T – Atyai nyomás

Erotikus történet 2022-07-03

T – Atyai nyomás

Középiskolás voltam, és randevúzásra volt szükségem a bálba. Nem is terveztem, hogy bálba megyek; de apámtól az „ez nem opció, Justin” megállította ezt a gondolatot. Még mindig azt hiszi, hogy meleg vagyok, és nem tudom meggyőzni az ellenkezőjéről; ami azt jelentette, hogy találnom kell egy randevút, különben ki fog borulni.

Szombat délelőtt volt, és a kocsifelhajtón lőttem Katherine-nel a húgommal; amikor úgy ért hozzám, mint egy rakomány tégla. Istenem, Katherine lány. Nos, meg kell értened, hogy a húgom egy kicsit más, ezért mindig is remekül kijöttünk. Egy kosárlabda-ösztöndíjjal került az egyetemre, és a középiskolában pályát futott. Fitt, kidolgozott; és szívdobbanás közben kiveri a szart egy srácból.

– Mi van azzal a szart evő vigyorral?

– Te lány vagy – mondtam némán.

– A francba, Justin, mi adta az első támpontot: a mellek? Katherine felnevetett.

– Nem, úgy értem, hogy LÁNY vagy – mosolyodtam el.

„Hú, hű, hű” Katherine felemelte a kezét. – Ezt az ötletet kihagyhatod – mosolygott a lány.

Először is Katherine tudott az apával a bál alatti köreimről, de a pokolba is eleget hallotta őket a házban. Másodszor, a nővérem nagyon okos, és nem is néz ki rosszul.

Húsz évesen Katherine-nek olyan természetes kinézete van, amiért őszintén szólva sok nő ölne. Ötkilenc évesen áll, és talán százhúsz fontot nyom. Sportoló teste van, tónusú lábaival és izmos karjaival; azt a feszes hasat és a kint töltött évek természetes barnaságát. Adjunk hozzá egy nem is olyan rossz 34B-készletet, amelyet a sportmelltartókba köt; még egy nővérnek is aranyos.

– Gyerünk, bedobok ötven dollárt – mondtam gyorsan.

„Először… az ötven nem elég közel ahhoz, hogy randevúzzon, beteg bátyám” – kapta ki a kezemből a kosárlabdát. – Másodszor, ugyanabban a házban lakunk; látom apa arcát, amikor levonulok a lépcsőn, mint a kibaszott randevúd – horkant fel.

– Mi van, ha százas leszek – tettem vissza gyorsan. „És tulajdonképpen van egy ötletem, hogyan kell megkerülni a házat” – mondtam neki.

„Nézd Kat” mondtam gyorsan, mielőtt kinyithatta volna a száját. – Tudod, miről van szó… ott voltál – dobtam be a legnagyobb lövést.

Katherine tudta; két évvel ezelőtt, amikor idősebb volt, ő is átélte ugyanezt az apjával. Körülbelül én voltam az egyetlen, aki tudta, hogy a báli „randevúja” a kosárlabdacsapatának tagja, és száz dollárt fizetett azért, hogy hamis legyen a randevúja. Ugyanazt húzta, amit én javasoltam.

– Harapd meg – morogta. – Nézd Justin, nem fogja megvenni; tudni fogja, hogy én voltam. A nő felsóhajtott.

– Gondolom, hány éjszakát töltesz Jessnél.

Jessica Katherine régi barátja volt; és gyanítottam, hogy Kat szeretője lehet; de nem az én dolgom volt. Csak azt tudtam, hogy Katherine havonta legalább egyszer a barátainál töltött egy éjszakát.

– Hadd tisztázzam, azt akarod, hogy Jessnél töltsem az éjszakát, és legyek a báli randevúd? A lány rám meredt.

– Működhet – erősködtem. „Elmegyünk a bálba, apuhoz eljut a hír, hogy volt egy lányom randevúzni, és ő leszáll a hátamról” – érveltem.

„Bár bevallom, hogy sikerült” – rázta a fejét Katherine. – Ez neked nem fog menni – mondta.

„Miért ne, azt mondtad, neked bevált.” kétségbeesett voltam.

Katherine egy pillanatig rám nézett, majd lassan közelebb lépett. Szinte orr mellett állt velem;

„Tudod, hogy randira hívod a húgodat” – meredt rám tűzzel a szemében.

– Nem – mondtam nyugodtan. – Randira hívom a legjobb barátomat – mondtam.

A szemében a tűz elhalványult, és rám bámult. – Justin… – mondta lassan, majd felsóhajtott.

„Beszélnem kell Jess-sel. Ha vele maradok, ő benne van ebben; érted?” – mondta halkan.

– Értem – mondtam gyorsan, amikor rájöttem, hogy egyetért. „Csak mondd meg neki, hogy kap még pár szőnyegrágcsálást” – mondtam okosan.

Kicsit túl okosan, ahogy Katherine karcsú keze egyenesen felemelkedett, és a torkom köré fonódott. A tűz fellobbant a szemében, ahogy rám nézett.

„Ha még egyszer ezt mondod, letépem a diódat” – sziszegte. – Különben is – vigyorgott, miközben elengedte a torkom –, baromi fantasztikus az íze!

Csak beleborzongtam a megjegyzésébe, ahogy ledobta a labdát a felhajtóra, és a ház felé indult. Félúton a pázsiton át, felém fordult, rám nézett.

„Ezt a helyes módon csináljuk, Justin” – mondta nekem. – Jól kérdezel, én döntök; és TE fizetsz; érted?

Én csak boldogan bólintottam. Ismét megoldódott a probléma, gondoltam.

Egy héttel később, miután részmunkaidős munkámból ellenőriztem a pénzügyeimet; Halkan bekopogtam Katherine hálószobájának ajtaján.

– Gyere be – hallottam a másik oldalról.

Beléptem és körülnéztem. A rendesen megvetett ágyán plüssmackó ült; parfüm illata a szobában; és csak egy csipetnyi rózsaszín, ami azt mutatja, hogy egy rejtett nőstény él itt.

– Szia – kérdeztem halkan.

– Igen – nézett fel Katherine a tankönyvéből, amiből tanult.

– Azon tűnődtem… – csoszogta meg a lábam. „Uhhh, ha szombaton szabad vagy… talán elmehetnénk pizzát venni Montalupo’s-ba?”, ahogy felnéztem rá.

Katherine leült az ágyára és rám nézett egy pillanatig. „Ezt szeretném.” , mondta halkan.

„Csodálatos!” Megfordultam és elmentem. „Hogy van mondjuk hét?” kérdeztem gyorsan.

„Persze,” mondta vissza.

Isten segítsen, hirtelen beleegyezése miatt boldogságot éreztem.

– Remek – mondtam gyorsan. „Akkor érted megyek Jessicánál” – mondtam neki.

Nem tudom megmagyarázni, miért, de valójában nagyon izgatott voltam, hogy randevúztam; és valamiért Katherine-nel együtt még jobbá tette. Nem egy lány volt, akivel színlelnem kellett; tudta, ki vagyok. Egyszer önmagam lehetek. Amikor elmondtam apának, tudtam, hogy a kilences felhőn van. A következő 30 percet azzal töltötte, hogy végigjárta velem a randevúzási etikettet; és amikor végzett, átadott nekem egy óvszert. Nyögni akartam a csalódottságtól.

A randevúnk előtti napon levágattam egy frizurát. Valamiért fontos volt számomra, hogy reprezentatív legyek. Aznap este lezuhanyoztam, és gondosan kiválasztottam egy farmert és egy gombos inget.

Hét előtt tíz perccel húztam le Jess háza előtt. Pokolian ideges voltam; Soha nem voltam igazi randin, és remegett a kezem, amikor megnyomtam a csengőt.

Jess elmosolyodott, amikor kinyitotta az ajtót. „Hé Justin, gyere be” – mondta kuncogva. Beléptem az ajtón és vártam.

„Katherine itt a randevúd” kiáltotta Jess. „Ne feledd, ez az én lányom, akit kivisz” megfordult. és rám nézett. „Kezek magadnak nagyfiú” mosolygott.

„Uhhh, ígérem” mondtam halkan.

„Nyugi Justin” mosolygott. „Nagyon jól nézel ki haver”

Kinyitottam a számat, hogy megköszönjem; amikor léptek jöttek a terem felől, majd Katherine befordult a sarkon. Megdermedtem a mozdulatomban, és csak bámulni tudtam őt. Úgy értem, tudtam, hogy nő; a francba, a nővérem volt; de szent szar. Hosszú, sötét haja ömlött ki a válla körül, kiemelve az arcát és azokat a nagy barna szemeit. Úgy tűnt, lágyan mozdult, ahogy felénk sétált. Angora pulóvert viselt, amely átölelte a testét; azok a 34B-k egyenesen felém állnak. Egy testhezálló farmer volt rajta, amely második bőrként ölelte át a csípőjét és az izmos combját.

– Jézusom – suttogtam.

„Nagyon szép csomag, mi” – kuncogott Jessica halk kitörésemen.

– Nem szar – suttogtam halkan, miközben Katherine-re bámultam.

– Visszadughatod a nyelved – mondta Katherine, miközben rám nézett, és felvette a táskáját.

Megráztam magam, és próbáltam visszaszerezni az irányítást. Kinyitottam a bejárati ajtót és odatartottam neki.

– Vidd vissza éjfélig – kiáltott fel Jess, miközben lefelé haladtunk a felhajtón.

Van egy ütött-kopott régi Ford teherautóm. A legtöbb ember utálja a teherautókat; aznap este újabb okot találtam arra, hogy szeressem az enyémet. Kinyitottam az utasoldali ajtót, és segítettem Katherine-nek felmászni az utasülésre. Annak a szűk seggnek a látványa, amely a farmerbe volt burkolva; olyan hullámot küldött az övvonaltól délre, amilyet még soha nem éreztem.

Le, fiú – sikoltoztam magamban csendben, miközben megkerültem a teherautót és bemásztam. A Montalupo-ba vezető út csendes volt; de amikor mindketten nevetni kezdtünk azon, hogy apa odaadta nekem az óvszert, a dolgok végre elkezdtek enyhülni. Be kell vallanom, annak, aki nem randevúz, a következő két és fél óra az egyik legjobb volt, amit valaha is fel tudtam emlékezni.

Most először tudtam megnyílni valaki előtt, akit valóban érdekelt, és ő meghallgatott. Hallottam, ahogy az iskolai tanulmányairól és a kosárlabdáról beszél, hallgattam csalódásait és győzelmeit; és az egyszer valóban érdekelt.

Amikor Katherine az órájára pillantott, tudtam, hogy itt az ideje. Nagyot sóhajtva kértem a pincérnőtől a lapot. Készpénzt csúsztattam a számlára és egy borravalót a mappába, miközben Katherine ült és nézte; apró mosoly az arcán.

„Tudod, hogy soha nem vett nekem egy srác vacsorát” – mondta halkan, amikor elrendezkedtünk a Jess-hez való visszaúthoz.

– Akkor nagyon szerencsésnek tartom magam – mondtam halkan.

– Úgy érted, nem – hallatszott a hangja a sötét taxiban.

„Nagyon, ez volt életem egyik legjobb éjszakája” – válaszoltam őszintén.

– Be kell vallanom… az enyém is. Éreztem, ahogy karcsú ujjai az enyémbe fonódnak, miközben a kezem a combomon pihent. – Köszönöm Justin – mondta halk hangon.

– Nem, meg kellene köszönnöm – szorítottam meg finoman a kezét.

Beálltam Jess felhajtójába, és kiszálltam az utas oldalára. Kinyitottam az ajtót és kezet nyújtottam. Ehelyett Kat kicsúszott és le a karjaim közé; hátát az ülésnek támasztotta. A teherautó mellett voltunk elrejtve, a nyitott ajtó elzárta a ház oldalát.

„Tudod, hogy meg fogja kérdezni, hogy jó éjszakát csókoltál-e a randevúdra” – mondta halk hangon.

– Tudom – ráztam meg a fejem.

– Csináld – hangja halkan a fülembe szállt.

– Katherine… – éreztem, hogy elszorul a torkom.

– Légy férfi, Justin – mormolta halkan.

Abban a szűk helyen álltunk, olyan közel, hogy éreztem az eper illatát a samponjában; és mégis csak a tornác halvány fénye vetett árnyékot, csak a nagy barna szeme ragyogott, ahogy engem figyelt.

Valami bennem, talán a hajának illata vagy a kezének érintése, gondolkodás nélkül megmozdultam, és becsuktam az utolsó centimétereket, ahogy ajkaim megtalálták az övét a sötétben.

„Mmmmmmmm” – éreztem az ajka remegését, ahogy halkan felnyögött.

Ez nem testvércsók volt; ez egy randevús csók volt. Puha volt és vágyakozó, rejtett éhséggel a háttérben. Mire eltávolodtunk egymástól, hallottam a nehéz légzését, és küzdöttem, hogy levegőhöz jussak.

– Elnézést – motyogtam.

„Justin, tégy meg nekem egy szívességet” – Katherine hangja betöltötte a sötétséget. – Csináld még egyszer – mondta halkan.

Nem gondolkodtam ezen, csak válaszoltam. A karjaimba húztam, köré fontam. Feszes melle a mellkasomhoz nyomódott, miközben ajkaim másodszor is megtalálták az övét. Ezúttal a nyelvem a szájába csúszott; párbajozni az övével. Éreztem, ahogy a kezei felcsúsznak a hátamon, miközben szorosan tartott; torka dobog, ahogy ismét belenyögött a csókunkba.

Mire ismét elváltunk egymástól, mindketten kapkodtunk levegőért.

– Ez veszélyes – suttogta halkan.

Katherine szó nélkül körülsurrant, és a ház bejárati ajtajához sétált. Megállt, és visszanézett rám, miközben tartotta a kilincset.

„Mit szólna egy filmhez jövő szombaton?” – kiáltottam.

– Remélem, jó filmet választasz – mondta vissza nekem, majd eltűnt a házban.

Elhajtottam, a lábaim között hét hüvelyk acélkeménységgel, amit a nővérem okozott. Folyamatosan hallottam, amint Katherine azt mondta: „Ez veszélyes”.

– És… hogy ment? – kérdezte Jess.

– Ő volt a tökéletes úriember – mondta Katherine halkan. „És átázok” – nézett tovább a barátnőjére. Jess azt mondta: „Akkor takarítsunk fel”.

Justin tudta, hogy már csak néhány hete van a bálig, így az idő szűke arra késztetett, hogy egy kicsit gyorsabban nyomjon, mint ahogy akart. Közölte a szüleivel, hogy a következő szombaton újabb randevúja lesz.

Az apja elmosolyodott, amikor azt mondta, hogy nem ágyazta le a „lányt” az első randevújukon.

„Vigyázz fiú” – ráncolta a homlokát az apja.

De amikor elmondtam nekik, hogy mozi randevúról van szó, az apja tapsolt.

„Tökéletes” – mondta Justinnak. „Az öreg kéz bárhol leszállhat a sötétben, és ki a hibás.”

Justin érezte, hogy felfordul a gyomra. Az első randevújuk vége után a csók, amit Katherine-nel közösen megosztottak, messze felülmúlta azt, amit egy testvérpárnak kellene. Vajon tényleg bepasszolhatna neki a sötét színházban? Hogyan reagálna?

Ezek a gondolatok soha nem tűntek el teljesen; még akkor is, amikor a következő szombaton behajtott Jess felhajtójába. Az elmúlt héten ő és Katherine alig látták egymást; befejezte a vizsgáit, és megpróbált minden pluszt behozni a munkájába. A nap folyamán nem hallotta, hogy elhagyja a házat, és látni akarta, hogyan fog öltözni.

Ahogy a bejáratban várakozott, Jess csak őt nézte. Pillangókat érzett a gyomrában, belül megrázta magát; ez a nővéred az isten szerelmére, gondolta. Lépések zajára megfordult, és amikor Kat kiment a sarkon, akkor sem tudta volna megállítani a véráradatot, ami betöltötte a farkát, még ha szerette volna is.

A haját lágyabb fürtökbe rendezték, és szétterítették a vállán. Ezúttal egy csipetnyi sminket viselt, és ajkai halvány rózsaszínben csillogtak. Világoskék gombos blúzt viselt, és az első két gomb ki volt bontva, ami csak a dekoltázs árnyalatát adta a mellén. Az anyag elég vékony volt, Justin alig tudta kivenni a melltartó árnyalatát az anyagon keresztül.

Combközépig érő bőrszoknyát viselt, amely átölelte a csípőjét, és úgy ömlött a feneke ívén, mint egy fekete bársony második bőr. Justin a lány feszes, rugalmas combjáról lebarnult lábaira húzta a tekintetét az égszínkékre festett, nyitott sarkú lábkörmökig.

– Kibaszott szent Isten – suttogta halkan.

Katherine megfordult, és ránézett, hallva a halk mormot.

„Gyönyörű vagy” – fojtogatta Justin.

„Köszönöm” – mosolygott Katherine félénken, miközben elsétált mellette a bejárati ajtóhoz. Ahogy elhaladt mellette, hangja alig haladta meg a suttogást, úgy ütötte Justint, mint egy rakomány tégla. – És te kemény vagy – mondta nyugodtan felnevetett.

Segített neki újra felmászni a teherautóba, és nem tudta leszakítani róla a szemét. Katherine ránézett.

„Nem, rohadt meleg van!” – ismerte el Justin.

Csendben lovagoltak az egyre növekvő sötétben, amíg Justin alig vette észre maga mellett a lány lebarnult combjait, de a kép beleégett az agyába a folyamatos kukucskálásból, amikor Katherine megmozdult az ülésen, vagy keresztbe tette a lábát.

A film kiválasztása Justin egyik legegyszerűbb dolga volt. Neki és a nővérének szinte ugyanazok voltak a tetszései és az ellenszenvei. Beállt a színház parkolójába, és talált egy helyet. Ahogy leállította a motort, Katherine kinyújtotta a kezét, és megfogta a kezét a parkoló félhomályában.

– Mindig is őszinték voltunk egymással – mondta halkan.

„Igen” – mondta Justin lassan, és nem volt benne biztos, hogy ez hová vezet.

– Még mindig kemény vagy? – hallotta a lány halk hangon a kérdést.

„Igen”. Justin le sem tagadhatta, és igaza volt, mindig is őszinték voltak együtt.

– Miért vagy még mindig kemény? – kérdezte Katherine, miközben megfordult és ránézett.

– Ne kérdezd – fojtogatta. „Ez rossz.”

– Az öltözékem miatt? A hangja remegni kezdett.

– Igen – alig tudta kimondani a szót.

Justin megkerülte a teherautót, és kinyitotta az ajtót. Kinyújtotta a kezét, de Katherine ezúttal teljes arccal feléje fordult. Miközben arra készült, hogy kicsússzon az ülésből; a combja szétnyílt. Justin nem tudta visszatartani magát; olyan volt, mint egy mágnes, amely húzta volna a szemét, és megpillantotta a lila csipke színét a lány feszes combjai között, amikor a lány elkezdett feléje csúszni.

A film első órájában Justin a tiszta pokolban volt. Alig látott sokat a műsorból, mert valahányszor Katherine keresztbe vetette feszes, izmos combját, szeme a lábaira szegeződött. Amikor felnézett, a pulzusa majdnem megduplázódott. Nem csak két gomb volt nyitva? Azt gondolta. Most hármat visszavontak, és melleinek felső fele jól látható volt a képernyő villogó fényében.

Abban reménykedett, hogy a film eltereli a figyelmét, hogy lecsillapítsa dühöngő kemény farkát. Ehelyett az ellenkezője történt. Elvesztette a nyomát, hányszor markolták meg ujjai a karját; és egyszer kinyújtotta a kezét, és csak centikkel az ágyéka alatt markolta meg a combját. Az állandó érintkezés és a szabadon lévő hús látványa folyamatos véráramlást biztosított a férfi tömött farkába.

Végül nem tudta elviselni a feszültséget és a feszültséget. Apja szavai csengtek a fülében; mindig hibáztathatja a sötétséget – gondolta. Kinyújtotta a kezét, és ivott egy pohár üdítőt; visszahelyezte a tartóba, ahelyett, hogy a karfára támasztotta volna a kezét, hagyta, hogy a kezét oldalra sodródjon, és Katherine combjának sima bőrére feküdjön.

Egy rövid másodpercig érezte, hogy a nő megfeszül az érintése alatt; aztán megnyugodott. Arra számított, hogy kiabál vele, de az arca a képernyőhöz volt zárva. Még jobban megdöbbent, amikor a nő meg sem próbálta megállítani, miközben a keze lassan a combja fölé sodródott.

A bőre meleg és puha volt az ujjai alatt; és Justin elcsodálkozott, milyen sima a lába. Elkezdte felfedezni ennek a csupasz bőrnek a hosszát és szélességét; minden centiméter több vért küld az amúgy is fájdalmas kemény farkába. Amikor a keze nekiütközött a szoknyája szélének, Katherine lenyúlt, és megmarkolta a csuklóját.

Istenem, azt fogja mondani, hogy hagyjam abba, gondolta Justin. Ehelyett megdöbbentette halk szavai.

– Milyen színűek? – kérdezte Katherine halk suttogással, miközben a szeme soha nem hagyta el a képernyőt.

Justin tudta, hogy látta őt kukucskálni, amikor kiszállt a teherautóból. Azonnali reakciója a tagadás és a tudatlanság állítása volt. De az a gondolat változtatta meg a véleményét, hogy mindig is közel álltak egymáshoz.

– Lila… csipke – suttogta vissza.

Justin tovább döbbent, amikor lassan elengedte a csuklóját, de nem mozdította el a kezét. Ehelyett felemelte a kezét, és az oldalán lévő kartámaszra fektette. Amikor egy pillanatig nem mozdította a kezét, őrjöngő félelmében Katherine finoman szétválasztotta a combjait, és beinvitálta őt.

Magasabbra csúsztatva Justin megtalálta mostanra átázott bugyijának szélét, és elképedt, hogy mennyi nedvesség tapadt a combjára és átszivárog rajta. a ruha. Istenem, ő egy kibaszott mocsár, és rájött. Középső ujját felcsúsztatta vékony bugyijának ráncán, míg meg nem találta csiklójának kemény bimbóját. Finoman dörzsölni kezdte.

„Unngggggghhhhhhhhhhh” – nyögte ki Katherine halk, torokhangos nyögést.

Justin továbbra is ugratotta és élvezte ezt a kemény bimbót. A melle emelkedett és süllyedt, ahogy a légzése még nehezebbé vált. Végül megfordult, és ránézett, szemében tűz csillogott.

„Ha most nem dugja belém az ujját, az Istenre esküszöm, hogy sikítani fogok” – hangja halk és rekedt.

Justin tudta, hogy rossz, amit csinálnak. Ez nemcsak kulturálisan volt törvénytelen, hanem erkölcsileg is helytelen. És ha a szülei valaha is megtudják, letagadják. Abban a pillanatban nem számított, mert látta a puszta gyönyört Katherine arcán. Katherine félrehúzta átázott bugyiját. Középső ujját kinyújtva figyelte az arcát, amint átázott ajkai közé csúszik a gőzölgő mélységbe.

Az ujjpercei fehérré váltak, ahogy megmarkolta a szék karjait; a szája néma nyögésre nyílt és a szeme megrebbent. Anélkül, hogy megmozdította volna a karját, Justin finoman ki-be pumpálta ujjait, lassan mozgott, hogy elrejtse nedves puncijának lötyögését. Katherine a férfi karjára hajtotta a fejét, és elérte az orgazmusát. Nézte, ahogy a lány teste remegni kezd.

Miután végzett, halkan zihált: „Soha senki… nem érintett meg… így. Eddig Jess az egyetlen, aki orgazmusra késztetett.”

Justin érezte, ahogy meleg lé folyik a kezén. Lenyúlt, megmarkolta a férfi csuklóját, lassan kihúzva az ujját. Csodálkozva bámulta a folyadékot, amely az ujjához tapadt.

Katherine az orromhoz hozta nedves ujjait. Az illata bódító volt. Kinyitottam a számat, és ő beledugta őket. Az íze még bódítóbb volt.

Justin nem tudta, mi fog történni. Nem mindennap ülsz egy sötét moziban, és a húgodat ujjongatod egy elmezavaró orgazmusra. De Katherine csendesen átrendezte ruháját és üléseit. A nő kinyújtotta a kezét, és ujjait az övébe csavarta, majd leültek és nézték a film hátralévő részét.

A film hátralévő részében, és csendes úton vissza Jesshez, egy gondolat folyton megjárta Justin agyát. Miután kiértek a felhajtóra, a nővéréhez fordult.

„Figyelj, ha mégis megtámadlak…” – kezdte a férfi.

– Nem tetted – fordult Katherine szembe vele.

– Úgy értem…említettél téged és Jesst, én pedig nem akartam… – próbálta magyarázni Justin.

– Nézd – Katherine kinyújtotta a kezét, és egyik kezét a combjára támasztotta. „Jess és én felfedeztük, nem fogok hazudni” – mosolygott. „De annyira szereti a fiúkat, mint a lányokat” – kuncogott Katherine.

– Ó, azt hittem, talán ti ketten… tudod – nézett rá Justin.

– A szeretőé? – kérdezte. „Nézd Justin, Jess biszexuális. És én… hát nem voltam benne biztos.” A nő felsóhajtott.

– Nem volt benne biztos, miben? – kérdezte Justin.

– Arra gondoltam, lehet, hogy meleg vagyok. Justin érezte, ahogy a másik keze az ölébe csúszik, miközben a szemébe nézett. – Nem vagyok, egyetlen srác sem kísérelt meg ilyet tenni velem… egészen mostanáig.

– Kat…nem kell… – próbált tiltakozni.

– Tudom, hogy nem kell – dugta be a kezét a férfi boxerének nyílásán. – Akarom – dorombolta, miközben keze a férfi megkeményedő farkára fonódott.

„Soha nem csináltam még ilyet” – nyögte ki. – Szóval, mondd meg, mit tegyek.

A farka kemény volt, mint az acél. „Tedd a szádat a fej köré, és forgasd körül a nyelved.” – utasította Justin. Csak ült és nézte, ahogy Katherine feje lehajlik a gyomra és a kormánykerék közé. Nem látott át a sötét hajtömegen; és csak a halvány verandafény mellett nem volt sok látnivaló. De Istenem, érezte.

Nedves meleg vette körül a farka fejét, és érezte, hogy nyelve lassan körbejár.

Mindkét kezével kinyújtotta a kezét, és megmarkolta a kormányt, miközben érezte, ahogy nővérei forró szája lecsúszik a farkán. Félve körülnézett, Istenem, ha valaki látja, mi történik, az visszakerülhet az embereihez.

– A francba… Kat – nyögte fel, miközben a szája fel-alá kezdett mozogni. Szívásának hangja betöltötte a taxit, miközben felfalta lüktető farkát. – Azt hiszem, ezt megtudtad!

Justin érezte, ahogy a golyói megfeszülnek. Ha ez volt az első szopás, nem tudta elképzelni, mit tehetne a tapasztalattal. Egyik kezét lefelé mozgatta, és ujjait a lány sötét hajába túrta. Rápillantott, és megdöbbenve látta, hogy Jess a ház ajtajában áll és figyeli őket. Semmiképpen nem hagyhatta ki az ölében dübörgő hajtömeget. Jess feltartotta a hüvelykujját, és visszasuhant a házba. Akkor tudta, hogy ennek csak egy módja van, hogy vége legyen.

„Ó basszus…Kat…ez kibaszott jó.” – zihálta!

Justin érezte, hogy elszabadul a szája, és fojtott szavai az öléből.

– Jól csinálom? – kérdezte Katherine kissé elakadt a lélegzete.

„Csak csak így tovább, és elkapsz tőlem” – figyelmeztette.

„Jó” – volt egyszavas válasza, majd a forróság ismét körülölelte.

„Jaj, a francba… ne hagyd abba… jaj, a francba Kat…” – motyogta Justin, miközben a diói addig húzódtak, amíg meg nem fájtak.

– Ó, istenem, istenem! és az első forró tejföl a szájába pumpált.

Hallotta, ahogy a lány halkan öklendezi az első robbanáskor; amit a nő nyelésének hangja követett, miközben a férfi leadott egy második és harmadik löketet.

„Mmmmmmmmmmmm” – mormolta Katherine, miközben a férfi kipakolta a golyóit a lány mohó szájába.

Justin agya a puszta élvezettől pörgött, miközben húga megitta a forró magját. Soha nem jött így. VALAHA!!! Ennek egy része az volt, hogy Katherine a húga volt. És ennek része az is, hogy milyen puha és gyengéd volt.

Mire Katherine felemelte a száját a férfi puhító farkáról, sikerült kiszívnia, mintha minden csepp cumát tartott volna, amit a golyói tartottak. Csak bámult csodálkozva, ahogy a nő visszaült ülni, és a szája sarkából egy kis fehér gyöngycsepp csordogált.

– Szent ég – fújta ki lassan Justin.

Katherine felnyúlt, és ujja hegyével a kis gömböt simította, és a szájába dugta. Justinra mosolygott.

„Most meleg volt” – mormolta.

Justin nem tudott megmozdulni, amikor Katherine kinyitotta az ajtaját, és kicsúszott a teherautóból. Visszadugta ernyedt farkát a farmerjába, miközben nézte, amint az ajtóhoz sétál. Ez egyszerűen túl messzire megy, döbbent rá. Át kellett gondolnia ezt az elrendezést,

A következő három napban Justin gondolkodott és azon töprengett, hogy Katherine-nel hol tartanak a dolgok. Ez egy olyan útvonal volt, amelyet sohasem szándékozott; és ami egyszerre nyugtalanította és izgatta. Olyan érzéseket keltett benne, ahogy korábban soha; de a zsémbes gondolat, hogy ez a nővére, folyamatosan a felszínre tört. Végül éppen akkor, amikor azt hitte, feldolgozta a bátorságát, hogy beszéljen vele; Katherine még egyszer padlóra borította.

Második műszakból hazaérve a házban mindenki aludt, Justin pedig csendesen a sötétségen át a szobája felé vette az utat. Becsukta az ajtót, felkapcsolta a villanyt, majd az asztalához lépett, hogy ledobja a kulcsait. Az íróasztalán ott ült a száz dollár, amit Katherine-nek adott a bálrandevúként. Egy hangon nyugodott.

Összeszorult a szíve, ahogy felvette a százast, majd a cetlit. Lemondta, gondolta. Nincs bál… Bár az apja mérges lesz, tudta, hogy igaza van. Aztán lenézett a cetlire.

– Azért akarom ezt csinálni, mert én is választok, nem azért, mert fizettél.

Ahogy Katherine szavai elmerültek, Justin nem volt biztos benne, hogy fél-e attól, ami ezután következhet, vagy izgatott lenne, ha az apja leszállna a hátáról.

A következő héten az apja folyamatosan a közelgő bálról és Justin randevújáról beszélt. Valahányszor azzal dicsekedett, hogy „fia” magával ragadott egy dögös középiskolás lányt, Katherine csak bámult rá, majd megrázta a fejét. Annyira rossz volt, hogy az apja pénzt adott neki egy szmokingra, és vett neki egy friss doboz óvszert, amit az ebédlőasztalnál pompázott, és Justin elpirult, ahogy Katherine nézte.

A bál estéjén Jess házában várta, hogy Katherine felkészüljön.

Hallotta, ahogy lejön a folyosó sarka mögül. Első pillantása a pirosra festett lábujjak voltak egy pántos magassarkúban. Ahogy közelebb ért, a férfi szeme felfelé vándorolt ​​a vádliján és az alsó lábszárán, egészen a feszesen lebarnult combokig. Rózsaszín ruhájának szegélye éppen a combközép felett ért véget, elég alacsonyan ahhoz, hogy megfelelő legyen, de elég magasan ahhoz, hogy veszélyt keltsen, ha rosszul hajlik vagy mozdul.

Még két lépés után nem tudta, merre nézzen. Az a kemény segg, amelyen a szoknya átfolyt. Vagy a felsőjének rózsás csipkéjén keresztül jól látható feszes hasa. Olyan tiszta volt; Justin látta az ezüst csillogását a köldökpiercingjén.

De amikor odaért hozzá, majdnem elállt a lélegzete. A rózsa csipke folytatódott felfelé és a melle ívén. A húsgömböket kiemelő pusztaság, amit alig rejtettek el; a ruha a jobb két ponton éppen elég vastag volt ahhoz, hogy elrejtse a mellsapkát, és elvonja a mellbimbókat a szeme elől. Nem volt melltartó – vette észre. A felsőt egyetlen masniba kötötték a nyakánál; és hátul, hát egy sem volt. A csupasz lebarnult bőr teljes hosszában lefutott, egészen a feneke repedéséig. Nyilvánvaló volt, hogy nincs is rajta bugyi.

– Most már lélegezhetsz – hallatszott Jess szórakozott hangja a fülében.

– Ó, istenem – fújta ki Justin visszatartott lélegzettel. Katherine meglepetten nézett rá. – Lenyűgöző vagy – mondta halkabban.

„Köszönöm” – mosolygott Katherine alázatosan. – Megtesszük? – kérdezte halkan.

Justin az egész vezetés alatt nem tudta levenni róla a szemét; még mindig meg volt döbbenve, hogy milyen lenyűgöző ez a fiútestvér, akit soha nem vett észre. Az sem segített, hogy a nadrágjában lévő nyilvánvaló sátor jóváhagyását fejezte ki. Katherine nem szólt semmit, miközben lopva pillantott; csak ült csendben, kezét az ölében.

Ahogy beléptek a bérelt táncterembe, Justin úgy érezte, a kilences felhőn van; kétségtelenül a legszebb lány volt itt ma este, a karján volt. Szándékosan adott nekik plusz fél órát, hogy az emberek már jelen legyenek, és remélhetőleg egyesek észre ne vegyék a belépésüket; sajnos tévedett.

„Yo Dawg!”, hangzott a hátuk mögött; és Justin érezte, hogy Katherine megmerevedik a karjában.

„Hé, Reilly” – ismerte el Justin.

„Apád bizonyára nagyon büszke ember ma este.” – mondta Reilly.

Mielőtt Justin visszavághatott volna, Katherine megpördült a magassarkúján, és szembefordult a fiatalemberrel. „Ez azért van, mert az apja tudja, hogy Justin ki fogja döfögni az agyamat ma este” – szólalt meg fülledt hangja, ahogy ránézett.

Reilly szája tátva maradt az őszinteségétől.

Katherine visszafordult Justinhoz. – Azt hiszem, ideje táncolni – mondta. Megragadta Justin karját, és kifújta: – Megtesszük?

„Szent fasz” – fújta ki a levegőt Justin, miközben a táncparkett felé indultak.

Visszafordult, hogy Reillyre nézzen, a szája még mindig tátva maradt.

Karjait Kat köré fonta, és magához húzta. Ez olyan ellentét volt neki; a gyorsaság és az erő, amit a lány Rickyre adott reakciójában látott; és a lágy női formát, amelyet most viselt.

Justin gyönyörködött Katherine közelségében, mivel soha nem volt távol tőle. Kis érintések a kezéből, a hajának illata, amikor táncoltak; mindezzel úgy telt el az este, mint egy gyors villámcsapás. Elvesztette a számítását, hány tánc volt; gyors és lassú egyaránt; és ahogy a banda elkezdte játszani a midnight lovers dalt, tudta, mit akar.

„Ez volt a legtökéletesebb éjszaka, köszönöm” – suttogta a lány hajába.

„Még nem 100%-ban tökéletes.” – Kat hangja halk moraj volt.

Justin felvonta a szemöldökét: – Mégis? – kérdezte.

Katherine az arcához húzta a férfi arcát, és az ajka az övéhez emelkedett. A nyelve a férfi szájába csúszott. Érezte, hogy a férfi egyik keze lejjebb csúszik, csak a feneke arcát nem fogja. Tudta, hogy ez nagy baj, de meg akarta akadályozni, hogy apja nyomást gyakoroljon Justinra. És tudta, hogy nem fog hazudni. Ahogy ajkaik elváltak, a lány a szemébe nézett.

– Indulnunk kell – mondta halkan.

Justin bólintott; és mindketten elindultak, hogy összeszedjék a holmiikat az asztalukról. Katherine elhallgatott, miközben a teherautója felé tartottak, Justin meg akarta kérdezni, mire gondol, de megrémült a válaszától. Ahogy becsúszott a vezetőülésbe, Katherine ránézett.

Azt mondta vágyakozással a hangjában: – Béreltem egy motelszobát.

– Nincs rajtad bugyi. Justin rá sem nézett, ehelyett kibámult a szélvédőn.

„Vezetned kell… MOST!!” – mondta neki Katherine.

A szálloda felé vezető út csendben zajlott, és Katherine soha nem hagyta el az oldalát, amikor bejelentkeztek. Együtt felmentek a lifttel az ötödik emeletre, és végigsétáltak a folyosón a szoba ajtajához. Kat használta a kulcskártyát, és kinyitotta az ajtót; belépett a sötét szobába, és visszanézett a küszöbön álló Katherine-re.

„Minden rendben veled?” Biztos vagy benne?” kérdezte idegesen.

„Csak végighúzom az ujjamat a nagyon vizes puncimon.” – mondta. Ahogy ujját a férfi ajkára mozgatta, ismét megszólalt: „Te mondod?”

„Justin… átlépem azt a küszöböt, már nem vagyok a húgod… én vagyok a randevúd.”

Justin kinyújtotta a kezét, és gyengéden megfogta a kezét; majd gyorsan előrerántotta. Katherine nyikorogva félig botorkált az ajtón, be a szobába, és a sötétségbe merült, ahogy az ajtó becsukódott.

„Jus..mmmmmmmmmmmmmmm” – nyögéssé változtak a szavai, miközben a férfi ajka az övéhez tapadt, súlya az ajtó melletti falhoz szorította.

– Ó, Istenem, igen!

„Istenem akarlak” – visszhangzott Justin testetlen hangja a sötétben.

„Akkor vigyél… a tiéd vagyok!!”. Kat felnyögött, miközben forró ajkai végighaladtak a ruhája csipkéjén.

Mint az őrült állatok, tépték a többiek ruháját. A kabátja a padlóra szállt, majd az ing; ahogy Justin meghúzta az íjat a tarkóján,

– Ó, Istenem, szívd meg őket – nyögte Kat, miközben forró ajkak kőkemény mellbimbója köré fonódtak.

Katherine csiszolta a csípőjét, miközben Justin lehúzta a ruháját; ugyanakkor körmei belekarmolódtak a férfi nadrág elejébe. Justin felnyögött, ahogy érezte, hogy a lány keze körülfonja merev farkát.

– A francba, olyan kemény vagy – suttogta Katherine.

Justin elengedte a mellbimbóját, felemelkedett, és a falhoz szorította. Csípője az övébe szorult, miközben a farka a nyílást kereste.

– Nem – nyögte ki Katherine, miközben a kezét a férfi mellkasára szorította. – Nem így – mondta neki.

Hallotta, ahogy a lány keze végigsiklik a falon, majd kigyulladt a szoba bejáratának halvány fénye. Katherine körülnézett, és meglátta az ágyat;

Katherine odahajolt és megkocogtatta az éjjeli lámpa talpát, életre keltve azt. Justin pislogott, és szeme hozzászokott a fényhez, amikor egy meztelen Katherine felmászott az ágyra, és a csípőjén terpeszkedett.

Nézte, ahogy a lány lenyúlik, és megmarkolja a farkát, függőlegesen tartva, csípője enyhül, amíg a hegye belefészkelődött sötét hajába; érezte, ahogy a nedvessége rászivárog a farkára, ahogy elhelyezkedett.

– Látni akarom az arcodat – mondta Katherine. „Látni akarlak, amikor belém csúszol” – nyögte ki.

Justin kinyitotta a száját, hogy válaszoljon, de csak egy halk öblös nyögést kapott ki belőle, ahogy tiszta hőség vette körül a farkát. A hegyénél kezdődött, és lassan csúszott lefelé, amíg nem érezte, hogy a lány medencéje az övébe maródik.

– Ó, istenem, igen – nyögte Justin.

– Ó, istenem – fújta ki Katherine.

A következő tíz percben egyikük sem tudott megszólalni, miközben Katherine felemelkedett és ráesett. Szívós hangok töltötték be a szobát, és a szex szaga lebegett a levegőben, miközben lovagolt vele.

„Jaj istenem…Justin…soha nem érzett…jaj,a francba…be fogok cseszni…soha…” – kezdte Katherine gügyögni, ahogy a teste egyre gyorsabban ugrált.

Justin felnyúlt és megmarkolta a csípőjét, az arcát figyelve; várt, és éppen akkor, amikor a nő teste hevesen remegni kezdett; lehúzta, vastag farkára döfve.

„AWWWW FUUUCCCKKKKKKKKKKKKK” – sikoltotta Katherine, miközben a teste görcsbe rándult.

Kezei a férfi csupasz mellkasára csaptak, körmei a bőrébe mélyedtek. Érezte, hogy a lány combjai megremegnek, ahogy megfeszülnek körülötte. Forró folyadékfröccsenés az ágyékán átitatta a lány levével. Teste lassan enyhült, míg a feje az övé mellett pihent; mellei izzadt bőrébe nyomódtak.

Egyik sem mozdult, mégis érezte, hogy a falai összeszorulnak, és elernyednek a farka körül, ahogy a hullámok gurultak rajta. Olyan érzés volt, mintha megfejné a farkát, és a férfi érezte, hogy fájni kezdenek a golyói.

„Kat… istenem” – nyögte. – Le kell szállnod…nem tudok…ó basszus… – nyögte a fülébe.

„Istenem, igen… cum for me” – a hangja forrón a nyakába csapott.

– A francba – kezdett kétségbeesni. „Nem hordok óvszert!”

– Tudom – dörzsölte le a testét Katherine erősebben, és a testéhez tartotta. „Fantáziáltál már arról, hogy velem cseperedik?” – kérdezte halkan.

„Úristen, Kat, yessss” – nyögte Justin, miközben a golyói bizseregtek.

– Akkor csináld – hajolt le, és feszes kebleit a férfi mellkasába szorította. „Cum a randevúdba…cum a húgodba” – mondta neki Kat.

Justin felnyúlt, átkarolta a lány hátát, majd lecsúsztatta a kezét a lány sima bőrén, hogy megtöltse a kezét a fenekének szilárd gömbjeivel. Egy morogással felemelte a csípőjét, és megcsavarta. Katherine visítással a hátára szállt, Justin farka még mindig a markolatig benne volt.

Felnyomva térdét a széttárt combok közé, megragadta a bokáját, és a vállához emelte a lábát. Nejlonjainak selymes tapintása megőrjítette, ahogy elkezdett beleütögetni.

– Ó, istenem, baszd meg… ne hagyd abba… ó, a francba… olyan jó. – motyogta Katherine, miközben Justin belé kalapált.

Justin nézte, ahogy a feje egyik oldalról a másikra gurul, ahogy az ágyneműt markolászta. Érezte, ahogy a nő szoros falai hullámzanak körülötte, ahogy a csípője felemelkedik az övéhez; a bőr összecsapásának hangja betölti a szobát.

Nemük illata betöltötte az orrlyukait; a nyers élvezetében alatta gurgulázó és nyöszörgő Kat hangjai bizsergést küldtek a gerincén, ami megtelepedett a golyóiban.

„A francba…Kat” Justin érezte, ahogy a golyói megfeszülnek. „Cumni fogok…”

– Csináld – sziszegte Katherine.

„ÓÓÓÓ AZ ÉN GAAWWDDDDDDDDDDDD” üvöltötte Justin.

Erősen beszorította a csípőjét, és belevetette magát abba a forró barlangba. Megdöbbenve nézett le a nővérére, ahogy a farka megrándult; az első vastag vatta, amely mélyen a belsejébe pumpált.

Katherine érezte, hogy hihetetlen hőség tölti el a punciját, szeme tágra meredt rá. „Olyan kibaszott jó!!” – suttogta, amikor az éjszakai második hatalmas orgazmusa hazacsapott.

Justin megragadta görcsös csípőjét, miközben forró lé fröccsent át az alsó hasán. Nézte, ahogy a húga szeme visszafordul, miközben orgazmusa átsuhant rajta, még akkor is, amikor a golyói egy második, majd egy harmadik vastag kötelet löktek belé.

„Szent fasz” – zihálta Justin, miközben próbált levegőhöz jutni

– Ez hihetetlen volt – dörögte Katherine a fülébe.

– Istenem, akkora bajban vagyok – suttogta Justin.

– Mi a baj? – remegés volt Katherine hangjában.

Justin felemelte a fejét, és a szemébe nézett.

„Mert csak megbaszottam a nővéremet, bekerült hozzá” – nyögte feszülten.

– Ne aggódj, szedem a tablettát – suttogta vissza a hangja.

„És most?” Justin a nővérére nézett.

„Apa le fog szállni a hátadról” – nevetett.

Elmosolyodott, ránézett, és azt mondta: – A szoba egész éjszakára ki van bérelve, igaz?

Katherine lassan megfordította a csípőjét, és érezte, hogy a férfi még mindig kemény farka beágyazódik nedves puncijába. Katherine csillogó szemmel felfelé lökte a csípőjét, amitől Justin oldalra billent. Ezúttal a nővére volt az, amikor a pár még egyszer megfordult, amíg a lány le nem ült mellette.

„Igen. Megint meg kell szarni a randevúdat!” – mosolygott a lány.

„Vége, fiú”, Justin csak ezt hallotta a fejében…

Justin felnyúlt és megmarkolta a nővérei csípőjét, szavai lángot lobbantottak. Egy kitöréssel egyenesen felemelte a fenekét, és a farkára döngölte.

„FUUCKK YESSSSSS” Katherine felsikoltott, amikor a páros újra dugni kezdett.