T – Erotikus fürdőzés

Erotikus történet 2018-06-01
erotikus mese 4

T – Erotikus fürdőzés

Ez a szexi történet egy olyan bonyolult női fantáziáira alapul. Kigomboltam az ingem utolsó gombját, és tartottam a lélegzetemet, ahogy a selyem lecsúszott a meztelen vállamról. A visszaverődés rám mosolygott a tükörről, bátorítva engem, hogy hagyja, hogy a szemem elgondolkodjon minden anatómiámon.

A kád feltöltésére felszívó víz hangja dübörgött, körülvéve a szobát, és eléggé magányosnak érezte magát. Tettem a kezem az oldalamon, és hagytam, hogy felfelé haladjanak, észrevéve, hogy a bőröm összeszorult. A tükörben néztem, ahogy a mellbimbók megkeményedtek, ahogy az ujjaim hozzáértek, aztán megborzongtak, ahogy a tippek érintkeztek. Hagytam, hogy az ujjaim tapadékai megérkezzenek, amíg az előttem lévő pohár szinte teljesen elakadt, és csak a saját sziluettemet láttam.

Hirtelen elkezdtem, ahogy éreztem, hogy a víz a lábamra csapódott, és gyorsan elfordítottam a csapot. A fürdőkád tele volt többet, mint szándékoztam, túl késő volt ahhoz, hogy a rohanó víz keverje, hogy habzó habot készítsen, de ez nem számított; Volt egy drága fürdőolaj, amelyet különleges alkalmakra mentettem. Kíméletesen keveredtem a kezemmel, lassan enyhítettem a testemet a kádba, és hagytam, hogy a bőrem felmelegedjen. Miután a vállamba merültem, elértem a kádat mellé helyezett széket, és közelebb húztam hozzá, könnyedén megragadtam az üveget a fehérborral. Sóhajtottam, mielőtt frissen felszívtam a hűtött folyadékot.

Minden olyan dolgot, amit meg kellett csinálnom, az embereket, akikkel meg kellett hívnom, a munkát be kell fejezni – mindezeket a gondolatokat a fürdőkádon kívül hagytam, hogy koncentrálhassam ezt a pihenés pillanatát. A kezeim a combjaimon nyugszanak, meglepődtem a bőröm lágysága, és apránként simogatták őket, megpróbálva felfedezni, hogy a testem többi része bársonyos érzéssel rendelkezik-e.

Vajon az olaj? Az új testzsír, amit használtam? Akármi is volt, kissé megremegettem, ahogy az ujjaim a belső combokon simogattak.

Újabb szeszesital borra vetettem magam, hogy feltártam magam teljesen. A víz ellenére rájöttem, hogy most már olyan nedvesség volt, amely teljesen saját volt. Néhány hét telt el, mivel bárki, beleértve magamat is, érezte ezt – nem a vágy, hanem az idő hiánya miatt. Most azonban tökéletes alkalom volt erre.

A másik viszont csatlakozott a partneréhez, és lassan simogatta a csikót. Egy epikus csata folytatódott a gondolataim között, az édes felszabadulás vágya és az önmegszabadult önmegtartóztatás között, valamint a vágy, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiterjessem ezt az örömöt. Az indexem és az index ujjaim ritmikus, körkörös mozdulatokkal jöttek össze. A szemem már le volt zárva, és a testem csúszott a kádban, a víz majdnem megcsípte a hajat, ami az én magas zsememtől esett …

Azonban a testem nem volt teljesen készen áll a pihenésre; többre volt szüksége. Haldoklott voltam, hogy mélyen belevegyem a vágyat, és anélkül, hogy megpróbáltam volna tudni, hogy az ujjaim nem lesznek elegendőek ebben az időben. A borom mellett a kedvenc játékaimat helyeztem el, ezért magammal húztam a meleg vízbe.

Mélyen megvizsgálva a hosszúságát, meglepődtem magam azzal, hogy elárult a hirtelen késztetés, hogy nyalogassam, és tegye a hegyét az ajkam közé.

A szemem zárása után szinte elképzelhettem magamban, hogy nem vagyok egyedül a kádban. Innen belül haltam bele ezen érzések összegéhez; az én impulzusom enyhe öntudatát, az izgalmat, ami engem nem érdekelte, és az egyedülálló vágy, hogy a testemnek az orgazmust, amelyre vágyott.

Újra vízbe merítettem, és a csúcsomat a csiklómhoz vezettem, és csak egy másodpercig megdöbbentem, mielőtt teljes hosszát bentem bennem. Nyögtettem, amikor elértem a fogantyút, és megmozdították a csípőmet, és beletettem a felszínének minden hüvelyébe, aztán befelé.

De többre volt szükségem.

A leggyengébb rezgésekkel dörmögtettem, aztán felnyögöttem, amikor megtaláltam a kedvenc beállításomat; nem egy állandó zümmögés vagy impulzus, hanem hullámzó mintázat, amely úgy tűnt, mintha mélyebb lett volna minden egyes hullámnál.

A rezgések, amelyek most majdnem teljes erejükben, megtiltották a megtiltott fantáziákat. Először egy ex, majd egy másik, a barátaim kedvenc bárjában, majd végül munkatársam. Többé nem volt játék, de a szakértő ujjai összezsugorodtak bennem, hogy megkeressék azt a pontot, ami engem hallgathatott volna. Nem a vibrátor volt, amire a kezem összeszorult, de a feje. Már nem a nyúl rövid vége rezegett a csiklóim ellen, de a nyelve és a nyafoga visszhangoz a testemre.

Többé már nem volt a víz, amely körülvett, de az ágya puha, ráncos lapjai.

Éppen abban a pillanatban nem tudtam abbahagyni, még akkor sem, ha megpróbáltam, és így hagytam magam. Gondoltam még egyszer a göndör fekete haját, a melleket, amelyekre ezek a V-nyakú pulóverek voltak feltűntetve, a lábak, amelyeket nem tudtam segíteni, csak akkor kövessem a szememmel, amikor láttam őket.

Valami robbant bennem egy olyan erővel, amely egész testemen át terjedt, és egy pillanat alatt a rezgések kínzódtak az érzékeny clitom ellen. Húztam el, és hagytam, hogy a víz alatt vibráljon, és becsukta a szemem, hogy rendezze a csengést a fülemben.

Pár perc múlva, amikor tudtam kinyitni a szemem, láttam, hogy a lábaim még mindig remegnek a víz alatt, a lábamon lógó játék enyhén fodrozódott.