T – Felvillanyozó erotika

Erotikus történet 2019-08-14
lenyűgöző szexualitás

T – Felvillanyozó erotika

Ebben az ingyenes erotikus történetben Chloe úgy dönt, hogy felfedezi egyik régóta fennálló fantáziáját, amelyet még soha nem merte megvalósítani: érzéki dombként lép be a vezetőülésbe, és érezte a teljes irányítás izgalmát.

Ujjait a mandzsetta köré göndörítette, és érezte, hogy a hideg fém harapja a kezét. Készen állt erre. Szóval kész.

Ez már régóta jött. Mindaddig, amíg emlékezett, gondolt erre, arra gondolt, hogy átadja magát az ilyen szenvedély izgalmának. És amint találkozott Damonnal, tudta, hogy ez az az ember, akivel felfedezheti.

Régóta csak alárendelte magának, amit az emberek akartak. Nem utálta, de az nem ösztönözte a fantáziáit, ahogyan az ő irányító gondolatai őrültnek ébresztették. De Damon más volt. Mindig a lehető legjobb módon méltatta vele: húzta ki neki a székét, takarította meg a házát, amikor kint volt, felajánlotta, hogy vigyáz erre a kis feladatra. És most a következő szintre vitték. Kérésére.

Alig várt, amikor elmondta neki, mit akar – pár pohár bort borított, a dolgok repedtek, és kijött vele. Minden fantázia, minden olyan hely, ahol az agya eltűnt, hogy soha nem engedte magának, hogy túl messzire merüljön, attól tartva, hogy soha nem talál valakit, aki felfedezi vele.

De most ő várt rá a hálószobába, és kész volt továbbvinni. A nő kinyitotta az ajtót, és meztelenül meztelenül találta őt az ágy szélén. Nem tudott segíteni, csak izgatottan kuncogott, és látta, hogy ő vár rá. Egész idő alatt, és végül hagyta, hogy ez megtörténjen. Olyan készen állt, hogy megnézze, hová tartja a következőt.

Gyorsan összeállította magát, és könnyebbnek találta, mint gondolná, hogy belecsúszik a domináns szerepébe. Régóta várt erre, és most végre kész volt.

– Helyezze a kezét a hátad mögé – parancsolta neki, és meglepte, mennyire biztosan hangzott a hangja. Azt gondolta, hogy nehéz lenne komolyan venni magát, de itt volt, és belecsúszott a szerepébe, mint amit neki készítettek. Damon a háta mögé csúsztatta a kezét, és a nő figyelte, ahogy a férfi szavaira izgatott. Szédülni kezdett, és ennyi ellenőrzést gyakorolt ​​felette. És aligha is kezdte el.

Vágta a mandzsettát – amelyet régen vásároltak egy vértesen, még mielőtt még azt gondolta volna, hogy lehetősége van rá – a csuklója körül, és a háta mögé köti. Felnézett rá, mélybarna szeme ragyogott az olajbogyó bőrével, sötét haja sima és csak könyörgött, hogy összezavarodjon.

Az erő már áradt rajta, és érezte, hogy a lába között lefelé fordul, a combjai között felszívódó szenvedély – szüksége volt valamilyen megkönnyebbülésre. És egyszer csak el tudta venni, és elvitt tőle, amit akart.

De azt akarta, hogy előbb várakozzon. A nő tehetetlennek akarta. Körbehúzta a székét, amely általában a fésülködő asztalnál ült, hogy ránézzen, és elvágta a lábát, és viszonozta őt.

A szeme nyomon követte a testét, és a nő elmondta, hogy kétségbeesetten vágyakozik rá. Az ujjait felfelé és a combjaira nyomon követte, ugratta a lábát, tudatva vele, hogy bármi is lehet, amit akar, de neki várnia kellett.

Az ujjait leleplezte a lelkesedése felett, és érezte a simaságát, és már áztatta. Az ujját magába vezette, és hátrahajtotta a fejét, hogy kiengedje a nyögést, és lehetővé tette, hogy a hang körülfutjon. A férfi vágyakozva morgott, ám ez csak a nőre, a kontrolljára, a hatalmára vonatkozott – mindenekelőtt ő akart. És azt akarta, hogy eljöjjön, miközben ő figyelte, és nem tudott annyira, hogy kezet rázott volna rá.

Megsimogatta érzéki duzzanatát, miközben mélyebben az ujjait vetette be a kezébe, és kezét előre-hátra kezdett csípni. Mindig is ilyen jól érezte magát? Vagy a szeme duzzadó rohanása tette ezt szexivá? A bőre szúrt, fentről lefelé, és úgy érezte, mintha tüzet érezne. A nő iránti vágyakat elnyelte, és övévé tette, és olyanvá változtatott, amelybe csak ő képes ragaszkodni.

Amikor ismét kinyitotta a szemét, látta a teste egészére írt látható törzset – az izmai összeszorultak, az állkapcsa jobb volt, a szeme üvegezett -, és a nő nem tudott eléggé elkapni.

Felállított egy előadást neki, felébresztette a hullámában vágyakozó vágyat, és önző módon felhasználta mindazon csatornákhoz, amelyeket akart. Lelkesen játszott magával, hagyta, hogy az öröm lassan és biztosan a lábai között épüljön, figyelve, ahogy csendben könyörgött neki, hogy engedje, hogy a kezét feküdjön rá. Közeledett egy olyan orgazmushoz, amellyel még soha nem volt – valami mély és hatalmas, valami, ami abból származott, amit mindenki visszatartott, és minden, amit tőle vett.

Mielőtt elérte, visszahúzódott