel a csillogással, és láttam, hogy a mellbimbói megduzzadnak, és a farkamhoz illeszkednek.

– Szóval hajlandó lennél rá?

„Igen” azonnali és biztos volt.

Aznap este nem szeretkeztünk, szexeltünk; mindkettőt feldobta az ötlet, hogy mibe készségesen beleegyezett.