T – A lány megvigasztalja elvált apukáját

Erotikus történet 2022-06-24

T – A lány megvigasztalja elvált apukáját

Mondanád, hogy a szerelmes románc a szerelem egyik legédesebb, legtisztább formája?

Szoktam.

Brenda és én a középiskola óta jártunk. Végigjártam vele az egyetemet, és amikor úgy döntött, hogy ápolónő szeretne lenni, elvállaltam egy szar munkát, és ebből finanszíroztam.

De sikerült. És soha életemben nem éreztem magam biztosabbnak semmiben. Összeházasodtunk, jelzálogkölcsönt vettünk fel egy házra, és családot alapítottunk. Azt hittem, örökké együtt építjük az életünket.

mekkorát tévedtem.

Brenda elválni akart. Túlságosan elfojtottnak érezte magát, hogy velem legyen, túl fiatal ahhoz, hogy letelepedjen (annak ellenére, hogy a negyvenes éveiben jár).

Mi a fasz tulajdonképpen?

Ez tönkretett engem. Nem rúgtam fel a felhajtást. Minek ragaszkodni valakihez, ha nem akar téged? Így hát elváltunk, Brenda és a gyönyörű lányom, Nia a helyükön maradtak, amíg én beköltöztem valami szar lakásba.

Örültem, hogy Niával remek kapcsolatunk volt. Amikor a szar elütötte a közmondásos rajongót, nem tudtam, mi fog történni. De annak ellenére, hogy Nia tizenkilenc éves volt, határozott fej volt a vállán. Félreértés ne essék, nem vagyok elég naiv ahhoz, hogy azt higgyem, ez a szar nem érintette őt, de átkozott leszek, ha nem adok neki annyi támogatást, amennyit csak tudok.

Nia tökéletes volt. Okos volt, szerető és kedves. Valóban, a szemem fénye.

Meglepett, hogy amikor minden összeomlott; szomorú volt értem, és pokolian mérges az anyjára. Persze eleinte nem foglalt állást, de aztán rájött, hogy Brenda elhagyott egy másik srác miatt. Ápolói állásba kezdett, és ott találta magát egy orvossal.

Különben is, a szakításunk utáni első hetekben Nia ragaszkodott hozzá, hogy meglátogasson. Beköltöztem egy szar egy hálószobás ágyba a városba.

Ennivalót és egyéb dolgokat hozott nekem. Csak általában idegesít miattam. Nem lenne ésszerűtlen azt állítani, hogy talán bűntudatot érez azért, amit az anyja tett, de én nem voltam az a seggfej, aki megmérgezi ellene az anyját. Nia mindig is olyan jószívű és gondoskodó volt.

Megszoktuk, hogy átjön, és csak a Netflixet néztük. Összebújtunk rágcsálnivalókkal és miegymásokkal, és igyekszem nem figyelni a mellém nyomott mellére. Nia nagyon érzékeny és ragaszkodó volt, szóval nem volt furcsa vagy ilyesmi.

Az volt a furcsa, hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem.

Istenem, ez biztos azért van, mert túl sokáig voltam szárazon, de a melegétől és a nőies illatától fájdalmasan megfájdult a farkam. Örültem, hogy volt takarónk is, így könnyebb volt elrejteni az erekciómat. Abban a pillanatban, amikor elment, rögtön utána rándultam, miközben a lányomról szóló sok szemtelen fantáziája játszadozott a fejemben.

Tudtam, hogy ez helytelen és erkölcstelen, de nem tudtam kiverni a fejemből ezeket a finom gondolatokat.

A helyzet az volt, hogy Nia teljesen elképesztően nézett ki. Bármennyire is fájt nekem apaként, tudtam, hogy nagyon népszerű. Talán volt néhány barátja, de végül semmi komoly. Túl pragmatikus volt ahhoz, hogy bármi komoly legyen, amikor azt tervezte, hogy egyetemre megy.

Basszus, ez is volt. Számomra fontos volt, hogy megbizonyosodjak arról, hogy segíthetek neki fizetni az egyetemen.

És akkor egy napon megtörtént.

Szokás szerint eljött egy péntek. Hazaértem a munkából, lezuhanyoztam és letelepedtem a tévé elé néhány sörrel. A legények azt akarták, hogy eltaláljam a várost, de még nem voltam készen. Nem bántam, hogy megiszok néhány italt a barátokkal, de úgy tűnt, a fiúk úgy gondolták, hogy a legjobb módja annak, hogy túllépjek a válásomon, ha lefeküdjek.

Nem álltam készen a dobásra. Amit készen álltam, az egy kirándulóhely volt, és letelepedtem néhány kedvenc filmemre. Lehet, hogy lefekvés előtt csuklott, ha kanos volt.

Az élet egyszerű és drámamentes volt.

Aztán tizenegykor valaki kopogott az ajtón. Felsóhajtottam, leállítottam a filmet, és összeszedtem magam. Először próbáltam figyelmen kívül hagyni. Néha a furcsa pisifej összetévesztette a lakásomat valaki máséval, de bárki is volt az, kitartó volt.

Felhúztam a szigorú arcom és kinyitottam az ajtót, de a biztonsági láncot fent hagytam. Majdnem káromkodtam, de seggfej helyett Nia volt.

„Mit csinálsz itt? Jövő hétfőn lesz a randevú – vigyorogtam.

„Bejöhetek?”

Kioldottam a biztonsági láncot, és kinyitottam neki az ajtót. Elkaptam a parfüm pézsmáját, amint elsétált mellettem. Helyes kirándulócucc volt, egy csipetnyi szantálfával gazdagon.

Ahogy kiment a konyhába, hogy feltöltsön egy pohár vizet, nem tudtam nem nézni, hogy mit visel. Rövid fekete ruha, amely kiemeli nagyvonalú melleit, a szoknya pedig elég rövid a könnyű hozzáféréshez. Ő is sminkelve volt. Nem az a cucc, amit általában viselt.

Arra törekedett, hogy lenyűgözze, és furcsa féltékenység csapott át bennem, az izgalom felkavarásával együtt. A lányom halálosan gyönyörű volt.

Leráztam a gondolataimat, bezártam az ajtót, és csatlakoztam hozzá a kanapémon.

„Jól vagy? Ha kimész a városba, ez nem a legjobb helyszín – vicceltem.

Megragadott egy papírzsebkendőt, és megtörölte az arcát, majd a mellkasát. Minden erőmmel azon voltam, hogy ne nézzek le. – Kint voltam Beckyvel, Jennával és néhány más lánnyal. Becky 20. volt, és nem tudtam nemet mondani. Ittam néhány italt, elkergetett néhány srácot, akik túlságosan kitartóak voltak, és addig táncoltak, amíg a lábam nem kezdett fájni. Tipp, ne táncolj két hüvelykes sarkánál nagyobb cipővel.”

– Először vissza kell adnom a tűsarkúimet. De miért vagy itt?”

„Rossz idő van, apa? Betolakodok? Van itt még valaki? Elmegyek, ha leszek.”

„Nem persze, hogy nem. Bármikor szívesen látunk itt. De péntek este van, és vannak jobb helyek is.”

„Bármilyen szórakoztató volt a lányokkal járni” – mondta, és ellopott egy chipet a tányéromról. „Sokkal boldogabb vagyok, hogy a kedvenc férfiummal lehetek ezen a világon. Nem találom túl szórakoztatónak, ha más férfiak nemkívánatos figyelmével zaklatnak.”

nyeltem egyet. Szeretem azt hinni, hogy félig tisztességes fickó vagyok, de Nia zamatos lábait és gyönyörű testét látva kísértésbe esnék, hogy őt is megüssem.” Akarsz egy liftet haza? Nem volt túl sok, szóval Jól tudok vezetni.”

– Hát… azt reméltem, hogy megengeded, hogy éjszakára maradjak. A nő felsóhajtott, ivott egy korty vizet, majd újra felsóhajtott. – Lehet, hogy részegen tárcsáztam anyát. Rád gondoltam, és azon gondolkodtam, milyen ostoba volt. Nem tudtam, mit csinálok, tényleg. És most összevesztünk, és még nem állok készen arra, hogy hazamenjek. Ma este egyébként sem.”

A szemébe néztem. A zöld valamiért a smaragd mélyebb árnyalatát öltötte.” Ma este az ágyamra zuhanhatsz. Megkaptam a kanapét.”

Kinyújtotta a kezét, és megfogta a kezem. Selymesen puhának és enyhén hidegnek tűnt, amikor kívülről jött be. – Nem foglak kitenni így, apa. Ez a te ágyad. Elég nagy mindkettőnknek, nem?

„Igen, az. De… –

Nevetése tele volt vidámsággal. – Most már nem kell szégyenlősnek lenni, apa. Hacsak nem akarsz egy olyan buta kislánnyal megosztani az ágyat, mint én.”

– Természetesen nem, édesem. Ha valami, te vagy az egyik legszebb nő, akit valaha ismertem.”

„Én sem ragasztottalak rád egy sármőrre” – mosolygott a nő.

***

Nem tudtam, hogyan végződtek a dolgok.

Az ágyamban voltam. Nia azt mondta, hogy élvezzem továbbra is a péntek estémet, és ne törődjek vele, de nem akartam zavarni, amikor bejöttem. Tehát amikor készen állt a visszavonulásra, csatlakoztam hozzá.

A szívem hevesen dobogott a bordaívemen. Nia a fürdőszobában „frissült”, miközben én idegesen vártam az ágyban.

Istenem, tinédzser korom óta nem éreztem így. Az érzés nem volt olyan, mint amikor először megkérdeztem, megcsókolhatom-e a volt feleségemet a biciklitároló mögött.

Hallottam, ahogy a vécé leereszti a folyosón, és egy pillanattal később Nia lépett be, csak egy túlméretezett pólót és fehérneműt viselt.

Beszállt és elfordult tőlem. „Köszönöm, hogy hagytad, hogy maradjak. Jó éjszakát, apa – mondta a válla fölött.

– Éjszakát, édesem. Pihenj.”

A paplant egészen a nyakamig feltűrtem. Őszintén szólva nem tudtam, mit kellene tennem. Nia olyan közel volt hozzám. Testének melege felmelegítette a lepedőt. És istenem, az illata. Enyhén parfüm illata volt, és talán saját természetes illata is, miután egész éjszaka táncolt. De engem egyáltalán nem bántott meg. Inkább felkavarta bennem a vágyakat.

Beharaptam az ajkamat, és ne engedjem, hogy a gondolataim veszélyes területre vándoroljanak. De ott volt. Összeszorítottam a combjaimat, és imádkoztam, hogy ne kapjak csontot. Olyan rég volt, és igen, kicsit hiányzott, hogy megosszam valakivel az ágyamat. Főleg egy olyan gyönyörű nővel, mint Nia.

Bassza meg. Hosszú éjszaka volt.

Azt hiszem, húsz perc telt el, amikor a légzésemre koncentráltam, és reméltem, hogy hamarosan elalszom, mielőtt Nia megmozdult.

– Apa, ébren vagy?

„Igen. Minden rendben?”

„Igen. Kérhetek egy szívességet?”

Ha inni kér, talán lehűthetem magam. Öblítse le az arcom, vagy valami ilyesmi. „Mi az?”

„Nem lenne helyénvaló megkérni, hogy ölelj meg? Olyan hosszú idő telt el, és nagyon hiányzik.”

Nyeltem, gombóc keletkezett a torkomban. „Igen, persze. Én, uhh, nem bánom.”

Lassan ledőlt az ágy oldalára. Merevnek és merevnek éreztem magam, de nem a jó értelemben. Nem tudtam hova tegyem a karomat. Egészen biztos, hogy nem tudnám a fenekéhez nyomni az ágyékomat. Némi gondolkodás után megelégedtem azzal, hogy egyenes vagyok, és megpróbáltam elkerülni, hogy a fenekére nyomuljak, és a karjaimat a lapockáin támasztottam. Bármennyire is próbáltam, nem éreztem kényelmesen bezárni a testünk közötti hüvelyk széles rést.

– Gyere ide – mondta Nia, és odanyúlt, és megfogta a kezem. Mielőtt tiltakozni tudtam volna, addig húzta a kezem, amíg az alkarom köré nem tekeredett, és megpihent a mellei súlya alatt.

Aztán hátralendítette a fenekét, és az ágyékomhoz fészkelődött. „Sokkal jobb.”

beszívtam a levegőt. Nem tudtam eldönteni, hogy szándékosan veszi-e a levegőt mélyen vagy sem, de minden egyes be- és kilégzéskor megmozdult a csípője…

…ami olyan finoman csiszolta a gyorsan keményedő farkam.

A mellkasom összeszorult, és az arcom mélyen a hajába temették. Bassza meg, az illata bódító volt.

A karom megfeszült körülötte, és éreztem, ahogy mellei az alkaromhoz nyomódnak.

Annyira kibaszott régen voltam már, hogy ilyen közel álltam valakihez… A farkam bosszúval életre kelt, mélyen a feneke völgyébe nyomva.

„… sajnálom.” – motyogtam Nia tarkójába.

A szívem olyan hevesen vert, biztos voltam benne, hogy érezte, ahogy a hátához csap. Vágy és szégyen egyformán járta át a vérem. Tudtam, hogy fel fog állni és elmegy. Helytelen volt így nekinyomni. Tönkretettem a kapcsolatunkat. A legfontosabb személy az életemben, és elrontottam.

De ennek ellenére nem tudtam nem élvezni a pillanatot. Ízlelje meg, mint a szánalmas férfi, aki vagyok, mielőtt örökre elveszítem a melegét.

De az elutasítása soha nem jött el.

– Rendben van – suttogta mély és rekedt lélegzettel. „Nem ez az első alkalom, hogy kikanalaznak. Tudtam, hogy lesz reakciód. Még akkor is, ha ez egy olyan buta kislány, mint én.”

– Nem – reszkettem. Nia virágkorában volt, és elképesztően nézett ki. Ha valami, akkor egy kecses szépséget hordott maga körül. Nem, ez most valami egészen más volt. Valami, ami mélyen felkavarta bennem a vágyat. Valami teljesen szexuális. – Én így érzem magam, mert te vagy az, Nia. Ezzel a hatással vagy rám.”

Éreztem, ahogy kuncog. – Apa, magányosabb vagy, mint gondoltam. Keresned kell egy barátnőt, ha felszámollak.

Nem tudtam uralkodni magamon. Erősebben szorítottam, erősebben magamhoz húzva, így érezte, milyen kemény a farkam neki. A punci bejáratához nyomódott, néhány réteg szövet választotta el egymástól. Nia nyöszörgött.

– Rossz, hogy ezt mondom, de egy részem nőnek lát téged, Nia. De nem tudlak így kihasználni. Te vagy az én drága lányom. De te most itt vagy, és én küzdök, hogy visszafogjam magam.

Keze végigsimított az enyémen, ujjbegyeivel megsimogatta a kezem hátulját, elektromos nyomot hagyva maga után.

– Mennem kell – nyeltem egyet. „Mielőtt kísértésbe esnék, hogy olyasmit tegyek, amit nem kellene.”

Lenyeltem egy gombócot a torkomban. A látásom elmosódott a vágytól. De nem tehettem ezt Niával. Egész idő alatt nagyon támogatott. Nem tudtam visszafizetni azzal, hogy kihasználtam.

Megmozdultam, hogy elmenjek, belenyugodjak a kanapéba, de a keze összekulcsolta a csuklómat.

„Nia…”

Lefelé vezette a kezemet, amíg az meg nem nyugodott a monsa fölött.

Megfogtam a bugyival borított dombját, ujjaimon éreztem az égető hőt. – A francba – sziszegtem.

Előre-hátra simítottam az ujjamat az anyagon. Forró izgalom ázott át.

Nia felnyögött, hátralökött, és a kőkemény farkamhoz simította a fenekét.

nyeltem egyet. Csupán átázott. Kétségbeesetten szerettem volna félrehúzni a bugyiját, és felborítani a nektárját. De ehelyett kényszerítettem magam, hogy lassítsak, és élvezzem a pillanatot. Teste rám görbült, miközben az ujjam a csiklóján táncolt, mire megálltam a bugyija tetejénél, és ujjbegyeimmel ugrattam a gumit.

– Apu… – reszketett. – Talán azt akarom, hogy kihasználj.

Ujjaim a bugyi alá mentek, majd vissza, ahogy jöttem, végigsimítottam a drótszőrzeten, majd lefelé a slickén. Csupasz, fedetlen.

„Ó, ohh..!” – kiáltott fel Nia. Kezét a szájára kulcsolta, és próbálta elfojtani örömkiáltásait, miközben ujjaim rátaláltak gyulladt bejáratára.

– Istenem, annyira vizes vagy, Nia. Olyan vizes vagy nekem. Azzal a szándékkal jöttél ide, hogy így elcsábíts? – súgtam a fülébe.

– Nem… Igen, talán. Istenem, én egy szörnyű nő vagyok, nem igaz?

– Mióta érzel így? – kérdeztem, miközben ujjaimat lassan átázott picsaba mélyesztettem. Kifújtam a levegőt, miközben puncijának belső falai összeszorultak a betolakodó ujjaim körül. Annyira feszes volt, olyan meleg, hogy a farkam lüktetett a vágytól, alig várva, hogy benne legyek.

„Nem mondhatom…”

Ki-be pumpáltam az ujjaimat. Annyi nektár volt, hogy az ujjaim minden pumpával obszcén csikorgó hangokat adtak ki. „Mondd el kérlek.”

„Már egy ideje, apa… Annyira édes és megbízható vagy… Azon kaptam magam, hogy vágyom rád. Tudom, hogy szégyen, ha egy lány az apja után kívánkozik.”

„Nem vagy szégyenlős” – javítottam ki. „Soha ne gondold, hogy valaha is szégyellni fogom az édes kislányomat.”

„De mégis… Rossz érzés. Tabu.”

Fájdalmasan felálló farkamat rányomtam, emlékeztetve rá, mennyire szeretném. Hátratolta a fenekét, próbálva minél többet érezni a körmömből. Visszahúztam az ujjaimat, színültig beáztam és bezártam kemény kis picit lényeg.

„Apu! A-ah..! N-nem… – nyöszörgött. Légzése gyors és kétségbeesett volt. Hamar a kedvenc dolgommá vált az ugratása, a testének olvadt arannyá alakítása. Az ujjammal a csiklója fölött Nia egy kicsit görcsbe rándult, és a legszexisebb kis nyögések kiszabadultak az ajkáról. A másik kezem a pólója alatt kígyózott rajta.

– Bassza meg – leheltem, miközben megfogtam az egyik mellét. Több mint egy maréknyi volt, és a mellbimbója kemény volt, mint egy ínycsepp, és a tenyeremhez csiszolt.

– D-papa… – nyögte fel a kettős támadást, amit kapott. Közel volt.

Kihúztam a nyakam, és a fülét a számba vettem, szopogattam és a nyelvemmel ingereltem.

„Cum… Cumálni fogok, ha továbbra is így játszol velem.”

– Ez a lényeg – kuncogtam. – Sziasztok, Nia. Érezni akarom, hogy bánnak.”

Megkettőztem az erőfeszítéseimet, egyik kezemmel az ujjaim között forgattam kőkemény mellbimbóját, szinte a fájdalomig húztam és rángattam. A másik kezem hosszú, körkörös mozdulatokkal ugratta a csiklóját. Fájt a csuklóm, de nem mertem abbahagyni, elhatároztam, hogy pusztán az ujjaimmal cukivá teszem. Légzése szaggatott lett és kétségbeesett, ahogy az élvezete felé toltam.

„Ó, a francba..! Apu! Basszus, basszus!!!”

A körmei fájdalmasan belemélyedtek a combomba, miközben a vásárlásért kapart, vonaglott és reszketett velem szemben, miközben a csúcsra ért. A karjaimban tartottam, amíg le nem jött.

– Ó, istenem… Ez volt… nem éreztem még ilyesmit – zihálta.

Belenevettem a hajába, és beszívtam azt a gyönyörű illatát. „Örülök, hogy szolgálatra állhatok.”

Kiigazította magát, és érezte, hogy a farkam, még mindig fájdalmasan kemény, nekiütközik. – Ó… apa… –

Jól van – grimaszoltam, próbálva nem arra gondolni, hogyan fogok felrobbanni, ha nem kapok meg egy kis megkönnyebbülést hamarosan.

– Megnézhetem?

„Igen, gondolom.”

A kinti utcai lámpából fény ömlött az ablakba, és mindent neonnarancssárga fénybe varázsolt.

Nia lehúzta a paplant, kitéve magunkat a hűvös éjszakai levegőnek.

„Jaj nekem.”

A farkam a boxereimhez sátorozott. Nia nem tudta levenni a szemét az ágyékomról. Remegő kézzel megragadta a boxereim derekát, és lehúzta őket. A farkam kiszabadult a korlátai közül.

Még a félhomályban is láttam a csillogást Nia szemében. Kinyújtotta a kezét, és az ujjait a száram köré fonta.

– Bassza meg – nyögtem fel. Az érintése olyan kurva sima volt, mintha bársony markolta volna. A csípőm meggörnyedt, és megpróbálta ki-be mozgatni a farkamat a kezéből.

„Jól csinálom? Már egy ideje – kérdezte, és fel-le húzta a kezét a száron. A precuum kiszivárgott a hegyemből, és végigfutott a száron, és átfutott a kezén, de úgy tűnt, nem bánta.

Jó érzés volt. Több mint jó. De még ha nem is lenne jó, akkor is csodálatos lenne. Száz év múlva soha nem gondoltam volna, hogy a lányom édes keze a farkamon lesz.

– Folytasd – mondtam szükségtől telten.

Nia elhessegette. Eleinte lassan, mígnem kényelmesebbé vált. Félig kéjrészeg kábultsággal néztem, ahogy a koronám eltűnik, és újra megjelenik a kezében. A szorítása biztosabbá, szorosabbá vált, ahogy fejetett az alaptól a hegyig.

– Bassza meg, nem hiszem, hogy sokáig bírom – nyafogtam. Aközött, hogy olyan sokáig kanos voltam, és annyira megkeményedett Nia érintése között, a farkam készen állt arra, hogy felrobbanjon.

Folyamatosan pumpált, én pedig beleestem a keze ritmusába, és felkeltette az izgalom iránti igényem.

– Közeledek.

A farkam lüktetett a szorításában, és éreztem, ahogy a golyóim megfeszülnek.

– Drágám… –

A szorítása még jobban megerősödött. Annyira, hogy a folyékony élvezet éles, harapós fájdalommá változott, ami egyenesen a golyóimra ment.

– Nia, mit csinálsz? ziháltam.

– Istenem, sajnálom, apa. Hadd legyek önző, csak most az egyszer.”

Elengedte a farkam, rám gördült, és hirtelen megterhelt. Félrehúzta a bugyit és ráült a farkamra.

Szoros, nedves hőség vett körül, ahogy a farkamra vetette magát.

– Óóóó, a francba – kiáltottam fel.

Azonnal fel-le ringatózni kezdett. Szűk puncijának szűk belső falai úgy fejték a farkam, hogy a keze nem tudott megfelelni.

– C-óvszer – fakadtam ki, és a gondolkodásom gyorsan elhalványult.

„Apa, olyan keményen elkeserítettél. De kérlek, legyek önző, szégyenletes lány, csak ma estére. Olyan régóta akartam a farkadat.

Mint egy megszállott nő, megragadta a pólója szegélyét, és lehúzta magáról. Szívtam egy levegőt, miközben néztem az utcai lámpa narancssárga fényében elmosódó melleit. A kezeim kilőttek, megragadtam a hatalmas melleit, és gyúrtam őket.

Kezei összezárták az enyémeket.

– Ez az, érints meg, apa. Azt akarom, hogy bárhol megérintsen, ahol csak akar. A tiéd vagyok – dorombolta.

– A pokolba, te csodálatos vagy.

Nia mosolygott, arckifejezése tele volt örömmel. Aztán felhúzta magát. Egészen addig, amíg csak a hegyem volt benne, aztán visszahajtott, egészen a bázisig.

– Bassza meg – fojtogattam. – Ha továbbra is ezt csinálod, cuki leszek.

– Valahogy ez a lényeg.

A golyóim megfeszültek. Ez túl sok volt. Túl sok volt. Nem volt erőm a lábamban, hogy ellökjem.”

„Beléd fogok zuhanni, ha nem szállsz le” figyelmeztettem.

Nia odahajolt, és az ajkaimat az enyémhez tapasztotta. Érezni akarom magamban a cuccodat – könyörgött. – Töltsd fel a lányodat a cummáddal.

– Bassza meg.

Ujjaim a csípőjébe mélyedtek, miközben felfelé hajtottam magam, próbálva megfelelni a lefelé irányuló lökéseinek. Nia felnyögött, amikor éppen a megfelelő helyre ütköztem. A

kezeim a combját, a derekát és a melleit simogatták. Tökéletes volt.

Cumni fogok,” mondtam, miközben grimaszoltam a golyóimban feltörő nyomástól.

„Cum! Tölts fel, apa. Add ide, add nekem azt a finom cumit.”

Felkiáltottam, és lényem minden szálát felfelé tereltem, mélyen a picsaba. A farkam megdagadt és forró, olvadt cum lökött felfelé, mélyen a lányom várakozó puncijában.

– Igen… Ez az – nyögte kedvetlenül. Ringatta a csípőjét, miközben tetőztem, és ujjaival ingerelte a csiklóját. „Én is cuki vagyok…!”

Nia előrezuhant, mellei az izzadságtól csillogó mellkasomhoz csapódtak, miközben megborzongott. Annak ellenére, hogy a körülöttem lévő világ elfehéredett a belém hasító öröm robbanásától, kezeimet a háta köré kulcsoltam, és magamhoz szorítottam.

Eltöltött, zihálva és lihegve rogyott rám. – Ó… Istenem…

– A fenébe – kuncogtam.

Szívtam egy levegőt, amikor a farkam kicsúszott a puncijából. Visszahúzta a bugyiját a helyére, és látszólag boldog volt, hogy bent tarthatta a cumimat. Valamilyen oknál fogva ettől kicsit megmozdult az elhasznált farkam.

„Jól vagy?” – kérdeztem tőle erőtlenül.

„Igen. De remélem nem fogod megbánni reggel. De szép volt számomra.”

Elmosolyodtam és magához húztam egy csókra. „Nem fogok hazudni. Ez most egy kicsit őrült. De semmi kétségem nincs afelől, hogy ezt biztosan nem fogom megbánni. Egy cseppet sem.”

A lány csak bólintott és mosolygott. Aztán belém gömbölyödött, szépen és biztonságban összebújt, amíg el nem jött az álom.