T – A lény

Erotikus történet 2022-06-26

T – A lény

Legalább három nap telt el azóta, hogy a féreg elfoglalta Ashley testét és lyukait. Nem tudta pontosan megmondani, mennyi idő telt el a barlang alacsony fényszintje miatt. Becslése azon alapult, hogy milyen gyakran aludt. Bár nagy valószínűséggel tévedett a becslésével, mivel túlságosan fáradt volt a túlzott kibaszottság miatt. Úgy tűnt, hogy a féreg csillagászati ​​állóképességgel rendelkezik, és órákig tudta használni anélkül, hogy pihennie kellene.

Ashley teljes boldogságban töltötte ébren töltött óráit. Még akkor is, amikor a lény, akire kezdett párjának gondolni, mintha pihent volna, rájött, hogy a hüvelye párszori összeszorításával serkentheti. A teste még mindig teljesen visszatartott kutyus pózban. Volt néhány kivétel, például a lába, amelyről úgy találta, hogy képes volt szabadon mozgatni.

Mivel nem volt sok más tennivalója, összeszorította a punciját, remélve, hogy újra bekapcsolhatja a férget. Sajnos úgy tűnt, hogy a féreg nem figyelt rá. Kitartott mellette, és úgy döntött, hogy ez egy jó gyakorlat. Talán meg tudja javítani a tönkrement lyukát, ha gyakorolja.

Unalmából nyelvével végighúzta a csövet a szájában, érezte a szivacsos állagot. Az első napon, amikor behelyezték, Ashley megpróbálta leharapni, hogy megtudja, kihúz-e, és rájött, hogy ez milyen rossz ötlet. A féreg abbahagyta a kibaszást, és hevesen görcsölt a torkában. A legrosszabb az egészben, hogy nem húzódott ki. Könnyek csorogtak az arcán, és úgy döntött, hogy soha többé nem csinál ilyet.

Ashley azon töprengett, mennyi ideig tart, amíg valaki megkeresi. Egyáltalán azt akarta, hogy valaki megtalálja? Az unalom mellett ez egy nagyon jó hely volt. Biztonságban volt, meleg volt, táplálták és gondoskodtak róla. Mi mást akarhatna? Az emberek egész életükben azt keresik, hogy mi van itt. Úgy döntött, jobb, ha aki jön, szán rá időt. Vagy még jobb, ha egyáltalán nem találja meg.

Figyelmeztetés nélkül a féreg tagja erőteljesen pulzált, amitől libabőrök törtek ki az egész testén. Meleg érzések kerítették hatalmába, és azt hitte, tudja, mi következik. A szokásos érzésekkel keveredett az izgalom. Ashley megvárta, amíg a tag mohón elkezdi csavarni. A mellbimbói kemények voltak, és dörzsölésre szorult. A szeme szélén keresztül látta, hogy csillognak. Úgy tűnt, többre van szükségük, mint dörzsölni őket. A mellbimbóit szopni kellett, hogy enyhítse a szoptatás okozta fájdalmat. Elmosolyodott, és elképzelte, milyen kellemes érzés lesz.

Testének másik végén a hüvelye elviselte a féreg masszív tagja okozta rendszertelen görcsöket. Bejárata kezdett messzebbre tágulni, túl azon, amit korábban szűkös lyukon lehetségesnek tartott. Mióta elrabolták, először érezte, hogy a fájdalom áttöri a meleget. Kezdett attól félni, hogy szétválik, de ahogy ezt tette, a fájdalom elmúlt. A dudor egyre mélyebbre nyúlt belé, amíg el nem érte a méhnyakát.

Ashley érezte, hogy valami szilárd anyag rakódott le a magjában. Úgy tűnt, hogy a méh nyílása eléggé kitágult, és könnyen átengedte. A benne lévő dolog körülbelül akkora volt, mint egy golflabda. Ez a lény teherbe ejtette? Boldogságot érzett attól a gondolattól, hogy anya lesz.

Miközben Ashley az anyaságán töprengett, érezte, hogy egy újabb dudor átsuhan rajta, és egy újabb tojás rakódik le. Rájött, hogy semmit sem tud a féreg szaporodási folyamatáról. Mi van akkor, ha a babák megeszik a kikelést? Melegség árasztotta el, megnyugtatta idegeit. Behunyta a szemét, és élvezte a teherbeesett érzést. Az agya kavargott a gondolattól, hogy anya lesz.

Ashely a következő pár órát kábultan töltötte. Egy esztelen mosoly terült szét ajkán, miközben tele volt tojással. A méhe groteszk méretűre nőtt, súlya kellemes volt. Elvesztette az orgazmusok számát, amelyek áthaladtak rajta. Teste minden gátlását elvesztette, mivel folyadékai a földre szivárogtak. Újra eljött, majd gátlástalanul kiengedte a pisit. Csak a teljes boldogságot érezte.

Ashley kissé észrevette, hogy érzi maga alatt a talajt. A féreglény leengedte, hogy lefeküdjön a földre, látszólag készen áll a párzásra. Összegömbölyödött és átölelte terhes hasát. Enyhén fájdalmasan érezte magát, a fájdalom szúrós érzése ébresztette fel kábulatából. Nyílt puncija gyengéd volt a sok szartól és teherbeeséstől. Kezével eltakarta a nyílást, és megpróbálta megszorítani a hüvelyét, hogy megakadályozza a tojások visszacsúszását.

Érezte, ahogy a cső a szájában kicsúszik, és észrevette, hogy a féreg a barlang kijárata felé lendül. Nem törődött vele. Ashleynek mindene megvolt, amit akart. Mély, elégedett álomba merült.

—-

A lány pár napja alszik. Ezalatt a féreg táplálékgyűjtéssel töltötte fel energiáját, és visszatért a csecsemők őrzésére. Felváltva etetni a lányt a hosszú csövével, és ellenőrizni a méhét úgy, hogy behelyezte a tagját, és ellenőrizte a benne lévő tojásokat.

A féreg várakozása extrém magasra emelkedett, miközben türelmesen várta, hogy kikeljenek a peték. Lefedte a lányt, hogy meleget biztosítson a babáknak, és fenntartsa az optimális hőmérsékletet és környezetet a babák növekedéséhez.

—-

Ashley valamikor az éjszaka folyamán felébredt. Úgy tűnt, hogy a lény aludt, vagy legalábbis nem mozdult. A gyomra korgott, és hosszú idő óta először jött rá, hogy ki kell engednie a tálakat. Nem volt hely másnak, csak a csodálatos babáinak.

Óvatosan, a súlya és a mozgáshiány miatt kiegyensúlyozatlanul kelt fel. Egyik kezével a hasát takarva, a másikkal a punciját tartva a barlang oldala felé vánszorgott, és leguggolt.

Ashley ásott egy lyukat, és elkezdte elengedni magát, majd a lehető legjobban megtisztította magát. Mielőtt felkelt, a testére pillantott, és most először vette észre a változásokat. A mellei jelentősen megnőttek. Nem kétséges, laktató és tele van tejjel. Hatalmas volt a gyomra. Nem látta maga alatt a talajt, és azon töprengett, hogyan tud ilyen mértékben megnyúlni a teste. Mosolyogva gondolt arra, hány baba lesz, és úgy döntött, hogy megnézi őket.

Ashley beledugta a kezét a tátongó szájnyílásába. „Szent szar!”

Könnyen becsúszott. Belsejét bár nyálkás pamut borította. Ez a féreg folyadékának keveréke volt, valamint a benne lévő tojások terméke. Sajnos nem tudott benyúlni a méhébe, a csuklója nem hajlott meg eléggé, de talált valami mást, ami érdekes volt. Az ujjpercei nekiütköztek a g-pontnak, amitől elektromosság áramlott át rajta.

Ashley hormonjai vitték tovább. Hangosan beledugta a karját a tátongó lyukba. Szája tágra nyílt az extázistól, és nyál csorgott az oldalakon. Továbbra is dugta magát, ahogy csak tudta. A másik keze megszorította a cicijét, és a tejet a levegőbe és magára fújta. Vadnak érezte magát, teljesen gátlástalanul, félelem nélkül, és nem volt miért aggódnia. Az orgazmusa intenzív volt. Szeme a koponyájába túrt, ahogy élvezte az érzést. Elmosolyodott, miközben érezte, hogy párja melege kúszik a lábán. Úgy tűnik, a férget vonzották a zajok, és eljött megnézni a babáikat.

A féreg betakarta, ahogy mély álomba merült.

Fejezet

Ashley nyugtalanul ébredt. Megint egyedül volt, de ez rendben volt. Ami nem volt jó, az a méhe volt. Úgy fájt, mintha az ő időszaka lenne a hónapban, de nem lehetett. Terhes volt. Akkor biztosan a babái kelnek ki. Elmosolyodott, és széttárta a lábát. Hasonlóan helyezte el a testét, mint ahogyan filmekben látott vajúdó nőket. Masszírozta hatalmas hasát, remélve, hogy megvigasztalja magát és babáit.

Érezte a mozgást benne, és azon töprengett, vajon tudják-e, merre kell kijutni. Ujjaival szélesre húzta a nyílást, és tolni kezdte. Nem kellett sok idő, hogy az első kicsússzon a méhéből. Ashley érezte, hogy a hüvelyében marad, és tovább húzta magát. Úgy döntött, hogy a guggolás valószínűleg megfelelőbb pozíció. Amint leguggolt, babája elkezdett lecsúszni, amíg a kezébe nem esett.

Hihetetlenül puha volt, és teljesen belefért a tenyerébe. A bébiféreg összegömbölyödött és enyhén vonaglott. Oldalra fektette, attól tartva, hogy összenyomódik a testvérei alatt, és a következőre fordította a figyelmét. Gondolatait a legnagyobb öröm töltötte el sikeres születése miatt.

Ashley továbbra is nyitva tartotta a punciját és lökte. A szülések könnyebbek lettek, ahogy egyre több féreg jött ki belőle. Néhány órányi erőlködésbe telt, mire mindet kiszedték, így kimerült és szomjas lett. Azon töprengett, hogy mások elveszhettek-e benne, vagy még nem keltek ki, de nem aggódott emiatt. Akkor jönnek ki, amikor készen voltak. A hasa szinte normál méretűre zsugorodott vissza, enyhén látható striákat hagyva maga után. A mellei még mindig hatalmasak voltak. Ashley rájött, hogy meg tudja inni a saját tejét, és felfelé billentette a mellét. A száját a mellbimbójára tette, és szopni kezdett. Biztos jóllakott, mert úgy tűnt, kicsordul a teje. A megkönnyebbülés érzése kerítette hatalmába, ahogy szopta a melleit, bizsergő érzések kényszerítették arra, hogy erősebben szopjon. Felizgult, és ujjongani kezdte tátongó punciját.

Ashley egy pillanatra azon tűnődött, hogy megromlott-e, mielőtt rájött, hogy nem érdekli. Teste megkönnyebbülést követelt, és meg akarta adni neki, amire szüksége van. Bedugta az öklét a tátongó lyukba, mivel az ujjai nem elégítették ki eléggé, és durván megverte magát. Az orgazmusa lassan közeledett. Úgy döntött, hogy elviszi az egyik babáját, és a cicére tette. Ashley érezni akarta az anyaságát, ahogy jön. A nedve kifolyt belőle, miközben testét orgazmus gyötörte.

Ashley elterült a földön, kimerülten a földön szerzett élményeitől. Azon töprengett, mi fog vele történni ezután, és remélte, hogy a féreg hamarosan visszatér, hogy folytathassa a tenyésztését.